RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Necati ARAT 20-01-2011 10:26

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 99952)
Nereye? :soru::soru::confused:

Abi Tünaydınlar..
Nereye olacak Organizasyona..

Halil İplikçi 20-01-2011 11:32

selamı aleyküm hayırlı işler bol kazançlar
org.la ilgili gelişmeleri bekliyoruz???:(

Halil İplikçi 21-01-2011 13:06

hayırlı işler bol kazançlar
kurtları biraz daha büyütçez öyle görünüyor sağlık olsun
bari çay içelim
sevgiler

muhabbetci 22-01-2011 22:16

kahveye bi uğradım ama işıklar falan yanmıyordu geri dönüyorum.

muhabbetci 22-01-2011 22:17

Pazar gününüz mutlu geçsin.

ali rıza acar 24-01-2011 07:06

Herkese hayırlı haftalar. Sağlık ve bol kazanç dilerim.
Saat 08.10 Necati burada ve kahveyi açmışşş mı?

Necati ARAT 24-01-2011 08:30

Cümleten Selamunaleyküm..
Herkeze hayırlı haftalar, çalışanlara bol kazançlar dilerim..

Necati ARAT 24-01-2011 08:31

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 100206)
Herkese hayırlı haftalar. Sağlık ve bol kazanç dilerim.
Saat 08.10 Necati burada ve kahveyi açmışşş mı?

Sanada günaydınlar Ali Rıza abi..
Geldim geldim abi..

Kamil ESEN 24-01-2011 11:38

Hoşgeldin Neco.Hayırlı işler..

Kamil ESEN 24-01-2011 11:39

Ali Rıza abim keyifler nasıl?

Taygun KOCABIYIK 24-01-2011 13:35

Selam millettt :)
Orta şekerli kahve alabilir miyim?

muhabbetci 24-01-2011 16:35

Taygun meraba,kahve benden olsun ne zamandır yoktun ortalarda.

levrek1944 24-01-2011 16:36

teşekkür ederim arkadaş

Taygun KOCABIYIK 24-01-2011 17:29

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 100251)
Taygun meraba,kahve benden olsun ne zamandır yoktun ortalarda.

Abi iş güç bazı sıkıntılı durumlar var, aşmaya çalışıyoruz.
Kahve için teşekkürler :) söz deniz kenarında odun ateşinde çayın benden ;)

muhabbetci 24-01-2011 19:11

Sağolasın Taygun;
biran önce rahata kavuşman dileğimle,kolay gelsin.Yapabileceğimiz birşey olursa başım üstüne.

ali rıza acar 24-01-2011 19:25

Kamil kardeşim, emeklinin keyfi nasıl olur? Zaman bol, günde birkaç defa siteye giriyorum onun haricinde balım takımlarını çıkarıyorum. Eskileri bozuyorum yenilerini yapıyorum, yenileri bozuyorum yine yenilerini, yapıyorum. Saçma ama öyle işte.
Taygun kardeşim sende sıhhat haricinde bir sorunun yok ise kafana takma, herşey hal olunur. Banka finans ile ilgili bir sorunun var ise beni ara, çevrem hala var elimden geleni yapmaya çalışırım.(malum emekli bankadan merkez şube Md. den emekliyim.) Çekinmeden beni arayabilirsin. Hatta gelir yardımcı olmaya da çalışırım.
Hepinize sevgiler.

Halil İplikçi 24-01-2011 19:43

hayırlı akşamlar Ali abi Önder biraderim bu kahveye rağbeti nasıl arttıracağız
bilemiyorum

ali rıza acar 24-01-2011 19:48

Halil kardeşim, devamlı yazacaksın. Başka çaresi yok.
Akşam kahveni nasıl istersin?

Halil İplikçi 24-01-2011 19:55

teşekkür ederim şekerli tercih ederim

mst35 25-01-2011 03:48

Herkese selamlar hayirli günler hayırlı işler bugün kahveyi ben açayım dedim bütün çaylar benden org. hakkındaki yeni haberleri de bekliyoruz bu arada....

ali rıza acar 25-01-2011 08:19

Mesut kardeşim sen kahveyi saat 04.48 de açarsan zor müşteri bulursun. Çaylarda bayatlar. Zaten müşteri az ne işin var o saatte kahvede.
Herkese hayırlı Salı lar, bol kazançlar dilerim.
( Bu arada bazı arkadaşların sakızlısı yok galiba. Kendinden de ses seda yok.)

muhabbetci 25-01-2011 10:55

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100270)
bilemiyorum

promasyon falan dağıtmak lazım herhal,yada yeni bir avlak buldum öyle böyle değil en küçüğü 1,5 kilo diye bir başlık atalım,bak o zaman bayram yeri gibi oluyormu olmuyormu burası. :deli: deneyelim isterseniz bir ara. :D hele birde Çandarlı falan dedikmi tadından yenmez artık. :) :) :)

muhabbetci 25-01-2011 11:12

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100270)
bilemiyorum

Şaka bir yana,bu sayfaya yazılan yazılar,ilk sayfada (portala giriş sayfasında) görülmüyor.Sanıyorumki çoğu arkadaş siteden çıkarken kaveyede bir bakayım diyor.Ana sayfada görülse ilgi artar.Misal olarak RASTGELSİN KAHVESİ konu başlığı altına havadis diye bir alt konu açtım ne arayan,ne soran nede yazan var.Normalde bu açtığım konuya en az 20-30 yazı yazılabilirdi.Site yönetiminde tanıdığı olan dostlarımız bu konuya bi omuz atarsa kahvenin hisseleri halka arz bile olur. :)
Yoksa ben bu işi bilmiyorum.Konuşmaktan dilim damağım kurudu,bayat mayat birçay içeyimde kaçayım.Kendinize iyi bakın. ;)

Halil İplikçi 25-01-2011 13:41

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 100278)
promasyon falan dağıtmak lazım herhal,yada yeni bir avlak buldum öyle böyle değil en küçüğü 1,5 kilo diye bir başlık atalım,bak o zaman bayram yeri gibi oluyormu olmuyormu burası. :deli: deneyelim isterseniz bir ara. :D hele birde Çandarlı falan dedikmi tadından yenmez artık. :) :) :)

duygularına katılıyorum kerterizleri kahvede vermek lazım:D:D:D

Hasan BALIKÇI 25-01-2011 15:51

selamlar dostlar:):)

Anıl ÜNALAN 25-01-2011 22:56

Beklenen zaman geldi :) Umarım bu sefer aksilik çıkmayacak.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Herkesin kişi listesinin düzenlenmesi açısından mesajlarını bekliyorum.

Halil İplikçi 26-01-2011 09:37

selam ı aleyküm hayırlı işler bol kazançlar
org la ilgili haberlere sevindik gerçi de bugün hava soğuk spil dağı da eteklerine kadar karla karşıladı bugünü inşallah pazara kadar biraz ısınır da denizin ortasında titreşmeyiz

Taygun KOCABIYIK 26-01-2011 10:17

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100333)
selam ı aleyküm hayırlı işler bol kazançlar
org la ilgili haberlere sevindik gerçi de bugün hava soğuk spil dağı da eteklerine kadar karla karşıladı bugünü inşallah pazara kadar biraz ısınır da denizin ortasında titreşmeyiz

Halil abi biraz titreyeceğiz sanırım 9-10 derece bir hava var poyrazıda hesaba katarsak hissedilen daha düşük olacaktır. Aman ha sıkı giyin benden söylemesi :)

Halil İplikçi 26-01-2011 10:56

Taygun'um bizlere (acı patlıcanı kırağı çalmaz da) aramızda hanımlar, çocuklar var
bilinçli olmak gerekiyor bunun için dile getirdim sıkı giyim şart...

muhabbetci 26-01-2011 20:28

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 100279)
Şaka bir yana,bu sayfaya yazılan yazılar,ilk sayfada (portala giriş sayfasında) görülmüyor.Sanıyorumki çoğu arkadaş siteden çıkarken kaveyede bir bakayım diyor.Ana sayfada görülse ilgi artar.Misal olarak RASTGELSİN KAHVESİ konu başlığı altına havadis diye bir alt konu açtım ne arayan,ne soran nede yazan var.Normalde bu açtığım konuya en az 20-30 yazı yazılabilirdi.Site yönetiminde tanıdığı olan dostlarımız bu konuya bi omuz atarsa kahvenin hisseleri halka arz bile olur. :)
Yoksa ben bu işi bilmiyorum.Konuşmaktan dilim damağım kurudu,bayat mayat birçay içeyimde kaçayım.Kendinize iyi bakın. ;)

vay arkadaş,kahve iş yapsın diye öneri sunduk bitane cevap yok.Hayret. :'(

Halil İplikçi 26-01-2011 22:20

muhabbetçi biraderim ben hergün kahveye yazmama rağmen; nerdeyse hiç cevap gelmiyor biraz fazla alınganlık gösteriyorsun dostum...(bu gidişle yakında beni kahveden sorumlu müdür yapacaklar zaten ):D:D:D

muhabbetci 27-01-2011 01:06

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100393)
muhabbetçi biraderim ben hergün kahveye yazmama rağmen; nerdeyse hiç cevap gelmiyor biraz fazla alınganlık gösteriyorsun dostum...(bu gidişle yakında beni kahveden sorumlu müdür yapacaklar zaten ):D:D:D

abim benim;
kesinlikle alınganlık değil,madem konuyu açtın sadece sana anlatayım.Kimse üzerine alınmasın.Aramızda kalsın kimseye bahsetme. Bu özeleştiridir,sitemizin geleceği içindir.
Sitemiz canlansın diye bu yazılarım. Bakıyorum sitemizde bazı konularda aşırı yoğunluk var,bazı konularda sessizlık yani tık yok.
İncelendiğinde görülebilir.

Yukarıdaki boşluğu siz doldurun.
Yeni üye arkadaşlar son zamanlarda 1-2 mesajda kalıyorlar.Bizler hoşgeldinden öteye gidemiyoruz,
Bilgi paylaşıldıkça güzeldir diyoruz, yeni arkadaşlarla paylaşamıyoruz,onların sorularına cevap veremeyince onlarda sadece üyelikte kalıyorlar.
Kısacası alınganlıktan öte şeyler var,bunları aşabilirsek sitemiz tadından yenmez.

Abi,
yazdıklarım tamamen; bizzat, ben, kendimi özeleştiri yaptım,bu özeleştirinin gerçek kurum-kuruluş-kişilerle alakası yoktur.
Kendinize iyi bakın avınız bol olsun.

muhabbetci 27-01-2011 01:19

Saat ikibuçuk olmuş,ben kahvenin temizliğini yapıp sandelyeleri masaların üzerine bırakırım,sabaha gelen düzenlemeyi yapıp çayı demler artık.

muhabbetci 27-01-2011 01:26

Aman ha çayı demlerken poşet çay kullanmayın,normal çayla (4 ölçek), tomurcuk çay (1 ölçek) karıştırıp demleyin laf olmasın.İçen iki tane daha içsin para kazanalım.

Necati ARAT 27-01-2011 08:05

Cümleten günaydınlar..
Hayırlı işler bol kazançlar..

Kahvaltılar benden..
Afiyet olsun..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

serhatengin 27-01-2011 08:17

hepinize günaydınlar balık dostları işi olanlarahayırlı işler evde olanlarada bol güneşler diliyorum :)

ali rıza acar 27-01-2011 09:23

Selamunaleyküm. Hayırlı Perşembeler.
Önder kardeşimin yazdıklarına tamamı ile katılıyorum. İnşallah paylaşımların azlığı havaların bozuk gitmesi neticesi dostlarımızın ava gidememesindendir.
Ancak, mesela biraz önceye kadar KAMIŞ ile ilgili çok hoş olan muhabbeti, gırgırı kahvede çayları ve/veya kahveleri (Ben sakızlı içerim Necati bilir.) yudumlarken de yapabilirdik.
Herkesin işi rast gitsin.

Halil İplikçi 27-01-2011 10:02

hayırlı işler bol kazançlar kamış-atış muhabbeti çok hoştu Necati,Murat,Serhat
Taygun ve de tabi Ali abim sağolun ömrünüze bereket...gülmenin bile parayla
olduğu günümüzde.. iyi geldi
not:40 m zar zor atarım iddialı değilim

serhatengin 27-01-2011 10:11

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100448)
hayırlı işler bol kazançlar kamış-atış muhabbeti çok hoştu Necati,Murat,Serhat
Taygun ve de tabi Ali abim sağolun ömrünüze bereket...gülmenin bile parayla
olduğu günümüzde.. iyi geldi
not:40 m zar zor atarım iddialı değilim

halil abicim birde bu ekibi bir arada toplayıp hepbirlikte av yaptığımızı ve orada böyle bir muhabbet furyasını yakaladığımızı düşünsene bunu bence yapalım ne dersiniz???

Halil İplikçi 27-01-2011 10:22

ben varım çok iyi olur

Saat 22:26.