![]() |
Öğle çayları benden dostlar,şöyle denize karşı hüpletelim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Eğer çayı ve mekanı sevdinizse, akşamada bendensiniz.
|
Hasan kardeşimiz Kahveye hatta bu aralar siteye dahi pek uğramıyor.
Önemli bir şey yoktur İnşallah. |
Denize karşı bi çay ısmarlıyalım dedik,kahveye gelen yok napalım artık.Kendinize iyi bakın.
|
Cümleten Günaydınlar..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
hayırlı işler bol kazançlar çay vardır inşaallah ??
|
Alıntı:
|
hayırlı işler bol kazançlar..
Alıntı:
Necati'cim spil için geç kalma kar buza çevirirse tat alamazsın |
bir sorum da Orhan bey harika bir sırtı paylaşımı yapmış gayet iri trakonyalar var
yendiğini duymuştum ama temizlerken zehire nasıl önlem alınıyor bilen var mı bana denk geldiğinde misinayı kesip denize iade ediyorum ne şeytanı gör misali... |
Alıntı:
Halil abi ilgine çok teşekkür ederim ama sanırım zaten geç kaldık ayaza çekmiştir.. ama taze kar yağarsa haber ver çoluğu çocuğu toplayıp geleyim.. Bu arada herkeze selamlar.. Hayırlı işler bol kazançlar.. |
Herkeze selamlar işlerinde bol kazançlar...
Usta bir kahve rica etsem sakızlısından...:D |
Alıntı:
Sakızlısı kalmadı .. Normali olsa olurmu ?? Malim işler kesat .. Birde Sakızlı pahalı gideri olmayınca almıyorum kahveye.. |
Necaticim kahveye bol müşteri bulursak sakızlıyı ihmal etme.
Bu arada Hemşehirlerini bulunca keyfin yerine geldi bakıyorum. Memleket hasretini gideriyorsun. |
Alıntı:
Sen mekana gel sakızlı hazır.. Burada gidişi yok ... Bu arada Mustafa abiyi daha öncede tanırdım ama burada paylaşım yapması daha güzel.. Dediğin gibi benim hasretime deva oluyor .. |
Selamlar herkese ben bir adaçayı alabilir miyim?
|
selam herkese nasılsınız alirıza abi ne zaman balığa çıkıyoruz seninle ikimizde karşıyakadayız biraraya gelipte tanışamadık daha vallaha
|
Cümleten Günaydınlar..
Cumanız mubarek olsun.. Hayırlı işler Bol kazançlar.. |
Herkese selamlar ve hayırlı Cumalar. Sağlık, sıhhat afiyet ve bol kazanç diliyorum
Bugün çaylar, kahveler bedava Necati'den. |
herkese günaydınlar hayırlı cumalar bol kazançlar sevgi ve saygılarımı iletiyorum hepinize ama ben çay sevmem ben kahve isterim :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
hanı benım DAMLA SAKIZLI şekerli kahvem :D |
Hayırlı cumalar arkadaşlar.Balığa cıkanlara rastgele.
|
selamlar herkese hayırlı işler 2 gün önce kahvede sormuştum. Orhan trakonyayı
temizlerken özel önlem alıyormusun?lezzeti nasıl.. |
Hayırlı CUMAlar,hayırlı işler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi özellikle sırt dikenlerinin altında bulunan kesecikler içindeki zehir, balık öldükten sonra bile etkili imiş.Bunun için temizlerken kalın eldivenle,keskin bıçakla (parmakları doğramadan),dikenlerin iki yanından omurgaya kadar kesip o kısmı atıyoruz.Çorbasını yapıyorum ben seviyorum.Özellikle Çandarlıda kumluk yerlerde sardalyaya çok geliyor. |
Orhan abiyle aynı anda yazmışım, özürlerimi kabul et Orhan abi.
|
teşekkür ederim rastgele yeni kilo üstü sinaritlerini bekliyoruz
|
hayatta yakaladımmı yemem o balığı keserim misanayı atarım allah saklasın zehirleniriz filan :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bi çay ısmarlıcak yokmu ?:)
herkese iyi günler.:) |
Hasancım iyi günler. İstediğin çay olsun. Ama bugün çaylar Necati Kardeşimizdenmiş (ama buyurun demiyor.)
Epeydir seyrek yazıyorsun kendini özlettin. Sağlığın iyidir umarım. Bu siteye lazımsın. Kendine iyi bak. Sevgiler. |
Alıntı:
necati zaten bana çay söylememek için elinden geleni yapıyo :hıııı: |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
vay Hasan biraderim helalin var şu havalar biraz ısınsın yakanı bırakmayacağım maydonoz olacam sana.. sanırım Alirıza abi de ister bunu
|
Hayırlı akşamlar rastgelsin ailesi :)
Bu aralar yeni aldığım teknenin işlerinin yoğunluğuyla uğraşmaktan dolayı siteye yazıcak vaktim ve gücüm olmuyor. Umarım kusuruma bakmazsınız. Fotoğraflarına yorum atamadığım ya da yazılarını cevaplayamadığım kişilerin affına sığınıyorum. Meskenim Güzelbahçe 2. liman her zaman herkesi çayımı içmeye beklerim ;) teknenin işleri bittikten sonra ilan olarak geçeceğim bu haberi :) Görüşmek üzere. |
Hasan yapmışsın gene yapacağını. Derhal detaya gir ve bizleri heyecanlandır. Amma aynı Halil kardeşimin de dediği gibi benden ya da bizlerden nereye kadar uzak olabilirsin.
Paylaşımını fırsat bulur bulmaz yaz. Demli sabah ve akşam çaylarıda benden. Kendine iyi bak. |
Saat 17:10. |