RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Haftasonu İzmir Kuşadası/Güzelçamlı balık avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10657)

maangin 03-03-2012 21:16

Haftasonu İzmir Kuşadası/Güzelçamlı balık avı

Arkadaslar bugun sabah erkenden arkadaslarla birlesip bogaza dogru baliga gittik. Bugun hemde yeni kullanmaya basladigim Maxsea programini denedik. Sonuc superr. Maxsea haritalari bir harika, benim balik bulucunun gostermis oldugu derinlikle karsilastiriyorum cok az bir farkla birbirine yakinlar. boylelikle balik tutma alanimizi daha iyi secmis olduk. Gercekten fark etti. Fotolardaki goreceginiz gibi kiloluk mercan alabildik. Tabiki birazda hava ve sans bizden yanaydi. Dilerim devami gelir ve sizlere anlatirim. Rastgele.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Tuncay GÜNAY 03-03-2012 21:47

offff offffff offfffff sayın kaptanım tebrikler kırmızı pehlivanı tekneye misafir etmişsin akşam da sofraya misafir edersin afiyet şeker olsun ağlatmayasın sakınnn :)
sayın kaptanım kullandığınız iğne yem hakkında bilgi verirseniz sevinirim. oraya gelirken bilgimiz olsun.

c*.türkiyem.c* 03-03-2012 23:57

mehmet ali bey merhaba kırmızı trofeler bir harika dar boğaz uzun zamandır gitmek isteyipte gidemediğimiz bir avlak bu kırmızı canavarlar :) hevesimi birkez daha kabartı eğer hava şartları yardım ederse haftaya taş burundayım birde tekne konusunda bize yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler rastgelsin

maangin 04-03-2012 11:58

Tuncay

Tuncay biz genelde karides ve mamun kullaniyoruz fakat en guzel calisan orta boy karides. Igneler 14-15-16 ve mutlaka capraz olmasi gerekli. Baligin kacmasi imkansiz gibi oluyor. Elbetteki baligin hakkini verdik ve hic aglatmadik.

By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2012-03-03

maangin 04-03-2012 12:05

Tekne Yardimi

Alıntı:

c*.türkiyem.c* tafarından gönderildi (Mesaj 120031)
mehmet ali bey merhaba kırmızı trofeler bir harika dar boğaz uzun zamandır gitmek isteyipte gidemediğimiz bir avlak bu kırmızı canavarlar :) hevesimi birkez daha kabartı eğer hava şartları yardım ederse haftaya taş burundayım birde tekne konusunda bize yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler rastgelsin

Tekne icin Tuncay beyle gorustum, buradan Tel numarasi vermeme izin vermiyor. Isterseniz ona mesaj gecin o benim Tel numarasini biliyor. Beklerim.

Tuncay GÜNAY 04-03-2012 14:01

Alıntı:

maangin tafarından gönderildi (Mesaj 120035)
Tekne icin Tuncay beyle gorustum, buradan Tel numarasi vermeme izin vermiyor. Isterseniz ona mesaj gecin o benim Tel numarasini biliyor. Beklerim.

:):):) sayın kaptanım öncelikle saygılar bereketli avlar dilerim. site yönetimi olarak aldığımız bir karar doğrultusunda hareket ediyorum. tanışıp tecrübe etmediğimiz kaptan ve tekneler için tavsiyede bulunmadığımız gibi forumumuzun da bu olaya vesile olmasını istememekteyiz. böyle bir olayın sıkıntısını yakın zamanda yine yaşadık. şahsınıza özel bir durum değildir. sayın kaptanım tekneniz ve tarife krıterlerinizde bir iyiyeştirme yaparsanız teknenize gelme niyetindeyiz.

hakan abi sen bu olayı canlı yaşayanlardan birisin sitres atmak balık tutmak amacı ile gittiğimiz avda balık tutamadığımız gibi birde sitres olup geri döndük. kaptanımın numarası bende var istediğin an ulaşırız sorun yok.

maangin 04-03-2012 17:10

Elbette Tuncay sizi cok iyi anliyorum ve bu yuzden kirgin degilim. Hakan bey tekne konusunda yardim isteyince yapacak baska birsey bulamadim.

MAVİ FENER 04-03-2012 17:39

Mehmet Ali;
Paylaşımın için teşekkürler...İyi pazarlar....

dogukan1997 04-03-2012 17:56

ellerine sağlık abi maşallah inşallah daha irilerinin ve daha iyilerinin seninle olması dileğimle rastgele . iğnen her daim keskin olsun ...

c*.türkiyem.c* 04-03-2012 22:15

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 120037)
:):):) hakan abi sen bu olayı canlı yaşayanlardan birisin sitres atmak balık tutmak amacı ile gittiğimiz avda balık tutamadığımız gibi birde sitres olup geri döndük. kaptanımın numarası bende var istediğin an ulaşırız sorun yok.

haklısın tuncay kardeşim mehmet ali beyide zordurumda bıraktım galiba çok özür dilerim...

Saat 14:55.