RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kazıklı 17/03/2012 raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10744)

brskzkbs 20-03-2012 14:08

Kazıklı 17/03/2012 raporu

Saygıdeğer ustadlar değerli abilerim arkadaşlarım; şubat ayında yaşamış oldugum üzücü kazıklı avından sonra daha da gitmem kazıklıya demiştim. Hata etmişim, balıga çıkartan kaptanın etkisi buyuk imiş. Ticari kaygılar taşıyan ve işi sadece bir avuç acemiyi gezdirmek düşüncesinde olan kaptanlar değil, bu işe gönül vermiş, teknesine gelenleri misafir gibi agırlayan deniz tutkunu ismail kaptanla pazar günü sevgili Tuncay abimiz sayesinde tanıştık. çok bereketli ve zevkli bir av yaşadık. İsmail kaptan sağolsun bizi mercana götürdü. sabah suyunda adam başı 7-8 er adet iri mercanlarımızı aldık. sonrası tamamen fantazi oldu. Tuncay bey sağolsun şovunu yaptı eline sağlık. Denizli Team olarak kazıklıda güzel bir haftasonu geçirdik. Darısı diğer arkadaşların başına. Fotografları Tuncay abim yukleyecek herkese rastgelsin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ustam18 20-03-2012 14:31

Barış kardeş bereketli olsun.Dört x Dört gözle resimleri beklemekteyiz.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

aslan kral çekirge 20-03-2012 15:48

Alıntı:

brskzkbs tafarından gönderildi (Mesaj 120640)
Saygıdeğer ustadlar değerli abilerim arkadaşlarım; şubat ayında yaşamış oldugum üzücü kazıklı avından sonra daha da gitmem kazıklıya demiştim. Hata etmişim, balıga çıkartan kaptanın etkisi buyuk imiş. Ticari kaygılar taşıyan ve işi sadece bir avuç acemiyi gezdirmek düşüncesinde olan kaptanlar değil, bu işe gönül vermiş, teknesine gelenleri misafir gibi agırlayan deniz tutkunu ismail kaptanla pazar günü sevgili Tuncay abimiz sayesinde tanıştık. çok bereketli ve zevkli bir av yaşadık. İsmail kaptan sağolsun bizi mercana götürdü. sabah suyunda adam başı 7-8 er adet iri mercanlarımızı aldık. sonrası tamamen fantazi oldu. Tuncay bey sağolsun şovunu yaptı eline sağlık. Denizli Team olarak kazıklıda güzel bir haftasonu geçirdik. Darısı diğer arkadaşların başına. Fotografları Tuncay abim yukleyecek herkese rastgelsin

barış kardeşim pazar günkü kazıklı avından çok keyif aldığın anlaşılıyor inşallah bundan soraki avlarındada aynı keyfi yaşarsın 1-2-3-4-5- kasnak nasıl tuncayın taktik güzel demi ha ha ha ha

muratdogan 20-03-2012 19:20

Barış kardeşim tebrikler.
İnşallah daha güzelleri oltana gelmesi dileğimle.
.
Bu arada işin içerisinde Tuncay abimiz varsa kalite yanıbaşında demektir.
Kazıklı demekki zevk vermeye başladı.
Darısı başımıza diyelim.
:) :) :)

Tuncay GÜNAY 20-03-2012 19:26

barışım fotoları yükledim kardeşim. bu arada çok bereketli güzel bir av yaşadık en güzeli keyifli bir gündü dostlarla paylaşılan zaman balıkla süslenince tadından yenmiyor. masaya seremediğim mavi torbadaki balıklarım bana küsmüşler onları da meşhur etmediğim için 1 - 2 - 3 - 4 - 5 kasnak hahahahaaa denizli team nice güzel birlikteliklere RASTGELSİN

c*.türkiyem.c* 20-03-2012 21:00

:helal::helal::helal: fotoğraf karelerinde gene ben yokum heee :helal::helal::helal:

dogukan1997 21-03-2012 05:39

ellerinize sağlık daha bol ve büyüklerinin her daim sizlerle olmasını diliyorum .
Sevgi ve Saygılarımla . Rastgelsin.

aslan kral çekirge 21-03-2012 11:17

Alıntı:

c*.türkiyem.c* tafarından gönderildi (Mesaj 120659)
:helal::helal::helal: fotoğraf karelerinde gene ben yokum heee :helal::helal::helal:

hakan kardeşim dışardan he he he he diye gevrek gevrek gülme her çarışımızda mazeret üretme içeriye gel eylence yaşa balık tutmanın çoşkusuyla hahahaha diye gül

brskzkbs 22-03-2012 08:24

bu hafta yine denizlerdeyiz inşallah

Tuncay GÜNAY 22-03-2012 08:46

Alıntı:

brskzkbs tafarından gönderildi (Mesaj 120685)
bu hafta yine denizlerdeyiz inşallah

pazara kazıklıdayız yine barışım kağan 112 kaptanla çıkacağız (show time 2) :D:D:D

Saat 10:52.