![]() |
Spin makine önerisi
Arkadaşlar yazın yapacağım alabalık avı için yeni bir makina almak istiyorum. 40 tl fazla para vermek istemiyorum. Siz değrli insanlardan öneri bekliyorum. aşağıdaki üç makineden birini almak istiyorum...önerileriniz nelerdir?
DAIWA SWEEPFIRE 2500X [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 25'lik küçük makine DİŞLİ ORANI:5,3 BİLYA :1 BB AGIRLIK :305G Digigear drive system Digigear tahrik sistemi Twistbuster Twistbuster ABS machined aluminium spool ABS işlenmiş alüminyum makara Gyro balanced Gyro dengeli OKUMA SAFİNA SNA 25 MAKİNA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KAFA :25 LIK ÖNDEN KALAMALI KAFA. BİLYA:1 BB AĞIRLIK :210 GR DEVİR: 5,0:1 • Hızlı anti-ters makaralı rulman takımı • Korozyona dayanıklı grafit gövde • S-Curve osilasyon Sistemi • İşlenmiş alüminyum eloksal makara • Büyük boy eloksallı alüminyum sarma teli • Bilgisayar dengeli Rotor Eşitleyici Sistemi ALUMİNYUM MAKARALI, GRAFİT GÖVDELİ SPİN MAKİNADIR. REMIXON PANTHER 300 4+1BB MAKİNA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KAFA :30 LUK ALÜMİNYUM KAFA BİLYA 4+1 BB DEVİR :5,5 : 1 AĞIRLIK : 275 GR KALAMA : ÖNDEN grafit gövdelidir |
Spin ile uğraşan abilerim sana yardımcı olacağından eminim şimdi ben anlamam fazla spinden o yüzden yanlış yönlendirmeyim sana yardımcı olacaklardır şimdiden rastgele.
|
okumayı ağırlığı için tercih ederdim 210 gr spin için ideal makara
|
Alıntı:
|
Fazla masraflı olmasın diyorsan remixon idealdir ki ben de remixon kullanıyorum. Kullanımı çok iyi ve 5.5 devir oranı çok önemli. Diğerlerine göre biraz ağır makinadır. Bu arada alabalık avını yapacağın yer neresi acaba? Rastgelsin...
|
İçlerinden size önereceğim makina Remixon Panther olacaktır. Bütçenize göre en uygun makina olarak onu tercih edebilirsiniz ;)
|
Aralarinda cok fazla fiyat farki olmamakla birlikte,daha hesapli olmasi bakimindan remixon panther i onerebilirim.Ancak atis esnasinda yorulmamaniz adina, kamis+makina agirliginin 550-600 gr.mi gecmemesini tavsiye ederim.Iki parcali, 2.40 veya 2.70 bir kamisla iyi bir takim olusturabilirsiniz..Rastgelsin....
|
Şahsen yerinde olsam indirimdeyken bir Shimano Catana 2500 alırdım. Hadi bilemedin 5-10 tl daha ekler Okuma'nın SNA modelini değilde SPA 25 modelini tercih ederdim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 13:04. |