![]() |
03.06.06 Avimiz
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sabah karataşa gittik balık tutmak için akşam babam demişti gelin yarın teknele gidelim ben istemedim yok biz tagola karataşta takılıcam dedim sonra dayanamadık karataştan atladık otobüse limana babamlar çıkmadan yakaladık ve beraber çıktık hava lodos diye pek açılmadık açılsadık ne olacaktı bide acaba :D Telefonla çekildiği için biraz kalitesi düşük çıkmıştır herkeze rastgelsin. SAYGILAR... |
rasgele rasgele
körfezi kuruttunz yanii tebrikler güzel av olmuş kardeşlerim |
Anılcım tebrikler, keyfinizi yapmışsınız yine daha ne olsun :) .
Hem zaten Tago'nun favori balıkları da dökülmüş ortaya, onun da keyfi yerindedir ;) :D . |
Taygun,
şu isparozlar için tam bir mıknatıs olduğun tescilidir bu fotoğraflar,tebrikler |
Tebrikler istavritlerde iriymiş:)
|
Tebrik ederim kardeşlerim, keyifli ve bereketli bir gün olmuşa benziyor. Özellikle Tago senin keyfin tıkırındaydı sanırım isparozlardan belli oluyor. Anıl kardeşim senin yakaladığın balıklar nerede onlarıda resimleseydin keşke. Tekrar tebrikler ve keyifli avlar dilerim.
|
güzel bir av olmuş tebrikler.
|
aferin size.... .....de? artık daha büyük balıklar peşinde koşsanız diyorum..???? az olsun iri olsun...
mesela tek iri iğne ye tam sülünes takıp ta uzak atış ile bekleseniz....bakarsınız 2/3 kg lık balıklar gelir.. öpüldünüz.. |
Arkadaşlar yazın yolum İzmire düşerse benide götüreceksiniz balığa ona göre, muhteşem bir av olmuş,rastgelsin.
|
yurunbeee kim tutar sizi şş benim merak ettiğim bu balığın cinsi???
|
Saat 00:33. |