RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   12.01.2008 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4284)

Anıl ÜNALAN 13-01-2008 13:23

12.01.2008

Güzel bir gündü havanın güzel olmasını fırsat bildik sabahın erken saatlerinde rapalalarımızla levrek için şansımızı aradık ama aldığımız 2 vuruşta balık alamadık sonucunda kalamar tutmak için alman adasının topuğu dediğimiz bölgede akış yaptık o da nafile pita fenerinin alt kısmında akış yaparken 2 adet sübye yüzümüzü güldürdü ilerleyen dakikalarda bişey alamayınca pita taşına çapamızı attık hırsızlı takım kullanıyordum hırsıza hamsi takmıştım 600 gr civarı bi tane sübye yapıştı ve ben ilk metrelerde çupra çektiğimi zannederek yerimden zıpladım ama sübyemiş :( biraz daha vakit geçince amcamın hırsızı bişeyleri çaldı aşşağıdan ve bu sefer bu çupra diyerek haykırdı heyecan bende hardsafaya çıktı ve yarım kilo üzeri mercandı yüzlerimizi güldüren :) benim elimdeki bi takım dipten iri balık avlamak için iri iğneli bi takım bi elimdeki de kalamara kullandığımız 3 lü maket takımıydı uzunca bi süre vuruş alamayınca bende o takımı tekneye alıp onunda yerine ufak iğneli takım indirdim attığım 3 oltadan birinde karagöz geliyordu balıkların ebatları fazla iç açıcı gelmediği için ben devamını üstelemedim. Resimdeki kadar karagöz aldık izmaritler gopezler 30 u aşkın vardı ama foto göz zevkinede hitap etsin diye sübyelerle birlikte onların fotoya dahil etmedim :)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Saygılarımla :)

Michelangelo 13-01-2008 13:33

Off Tam çerçevelik resim yaff :D :deli:

Taygun KOCABIYIK 14-01-2008 08:50

Tebrük ederüm :D Mercan tam manasıyla takoz olmuş Oğuz amca tutmasa eceliyle ölürmüş :P

Anıl ÜNALAN 15-01-2008 18:13

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi (Mesaj 46537)
Mercan tam porsiyonlukmuş...Ah keşke devamı da gelseydi...:(

Bizde aynı fikirdeydik be abi. O kadar da uğraştık arkası gelsin diye gelmedi :( Olsun ya bu da yüzümüzü güldürmeye yetti..

paşalı 15-01-2008 18:38

Bizde pazar günüpita taşındaydık.Ama orada birşey alamadım sadece bir adet kalamar.

Anıl ÜNALAN 15-01-2008 22:28

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 46639)
Bizde pazar günüpita taşındaydık.Ama orada birşey alamadım sadece bir adet kalamar.

Yine iyi abi sen bi tane kalamar alabilmişsin benim kalamar krizim tuttu iki tane kalamar takımı indirdik dibe ikisinlede ben ilgilendim en son bi tane olsa da tutayım diye ama yoktu :(

paşalı 15-01-2008 22:38

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 46650)
Yine iyi abi sen bi tane kalamar alabilmişsin benim kalamar krizim tuttu iki tane kalamar takımı indirdik dibe ikisinlede ben ilgilendim en son bi tane olsa da tutayım diye ama yoktu :(

Anılcım ben genelde dibe salladığım oltanın fırdöndüsüne bir adet maymun takıyorum kalamar denk gelirse nasip işte alıyorum.Ama genelde bir iki bu taktikle kalamarsız kalmıyorum.:helal:

Anıl ÜNALAN 15-01-2008 22:40

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 46652)
Anılcım ben genelde dibe salladığım oltanın fırdöndüsüne bir adet maymun takıyorum kalamar denk gelirse nasip işte alıyorum.Ama genelde bir iki bu taktikle kalamarsız kalmıyorum.:helal:

Abi tavsiyen için teşekkür ederim bu olayı biliyorum ama ben o şekilde balık avlamaktan pek zevk almıyorum .Teknemiz müsait olduğu için bi tane de bi elimde kalamar takımı indirmeyi tercih ediyorum hem daha çok çalışıyor o şekilde.

paşalı 15-01-2008 23:40

Tekne musait ise çift çalışmak daha mantıklı

Egeli 16-01-2008 00:33

Anıl mercan harika ...
Tebrikler...:helal:

Saat 17:32.