![]() |
2007 avlarım:)
Çok uzun zamandır işler ve derslerın yogunlugundan ava cıkamadım.Ama 2007 yaz sonuna kadar olan avlarımdan bır kaç resım paylaşmak ıstedım.
YER:MORDOGAN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrik ederim Ozlem.Dev adimlarla ilerliyorsun. Yeni Zelanda'dan bir kez daha kocaman bir merhaba sana.
Dahasina rastgelsin.:helal: |
Tebrik Ederim sargos,mercan,karagöz veeeeeee kokar çuprası için büyük bir alkış :)
|
Özlem tebrikler Kanka :)
|
Güzelmiş bu hızla devam edersen eminin yakında çok büyük avlar yapıcaksın bi de önemli olan birşey var doğru yerde avlanmak ;) doğru yerleri bulursan yada birilerinden öğrenirsen(mesela bizden) çok daha güzel ve verimli avlar yaparsın diye düşünüyorum :)
Saygılarımla.. |
Tebrikler
Güzel avlarmış :helal: .İnşallah daha nice güzel ve zevkli avlara...Rastgelsin...
|
Özlem bu hevesle gidersen ilerde daha verimli avlaklarda çok daha güzel avlar yapacağına inanıyorum.Tebrikler kardeşim.
|
tebrikler özlem şansın daim olsun. hepimize rastgele!tabii kıyılarda balık varsa:))
|
Alıntı:
Sizede İzmir den kocaman bir merhaba:)Tesekkur ederım.:)Böyle karsılasmalar her seferınde mutlu edıyor benı.Bu avları daha onceden zaten bılıyorsunuz.Şöyle ortaya karısık bır 2007 anısı olsun dedım.Yaza dogru tekrar donus yapacagım avlarıma.YEM KOKUSUNU ÖZLEDİMMMMMMMM:P |
Saat 23:30. |