RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Organizasyon isteği (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5076)

xanderzone 07-08-2008 19:07

Organizasyon isteği

Herkese merhabalar ben forumunuza yeni üye oldum. Yakın zamanda bir tekne ile balıkavı organizasyonu düzenlesek hem tanışıp kaynaşsak hemde güzel birgün geçirsek ne dersiniz...
Haydi sayın yöneticiler bir el atsanız şu işe...

xnode 07-08-2008 23:06

merhaba. iyi fikir..

Anıl ÜNALAN 08-08-2008 11:15

Bence de güzeL fikir ;) GüzeLbahçe Limandan istediğiniz organizasyonu hazırLıyabiLirim ;) Kişi sayısına orantıLı tekne sayısı benim için sorun yaratmaz ;) KatıLımcı oLabiLicek kişiLerden biraz mesaj aLaLım önce ondan sonra ben atağa geçerim. Ya da yüce organizatör adnan abiye uLaşır mordoğan yaptırabiLiriz :)

Taygun KOCABIYIK 08-08-2008 11:59

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 54530)
Bence de güzeL fikir ;) GüzeLbahçe Limandan istediğiniz organizasyonu hazırLıyabiLirim ;) Kişi sayısına orantıLı tekne sayısı benim için sorun yaratmaz ;) KatıLımcı oLabiLicek kişiLerden biraz mesaj aLaLım önce ondan sonra ben atağa geçerim. Ya da yüce organizatör adnan abiye uLaşır mordoğan yaptırabiLiriz :)

Niye kıyıdan gerence yada zeytinelini düşünmüyoruz?

Anıl ÜNALAN 08-08-2008 18:20

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 54531)

ZeytineLi'nin şuan av vermemesi , gerence'ninde ne durumda oLduğu meçhuL oLduğu için. Hem gerenceye veya zeytineLine yapıLacak oLası bir organizasyondan daha az maddi hasar yaratmak için ;)

MesajLarınızı bekLiyoruz.
SaygıLarımLa.

ADNAN 08-08-2008 20:03

Alıntı:

xanderzone tafarından gönderildi (Mesaj 54517)
Herkese merhabalar ben forumunuza yeni üye oldum. Yakın zamanda bir tekne ile balıkavı organizasyonu düzenlesek hem tanışıp kaynaşsak hemde güzel birgün geçirsek ne dersiniz...
Haydi sayın yöneticiler bir el atsanız şu işe...

Öncelikle hayırlı olsun hoş geldiniz, inşallah katılımcı olursunuz, tekne avı konusunda bence zamanlama şu sıcak günlerde tehlikeli olabilir, geçen yıllarda epey organıze yaparak avlandık, tabiki bu yılda sezonu yani havaların serinlemesini bekliyeceğiz, tekneyle genelde karaburun , çeşmealtı, gümüldür,foça (izmirde ikamet edenler ) tarafında gezilerimiz oldu kısmet olursa yine organıze yapacağız . birde adınızı ve şehirinizi imza kısmını okeylersenız sevineceğim, görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla

xanderzone 10-08-2008 11:44

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 54544)
Öncelikle hayırlı olsun hoş geldiniz, inşallah katılımcı olursunuz, tekne avı konusunda bence zamanlama şu sıcak günlerde tehlikeli olabilir, geçen yıllarda epey organıze yaparak avlandık, tabiki bu yılda sezonu yani havaların serinlemesini bekliyeceğiz, tekneyle genelde karaburun , çeşmealtı, gümüldür,foça (izmirde ikamet edenler ) tarafında gezilerimiz oldu kısmet olursa yine organıze yapacağız . birde adınızı ve şehirinizi imza kısmını okeylersenız sevineceğim, görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla

Tamam teşekkürler, takipteyim...

xanderzone 10-08-2008 11:50

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 54531)

Kıyıdan bu meralarda yapacağımız avlarda çiftlik kaçkını çipura ve levrekten başka balık tutma olasılığımız çok düşük ama tekneden yapılacak organizasyonla çok daha kalite balık tutabiliriz. Ben kendi adıma oltama çiftlikten kaçmış bir balığın takılmasını istemem. Bana göre zevksiz ve kolay bir avdır..

Bunlar tamamen benim kendi düşüncelerimdir ve kimsenin av şekline yada zevkine yönelik aşşağılayacı bir düşünce taşımamaktadır.

Taygun KOCABIYIK 10-08-2008 12:05

Erçin abi haklısın fakat o bölgelerde daha bol balık oluyor diye o şekilde teklifte bulundum.
Her teklife her görüşe açığız :)

efesli_35 18-09-2008 17:46

ben yeni üyeyim ama katılmak isterim organizasyon olursa mesajları bekliyorum..saygılar

Saat 12:52.