![]() |
19 Nisan 2009 Alaçatı raporu
Bu işe gönül vermiş herkese selamlarr...
Öncelikle ben bu işin zehri kanında yeni gezmeye başlayan biriyim. balık tutmaya çalışmanın keyfini aldım ve bundan sonra bırakmam çok zor. Emanet olarak aldığım oltayla ve alaçatı limanında bana yardım edenlerin sayesinde hafta sonu alaçatıda birkaç parça erkek mercan yakaladım. öğlenden akşama kadar 1 tane bile yakalayamadım ama yılmadım. Akşam 9 a kadar durdum ve fotoğraftakilerin hepsini yarım 20 dk gibi kısa bir sürede yakaladım. Ve o hevesle direk kendi takımlarımı almaya karar verdim ve imkanım olduğu her anı ava giderek geçirmeyi düşünüyorum artık. Forum'a da yeni üye olan biri olarak bilmediğim konularda desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum... Beni bu sosyal aktiviteye girmemi sağlayan Taygun kardeşime de çok teşekkürlerimi sunuyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Heheheyt :) Kardeşim benim aşı tuttu zehirlendin sende.
Canı gönülden tebrik ediyorum seni. |
bir daha kurtulman cok zor üstelik panzehiride yok bunun:) balıklar güzel tebrıkler devamını beklıyoruz..
|
Maşallah'ın var kardeşim güzel bir av yapmışsın.
Artık geri dönüşü yok, Veli Bey'in dediği gibi panzehiri de yok. |
ellerine sağlık ve geçmiş olsun bu amansız hastalığa yakalandın artık.aramıza hoş geldin.
|
tebrikler rastgele işte bir fıkra ve cevap . adamın biri kızını evlendirir , bir müddet sonra kızı gelir ya baba ben ne yaptım kocam kumarcının teki der . baba geçer kızım der. hakikaten adam bir müddet sonra kumarı bırakır fakat bu seferede içkiye başlar . baba yine geçer kızım der . adam bir müddet sonrada içkiyi bırakır fakat buseferde balıkçılığa başlar . kız babasına gider brvo baba tam dediğin gibi oldu ama şimdide balıkçılığa başladı der. baba ah kızım şimdi ........ yedin der işte bu geçmez selamlar
|
dostum aramıza hosgeldın bu saatten sonra sana hıcbır ılaç fayda etmez:))) sende bızım gıbı kronıkleştın kurtulusun yok:)))
|
tebrikler arkadaşım güzel av
|
Emanet oltayla bu kadar balık tuttuysan yandık, ileride denizde balık bırakmayacaksın galiba :) şaka bir yana; tebrikler..:)
|
Tebrikler arkadaşım.
|
Saat 18:28. |