![]() |
Haftaiçi Kaçamağı..
Bu sabah Dursun arkadaşımla limandan ayrıldığımız da saat 6:30 du. Avlak yeri konusun da karasızlık yaşarken kendimi Alman adasında (Yassıca adası) buldum. :hıııı: :hıııı: Ya nasip deyip takımları indirdik.bizi büyük tezarühatla erkek mercanlar karsıladı. bir hayli zaiyat vererek nöbeti izmarit,(her daim nöbetteler) isparoz,kupese bıraktılar.:D :D :D Nöbetcileri denetlemeye gelen PAŞA da Dursun kardeşimin oltasına takılmaktan kendini alamadı.:helal: :helal: :helal: :helal:yine ara ara mercan , erkek mercan ve nöbetcilerle avımızı noktaladık.:helal: :helal: :helal: :helal:
HER DAİM SİZLERE DE RAST GELE.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ilk iki fotoğraftakiler, Dursun kardeşimin payına düşenler.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] livardekiler de benim payıma düşenler :) |
Nafaka çıkmış.Afiyet şeker olsun.Rastgelsin..
|
:helal:Süleyman abi daha ne olsun:helal:.
Tavalıklar çıkmış hemde fazlasıyla maşşallah:helal:. Paylaşım için teşekkürler. Paşada geçerliymiş hani;) Yarın nasipse daha bereketli avlarımız olur inşallah. Sen çayı koy ben sabah ordayım inşallah.;) |
kaptanım şansınız daim olsun rastgale
|
Kaptanım tebrikler ekibi.
Her zamanki gibi güzel bir av gerçekleştirmişsiniz. Afiyet bal şeker olsun. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Kaptanım bereketli olsun, inşallah daha fazlasını birlikte tutarız :)
|
Tebrikler nafakayı çıkarmışsınız afiet olsun.
|
kaptanım ellerınıze saglık ne guzel bır kacamak olmus.... daha guzellerı butun dostlarımızın basına
|
suleyman abı super ... cok sanslısın ıstedıgın her gun ava cıkıyorsun .. bırgun senı rahatsız edıcem abı .. uzun zamandır mırmır avlamıyorum.. benı mırmır avlamaya göturursen cok sevınırım
|
Saat 10:44. |