![]() |
Adalar bereketi_4
TARİH: 10/03/2010
EKİP ARKADAŞLARIM:ADALET,AHMET,SÜLEYMAN ABİ, Avlak yerine varışımız saat 7:30 olmuştu. İlk takımları indirdiğimizde bizi her zamanki gibi izmarit ve isparozlar karşıladı. :D :D Ama biz kararlıydık aralarından kalitelileri alaçaktık.4 veya 5 denemeden sonra ilk paşa yavrusu teşrif etti. ::helal: :helal: arkadan Süleyman abimiz istavritlerle ve daha sonra o da paşa çoçularıyla avımızı sürdürdük ara arada olsa erkek mercanlar ziyaret ettiler . Saat 15:30 da avımızı sonlardığımızda evimize götürebilecek birer poşet balığımız oldu. TTÜM RASTGELSİN AİLESİNE RASTGELSİN. Benim ilk paşa çocuğum :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HMET KARDEŞİMİN ÜÇLÜSÜ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adaşımın liakisi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adalet arkadaşımın lidaki ve erkek mercanı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlarda nacizane payıma düşenler. :helal: :helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
herzamanki gibi güzel bir gün :)süleyman abi canımı çektiriyon be abi :D
tüm katılımcılara tebrikler :)daha bereketli avlar dilerim :) |
Süleyman abi senin enerjine hayranım doğrusu
hem sabah erken kalk hem bütün gün denizde balık yakala hem aynı gün olan biteni bizlerle paylaş Vallah'i BRAVO demeden geçemicem. Tebrikler Süleyman abi. :helal::helal::helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
suleyman abı gene cok guzel bır av yapmıssınız.... bu arada yemcı ertugrul un selamı var bugun onunla görustum... balıgın ve nesen hıc eksık olmasın abı ....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 22:15. |