![]() |
İzmir'den selamlar
merhaba balıkcı dostlar bu güzel foruma arkadaşım kral dolmuşcu mustafa abimin tavsiyesi ile katıldım 30yaşındayım 3çocuk babasıyım yaklasık 12senedir
amatör balıkavı yapıyorum 5.20 fisherman 9.9 yamaha motorum 3.80 orcabot 20 hp yamaha motorumla denizi gördügüm geryerde av yapmaya çalısırım.. genelde ıldır gerence bodrum didim bölgelerini secerim ensevdigim av sinarit ve çipuradır insallal hep beraber güzel paylasımlar da bulunuruz saygılar.... |
Aramıza hoşgeldiniz umarım aradığınızı bulursunuz..
Keyifli forumlar diliyorum.. |
Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz . Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.. Ağzımın suyunu akıttınız.. Sinarit ve Paşaların paylaşımlarını 4 gözle bekliyeceğim.. Rastgelsin.. |
aranızda bulunmaktan bende keyif aldım buhafta yeni yerlerim var denemek istiyorum çok
usta abilerimden kordinat aldım gps ile noktalara gidicem insallah güzel avlarla karsınızda olurum |
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli forumlar dilerim. Avlaklarınızı bir an önce kontrol edinde birkaç çupra ve sinarit resmi görelim :) Rastgelsin ... |
Yılmaz kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Aramıza hoş geldiniz . keyifli paylaşımlar dilerim..
|
Yılmaz kareşim aramıza hoş geldin.kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
|
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar
|
bu sıcak karsılama için tüm arkadaşlara teşekkür edrim
forumda bot larla ilgili alanı bulamadım acemilik sanırım bot konusunda aktaracagım çok konu var paylaşmak isterim |
Saat 12:58. |