![]() |
Çeşmealtı Raporu
Merhabalar Rastgelsin dostlarım,
En son balığa çıkmamın üzerinden 1 ay geçmiş. Biraz havalardan biraz da işlermizden dolayı ancak bu gün fırsat bulabildik. Yine her zaman ki ekip 4 arkadaş (yaş sırasına göre Yılmaz, Hüseyin, ben ve Engin) sabah İzmir'de buluştuk. Avlak yerimiz uzun adanın MenTeş'e bakan tarafındaki Çakar Fener civarıydı, yemlerimizde sardalya ve mamun idi. Çapayı attığımızda saat 11.00 civarıydı. Akşam 18.30'da toparlanıp yola koyulduk. Bizim için çok tatmin edici olmasa da yine de bereket versin demek gerekir. Hava çok sıcak ve kalıktı. Yaklaşık 20 tane kadar mercan ve lidaki yakaladık ; bol bol sohbet edip temiz hava aldık. Sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize Rastgelsin...Selamlar NOT:İbocum(35) senin de kulaklarını çınlattık.Teknende problem yok. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
raif abi maşallah köşeyi balık doldurmuşsunuz gene
şansınız daim olsun, afiyet olsun |
Raif bey cok güzel bir av olmuş tebrikler
|
raıf abı bereketlı bır av olmus
paylasım ıcın tesekkurler |
Raif kaptan paylaşım için teşekkürler..En güzel gün gerçekten denizde geçiyor.Çalışan arkadaşlar adına söylemek gerekirse insan hafta içi sarf ettiği enerjiyi bir günde topluyor...
|
Raif abi Maaşallah ..
Daha ne olsun be abim.. Lidakiler Mercanlar uskumru gördüm gibi bir iki tane .. Allah bereket versin.. Havası yeter be abi biz ne yapalım küflendik iyice.. Paylaşım için teşekkür eder avlarınızda bol şanslar dilerim.. RASTGELSİN:: |
Raif abi maşşallah tavalıklar çok güzel.
En kötü avınız böyle olsun inşallah abim. Paylaşım için teşekkürler. |
Raif Abi, yokluğumdan fırsat bulup Çeşmealtı'nda balık bırakmadınız...
Şaka biryana çok güzel bir av olmuş. Engin Kardeşimin, resmini göremedim, sen balık tutarken o yem mi kesiyor du... Bizim, tekneye de bakmışsınız. Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Tüm ekibi tebrik ederim, ellerinize sağlık afiyet olsun... |
Sağol Mehmet kardeşim daha irileri senin oltana gelsin.
|
Teşekkürler Yağız darısı başına kardeşim
|
Saat 12:58. |