![]() |
31 Temmuz Çeşmealtı Raporu
Uzun zamandır çıkamadığımız balık avına yaz mevsiminin getirmiş olduğu ekip arkadaşlarım tatilde olmasından dolayı bu seferki avımızı 19 yaşındaki büyük kızımın ısrarı ile gece gerçekleştirdik.Daha önce hep gündüz avlarında vardı fakat bu sefer teknede bir gecenin nasıl geçtiğini , balığın gece olup olmadığını merak edip manzara yakamozlar çay sefasını görmek istediğinden gece saat 24.00 e gelirken limandan çıktık.
Pınarlı adasındaki avlak yerimize geldik. Sabah 7.00ye kadar avlandık, kızım gece avından mutlu olmustu ama koca bir günü uyumakla geçirdi , siz dostlarla da birkaç fotomuzu paylaşmak istedik. Hepinize selamlar ve rastgele ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Raif kardeşim seni ve kızımızı kutlarım.Aşıyı yapmaya gör. Aşı tuttumu eşlerimiz kızlarımız gece gündüz demeden balığa çıkma arzusunda oluyorlar.Sizleri tekrardan kutluyorum...
|
Raif kaptanım tebrik ederim aileyle birlikte avlanmanın keyfi gerçekten başka daha güzel avlara inşallah.
|
Raif Abi, gece avı çok daha güzel oluyor.
Yazın sıçaklarda avlanıp yanmaktansa gecenin serinliğinde avlanmak çok daha güzel. Seni ve kızını kutlarım balık çok olmasada güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli. |
Raif kaptan güzel paylaşım için teşekkürler.
c.tesi günü balıklıova mordoğan açıklarındaydık ama hava bayağı bir ters esti, teknede kuzenlerim vardı bir tanesi kusmaktan helak oldlu maalesef, çeşmealtı açıklarında gördüğüm kadarıyla pek dalga olmamış. bu arada ramazandan sonra balık başlar diye düşünüyorum, rastgele :) |
abi ellerinize sağlık, güzel çeşit olmuş karagözler ve kırlangıç pek iyi bereketli avlar dilerim..
|
Raif abi senin ve kızınının ellerine sağlık..
Güzel balıklar yakalayıp baba kız güzel dakikalar yaşamışsınız.. Paylaşım için teşekkür ederim.. |
Raif kaptan sizi ve kızınızı tebrik ediyorum çok güzel bir gece geçirmişsiniz mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor nice keyifli avlar dileklerimle..
|
Raif Kaptan insanın evladı ile bu güzel geceyi paylaşması muhteşem olmalı. Balıklar da bu güzelliğe güzellik katmışlar. Ben karagözlere bayıldım.
|
paylaşım için teşekkür güzel ve bereketli olmus av
|
Saat 13:05. |