![]() |
Nihayet... Çipura
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cumartesi yi Pazar a bağlayan gece aldık başımızı gittik yine dostum Reşat ile bir yerlere; Havanın patlak oluşuna aldırmayıp.Gecenin soğuk rüzgarı ,bir termos Nescafe ve bir kaç zayıf yoklayıştan sonra sabah ezanından hemen önce o inanılmaz vuruş geldi . Tasmayı attım ama mesele O nu kıyıya kadar getirmekti .Bunu da yaptık ve sonuçta bu 800 gr lık güzeli aldım kıyıya.Günün ışımasıylada diğer Lidakileri dizeledik. Kullandığım yem Sardalya; 0,28 lik Nippon Misina; VMC Marka 9335BL 1 Nolu iğne (ki bunları Şiddetle tavsiye ederim.) Daha iyilerinin sizlerin olması dileği ile. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Adem maşallah döktürmüşsün yine, paşa ve paşa çocuklarının maşallahı var,Afiyet şeker bal olsun...
|
Adem bey gelmiste nereye gelmis :)) ben istihkam in ordan sahilevlerine kadar taradim,hic bisey alamamin verdigi hazla eve donuyorum 1.5 aydir...hatta 1 hafta once gerenceye de goturdum esimi kizimi hemde sabah 5.30 ta,tam saatleri ve vurus dahi alamadik,o kadar cesit yem olmasina ragmen...10 senelik amator avciligimdan suphe etmeye basladim....Allah askina neresi o aldiginiz yer ???ve tebrikler bu arada insallah daha guzellerini de keyif ve saglikla yakalarsiniz
|
Tebrikler Adem abi güzel av yapmışsın. Güzel avlarının devamını dilerim. İğnen keskin olsun.
|
tebrikler maşallah güzel av olmuş dağa güzel avlar dileğimle şansın hep açık olsun rastgelsin
|
bu çipura uğramazmı marmaraya sıkıldık levrekten :)
|
Alıntı:
|
adem abi nereden aldın ama bende hafta sonu güzelbahçedeydim hava patlaktı karagözve eşşek ısparozundan başka bisey gelmedi..2 limanın ordan avlandım bu arada.
|
Adem abi balıklar gayet güzel levrekten sonra uzun süre sessizliğin ardından bombayı patlattın :)
Alıntı:
|
tebrikler adem bey iyi av olmuş darısı başımıza inşallah bizde tutarız.
|
Saat 12:55. |