![]() |
merhabalar,
ismim yücel.izmir deyim.hafta sonları fırsat buldukça urla özbekten iki arkadaş tekne ile balık avına çıkıyoruz.
bir kaç amatör balıkçılık fıormuna üyüyeim ama burası nedense daha sıcak ve sempatik geldi.herhalde çoğunluğun izmirli olmasından dolayı.tekrardan merhaba tekrardan hoşbulduk.görüşmek dileği ile |
Hoşgeldin Yücel;
Bende oralarda,fırsat oldukca açılırım ama kirliliktenmi,balıkları kuruttuğumuzdanmı bilmiyorum eski tadı yok artık. |
Slm Yücel hoşgeldin, çupraları yanlız çekmekten sıkılmışsındır :) Urla ya giderken bizi de almayı unutma ;)
|
kirlilikten olduğunu sanmıyorum.yerini bulduğunda güzel balık var aslında.en son balık bulucu ile gitik güzel balık oldu.fakat sıklıkla rastladığımız bir şey varki bu doğal ekolojiyi bozuyor olamlı.troller kanayan yara ama sıklıkla kıyıya çok yakın ve göz aralıkları çok dar olan misina ağlar büyük küçük balık ne varsa topluyor.
|
keşke öyle bir sıkıntımız olsa:) ama umarım bu hafta çupraları bulacağız.geçen haftalarda bolca yemledik,sohbetimizi ilerlettik onlarla inşallah bu hafta livarlarımıza misafir olacaklar:)
|
Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Özbek'in balğıda bir başka güzeldir. Afiyet bal şeker olsun yakaladıklarınız için :) Rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgelsin
|
Yücel bey aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim. Rastgelsin
ben de Özbek ten çıkıyorum ama uzunada açıklarına gidiyorum, sana da tavsiye ederim. |
Saat 12:45. |