![]() |
levrek avı-mevsim kapanırken
bugün sabah 04:00de abimle birlikte son avımızı yapmak için karadenize indik yine.mekan aynı,yöntem aynı çok bahsetmeye gerek yok.rüzgar yüzümüze doğru rahatswız edecek kadar,hava bulutlu,dalga fazla olmasına rağmen yaklaşık 7 saatlik avın sonunda ancak iki adet levrek alabildik.(benim balık ufak olanı :) )bir olaydan başka bir şey yaşamadım toplamda.sanırım bu hafta son levreği yapar istanbul.havalar bozuluncada biter bu iş.havalar bozulunca yapmamasının nedeni balıkmı yok,göçmü bitti,atış yapamıyormuyuz vs nedenler olabilir.geçen yıl eylülde başlayıp eylülün son haftasında bitirmiştim bu işi.sonrasında samsun bir ay acemilik,dönüşte kasım ayının 2sinde başladığım sayısız sefer derken kasım ayında tek bir vuruş bile alamamam ilginçtir.bakalım tek tük balık yapmaya devam ediyor.levreğe değer uykusuz sabahlar,çekilen yollar.sağlıcakla kalın..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bu arada büyük olan 950gr küçük olan 450 gr.
|
Elinize sağlık gene güzel bir av olmuş. Fakat benim bildiğim levrek mevsimine aslen yaklaşıyoruz, şöyle soğuklar, çok sert kuzey rüzgarlarıda gelsin ozaman trofeler alınmaya başlanır.
Aralık, Ocak, Şubat' tada avlarınızı sürdürebilirsiniz diye düşünüyorum. Saygılar |
Akın paylaşım için teşekkürler..
Sende levrek sezonunu kapattıysan başka bir sezon açarsın.. Sneye kadar yatacak halin yok ya.. Avlarının devamını dilerim.. |
Helal olsun tebrikler benden kacanlar sana geliyor herhalde :P
|
Alıntı:
|
güzel balıklar akın kardeşim.:helal::helal::helal:
inşallah seneye dahada güzelleri gelir:) |
sağol abi.seneye daha hazırlıklı olacağız.biraz ani yakalandık bu yıl.ama macaristan felaketi düşündürüyor.
|
Akıncım Levrekler süper uğraşın meyvelerini vermiş afiet olsun.
|
Akın, tebrik ederim kapanış çok güzel olmuş.
Ellerine sağlık afiyet olsun. |
Saat 12:43. |