![]() |
ısınma turları...
Oğlum bir fotoğraf makinası hediye etti ya, artık her akşam bir konuyla karşınızdayım. Hele hele bu lambuka ve uskumrular körfezi terketmediği sürece..:D :D :D
Bu gün yine saat yedi cıvarı marşa basıp sırtıları suyla buluşturduk.:helal: :helal: Ve peş peşe uskumrular gelince çapariye oturduk. Saat dokuza kadar ara arada olsa çaparininde zevkini aldık.:helal: :helal: Saat dokuzdan sonra doğru Alman adası.Uskumru akşama kadar, ara ara mola versede zokalarımızı hiç boş bırakmadı. Tabii ara ara kalamarlarda. İşte bu günün bereketi resimlerde görünenler.. TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARI DOLU GELSİN.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
benim bal küpümü geri ver abicim kızıyom bak :hıııı::D:D:D
helalin var abiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Bu fotoğraf makinası iyi olmadı, telefonla konuşunca daha az morali bozuluyor insanın :D
Şaka kaptanım şaka sen bu balıkları tuttukça kendim tutmuş gibi seviniyorum. Nasip bakarsın pazar günü bizde tutarız ne dersin? :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bravo Süleyman abi.İşte bu görüntüleri uzun zamandır sabırla bekliyordum.Şansın açık olsun.Rastgelsin..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süleyman abicim tebrik ederim gerçekten çok bereketli bir av olmuş. Söylencek fazla birşey yok. Üstadlığını konuşturmuşsun yine gerçekten. Daha bereketli avlar dilerim...
Makine'de iyi olmuş bu arada. |
Alıntı:
|
Saat 17:17. |