RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8369)

orhan yıldız 07-11-2010 17:43

Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ)

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

selam cuma günden cıktık yola ben hasan yagız serkan akşan 11 de cıktık yola saat12 gibi avlak yerimize geldik cadırımızı kurduk birde cay koyduk havada cok güzeldi hic ruzgar yoktu cay icerkenhasan dedi sabah ilk balıgı yakalayan yolda cayı ısmarlar ona göre dedi bizde tamam dedik ben tatlı sucuyum ve sabah gün agırmadan oltaları attık ve ilk paşayı ben cektim tabiki caylar bana kaldı:)dedigim gibi ben tatlı sucuyum ve bu ilk paşa cekişim oda bana nasip oldu arkasından üctane daha cektimböylece bende paşacı oldum;)birtane daha cekiyordum 1 metre kala kacirdim onu fakat cok iyi paşaydı valla icim gitti:( onu kacarken görmek ama derler ya kacan balık büyük olur diye saglık olsun dedim bu ilk denemde 4 tane paşa cektim ya o bana yeter bundan sonra zor kacarlar elimde:)iyi fotolar ve vidolar var onlar hasan da en yakın zamanda yükler sizinle paylaşırız herkeze bol sanslar

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

hazırlıklar başlamış

Hasan BALIKÇI 07-11-2010 20:20

Orhan biladerim teşekürler.:)

tatlı suyu bıraktım demen üzücü paşa tutman sevindirici:)merak ettiğim şu anda öner :Dsana bir msj ında şöyle demişti bu hasan abi seni denizci yapar dikkat et demişti:D:D

buradan sıra öner de desem :D

orhan gerçekten PAŞA TEAM olarak bizlerle balığa gelmen çok güzel oldu seninle dahada fazla kaynaştık.harika bir arkadaşlık dostluk kurulacak kişisin.seninle arkadaş olmakta beni mutlu etti :)sanırım paşalar bizden korksun artık.:Dilk denemende 4 paşa ve güzel bir karagöz ile açılışı yapman enaz senin kadar benide sevindirdi:)inşallah dahada iyi avları hep beraber PAŞA TEAM olarak yaşarız.:)

PAŞA TEAM a hoşgeldin.:)

bendeki oln resimleri ilave ettim konuna ;)

birdahaki avda buluşmak üzere :)

kaptankarabulut 07-11-2010 20:22

Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.:D :D
Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın...:helal: :helal:
Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle...

AFİYET OLSUN..

Hasan BALIKÇI 07-11-2010 20:25

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95546)
Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.:D :D
Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın...:helal: :helal:
Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle...

AFİYET OLSUN..

süleyman abi sen şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü ?:D:D:D:D:D

bak o çadıra birgün senide sokçam :D:Dorda çay içmek teknede çay içmeye hiç benzemez :D:D

hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez.:D:D

kaptankarabulut 07-11-2010 20:35

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 95548)
süleyman abi sen şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü ?:D:D:D:D:D

bak o çadıra birgün senide sokçam :D:Dorda çay içmek teknede çay içmeye hiç benzemez :D:D

hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez.:D:D

Senden de hayır gelmez derken,Orhan kardeşimizi artık tekneye davet edemeyiz Hasan balıkcının çadırına giren çayını içen kıyıdsn ayrılmaz demek istemiştim.Dediğim gibi PAŞA TEAM gurubuna katılmak isteyen binlerce dostumuz sırada bekliyor. Orhan kardeşimiz bu dostlarımızdan en şanslılarından..Aslında senin çadırında bir bardak çay içmeyi senden çok bende istiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşir..

Hasan BALIKÇI 07-11-2010 20:40

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95550)
Senden de hayır gelmez derken,Orhan kardeşimizi artık tekneye davet edemeyiz Hasan balıkcının çadırına giren çayını içen kıyıdsn ayrılmaz demek istemiştim.Dediğim gibi PAŞA TEAM gurubuna katılmak isteyen binlerce dostumuz sırada bekliyor. Orhan kardeşimiz bu dostlarımızdan en şanslılarından..Aslında senin çadırında bir bardak çay içmeyi senden çok bende istiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşir..

süleyman abi isteğin benim için emirdir;)çadırımın kral dairesi o gün sana ait olur:) başımın üzerinde yerin var canım abim.:)

kaptankarabulut 07-11-2010 20:44

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 95552)
süleyman abi isteğin benim için emirdir;)çadırımın kral dairesi o gün sana ait olur:) başımın üzerinde yerin var canım abim.:)

Hasan'ım çok teşekkürler. İnşallah bir gün havanın denizde bozuk kıyıda güzel olduğu bir güne rastlarız..:D :D

orhan yıldız 07-11-2010 21:02

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95546)

AFİYET OLSUN..

teşekkürler kaptan bende karacıyım ama teknene gelip bir cayini iceriz hem tanişmiz oluruz ayrıca paşa team kadrosuna katılmak beni aralarına aldıkları icin paşa team ma ayrıca teşekkür ederim onlarla aynı yerde olta atmak ayrı bir zevk hepsine teşekür ederim beni aralarına aldıkları icin

delvel 07-11-2010 21:22

orhan abi öncelikle hayırlı olsun diyorum ve tebrık ederim..
ilk balığı yakalayan çayı ısmarlar demiş ya hasan abim bir paşa yakalasam ocak kurarım denizin kenarına:D

gonencsenkal 08-11-2010 08:48

tebrik ederim Orhan abi güzel bir av olmuş şu cupralar rüyalarıma giriyor son zamanlarda valla tüm ekibi kutlarım güzel bir buluşma olmuş devamlarında daha irileri nasip olur inşallah..

Saat 17:38.