![]() |
Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ)
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
selam cuma günden cıktık yola ben hasan yagız serkan akşan 11 de cıktık yola saat12 gibi avlak yerimize geldik cadırımızı kurduk birde cay koyduk havada cok güzeldi hic ruzgar yoktu cay icerkenhasan dedi sabah ilk balıgı yakalayan yolda cayı ısmarlar ona göre dedi bizde tamam dedik ben tatlı sucuyum ve sabah gün agırmadan oltaları attık ve ilk paşayı ben cektim tabiki caylar bana kaldı:)dedigim gibi ben tatlı sucuyum ve bu ilk paşa cekişim oda bana nasip oldu arkasından üctane daha cektimböylece bende paşacı oldum;)birtane daha cekiyordum 1 metre kala kacirdim onu fakat cok iyi paşaydı valla icim gitti:( onu kacarken görmek ama derler ya kacan balık büyük olur diye saglık olsun dedim bu ilk denemde 4 tane paşa cektim ya o bana yeter bundan sonra zor kacarlar elimde:)iyi fotolar ve vidolar var onlar hasan da en yakın zamanda yükler sizinle paylaşırız herkeze bol sanslar
hazırlıklar başlamış [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Orhan biladerim teşekürler.:)
tatlı suyu bıraktım demen üzücü paşa tutman sevindirici:)merak ettiğim şu anda öner :Dsana bir msj ında şöyle demişti bu hasan abi seni denizci yapar dikkat et demişti:D:D buradan sıra öner de desem :D orhan gerçekten PAŞA TEAM olarak bizlerle balığa gelmen çok güzel oldu seninle dahada fazla kaynaştık.harika bir arkadaşlık dostluk kurulacak kişisin.seninle arkadaş olmakta beni mutlu etti :)sanırım paşalar bizden korksun artık.:Dilk denemende 4 paşa ve güzel bir karagöz ile açılışı yapman enaz senin kadar benide sevindirdi:)inşallah dahada iyi avları hep beraber PAŞA TEAM olarak yaşarız.:) PAŞA TEAM a hoşgeldin.:) bendeki oln resimleri ilave ettim konuna ;) birdahaki avda buluşmak üzere :) |
Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.:D :D
Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın...:helal: :helal: Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle... AFİYET OLSUN.. |
Alıntı:
bak o çadıra birgün senide sokçam :D:Dorda çay içmek teknede çay içmeye hiç benzemez :D:D hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez.:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
orhan abi öncelikle hayırlı olsun diyorum ve tebrık ederim..
ilk balığı yakalayan çayı ısmarlar demiş ya hasan abim bir paşa yakalasam ocak kurarım denizin kenarına:D |
tebrik ederim Orhan abi güzel bir av olmuş şu cupralar rüyalarıma giriyor son zamanlarda valla tüm ekibi kutlarım güzel bir buluşma olmuş devamlarında daha irileri nasip olur inşallah..
|
Saat 17:38. |