![]() |
Çeşmealtı Bayram Ertesi Avı Raporu
Cumartesi sabahı saat 10.00 gibi dört arkadaş ben,Engin, kayın pederi Mustafa ve Yılmaz ağabeyim fenere doğru yola çıktık. Çapayı attığımız yerde derinlik 32m. Yemimiz mamun ve limandan aldığım taze sardalya idi. Akşam saat 7.30'a kadar denizde kaldık. Akşam suyu fazla yapmadı ama bizim açımızdan fena sayılmayacak bu avı gerçekleştirdik. Sizlerle paylaşmak istedim. Tüm dostlara rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Raif abi Kırmızılara geçit vermemişsin yine.Lidakilerde cabası.Maşallah diyorum.Avınız bereketli muhabbetiniz daim olsun.
|
Raif kardeş maşallahın var süper balıklar çekmişsiniz tüm ekibi kutlarım afiyet olsun.
|
Tebrik ederim Raif bey.Çeşmealtı yine yüzünüzü güldürmüş,bayram hediyesi vermiş.Afiyet olsun
|
Teşekkür ederim Adem
|
Sağolasın Turgay abicim kurtlarımızı biraz olsun döktük.
|
Murat bey teşekkürler ne varsa çeşmealtında var fakat gece gündüz ağ atıyorlar yakında orada balık bırakmıcaklar diye endişe ediyorum .
|
raif kaptan tebrikler bayramın bereketi kırmızılar super masallah ellerinize saglık
|
Beni tebrik etmen çok ince bir daranış ama esas benim seni tebrik etmem gerekiyor çünkü sen bir seferde tam 3 tane lidakiyi çektin ya aynı üzüm salkımı seni görmeyen ibo 35 esas çatlasın.
|
Çok bereketli geçmiş avınız.Tebrikler.Rastgelsin..
|
Saat 15:32. |