![]() |
merhaba arkadaşlar...
artık kısmetse bende aranızdayım.herkese iyi akşamlar dilerim.
|
Alıntı:
keyifli sohbetler.:) |
teşekkür ederim.forum atmosferine ve balıkçılığa çoook acemiyim daha.çözmeye çalışıyorum:)
|
Alıntı:
forum acemiliğinize bişey diyemem ama balıkçılıkta bende acemiyim her dostumuzla beraber birşeyler öğrenmekteyiz.;) |
Meltem kardeşim aramıza hoş geldiniz.kalıcı ve keyifli paylaşımlarınız olsun.Aradığınız,öğrenmek istediğiniz her türlü konuyu burada bulabileceğinizi düşünüyorum..
|
Aramıza hoşgeldiniz..
Her türlü sorularınıza açığız umarım üzerinizden bu acemiliği atmanızda yardımcı olabiliriz :) Hepimiz acemiyiz ve birbirimizi geliştirerek ilerliyoruz :) Saygılarımla.. |
Aramıza hoşgeldiniz keyifli sohbetler...
|
şimdi boş boş konuştuğumda pek bişey anlamıyorum.şöööyle en irisinden bi "japon balığı" veya "sarı çizme" tutarsam o zaman resimli,belgeli bir amatör balıkçı oldu diyebilicem kendim için gerine gerine ;) sohbet etmekte çok daha keyifli olacak gibime geliyor:) :) :) :) :) ama önümüzde güzel bir fırsat var 16/01.hem denize ve balıkçılığa gönül veren siz değerli üye arkadaşlarımız ve aileleriyle tanışmak için hemde şehir yaşamının kargaşasından bir nebze kurtulmak için...
|
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza
Balıkçılıkta zaten yardım edecek çok ama bilgisayar ve forum konusunda da elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım :) zamanla zaten insan çözüyor kendi kendine yinede takıldığınız yerde yöneticilere özel mesaj atabilirsiniz. Tekrardan hoşgeldiniz organizasyonda görüşmek dileğiyle |
Aramıza hoşgeldiniz kardeşim.Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.Esenkalın.
|
Saat 18:00. |