![]() |
eskişehirden selamlar
Adım göktürk ceviz. kimya mühendisiyim.Amatör balıkçılıkla yeni tanıştım diyebilirirm.Bu çevrede bana bu işi öğretebilecek kişileri arıyorum.Bu konu yıllardır ilgimi çeker ancak ailemde ve çevremde bu hobiyle uğraşan olmadığından bir türlü başlayamadım.Arkadaşalr bana bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin....:helal:
|
aramıza hoşgeldin.:)keyifli paylaşımlar dilerim.:)
|
Aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim :helal:
|
teşekkürler.Ah izmir ah gelemedim bi yanınıza.Ege mezunuyum bu arada.
|
Hoşgeldin,burada herşeyi bulabilirsin.
|
Aramıza hoş geldin kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim. İmza ayarlarını yapabilirsen hitapta kusur etmemiş oluruz Rastgelsin
|
Rastgelsin ailesine hoş geldin. Bu site sayesinde sorularına cevap bulabilirsin.
Ayrıca diğer konulardan da keyif alacağından eminim. Kalıcı paylaşımlar dilerim. |
Alıntı:
Ve Aleykümselam Göktürk bey .. Aramıza hoş geldiniz.. Bende Eskişehirliyim..;) İzmirde ikamet ediyorum.. Sitemizde her konuda gerekli bilgiler mevcut Ancak Her konuda yardıma açığım.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlarda buluşmak üzere.. |
Aramıza hoşgeldiniz.Bende Eskişehirde 5 sene bulundum güzel bir şehirdir.Ara sıra özlemiyorda değilim.Sitede her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.
|
Merhabalar hoşgeldiniz, Necati abi memleketlisini buldu ya keyfi yerindedir artık :)
|
Saat 17:47. |