![]() |
15.10.2011 Çeşmealtı av raporu
Cuma akşamından çıkıp hem kafa dağıtalım hemde balık avlayalım diye konuşup program yaptığımız bacanağımın ev taşıma işi sebebiyle benimle ava gelememesi ikimizide üzdü.Ama o benden daha fazla üzüldü çünki ben balığa çıktım o çıkamadı:deli:
Şaka bir yada uzun zamandan yakalanan balıkları bacanağımın siteye rapor olarak göndermesi sebebiyle neredeyse siteye konu açmayı bile unutmuşum. Bacanağın gelememesi sebebiyle arkadaşım Uğur ile beraber çeşmealtında gerçekleştirdiğimiz av sonrasında çektiğim resimler aşağıda.Bu arada havanın berbat derecede çalkalaması sonucu neredeyse karada bile sallanıyorduk.Hem rüzgar hem dalga boyu çok fazlaydı.Sizlerin daha iyi avlar yapabilmeniz dileğimle.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok iyi bir av olmuş tebrikler.Ama keşke o küçük lidakileri salsaydınız.
|
Murat eline sağlık pırıl pırıllar :helal:Afiyet olsun
|
Murat abi hava gerçekten çok sertti Cuma akşamı yinede iyi dayanmış, iyi av yapmışsınız tebrikler.
|
Denizin çalkantılı olduğu belli Murat hocam, o kadar karışmışki her çeşit balık birbirine girmiş sana nasip olmuş maşallah. Sayabildiğim kadarı ile altı farklı tür var.
Ellerine sağlık afiyet şeker olsun. |
tebrikler güzel av olmuş ellerinize sağlık afiyet olsun...
|
Cumartesi sabah 8den sonra 25 kilometreleri buldu resmen hava. Gece iyi durmuşsunuz denizde cumartesi günü rüzgar bizle resmen oyun oynadı :) bi ada arkası bi mera misafirlerimizle gezdik durduk :)
Tebrik ediyorum abi, görüşmek üzere :) |
Çok güzel bir av olmuş tebrikler,afiyetler olsun.
|
bugunlerde deniz çök hırçın balık avlarımız zorlu geçiyor.
tebrikler afiyet olsun |
Murat bey tebrik ederim zor şartlara rağmen çok iyi bir av ortaya çıkartmışsınız elinize sağlık devamını dilerim.
|
Saat 12:52. |