![]() |
16.11.2011 - Güzelbahçe Balık Avı-2
Dün akşam kısmetimi aramak için Güzelbahçe de balık avına çıktım.
Öğle vakitlerinde denizin durgun olması beni av yapmak için cezbetmişti fakat iş dolayısı ile akşam avlanmak zorundaydım. Yemciden Boru kurdu aldım malum kafamda planladığım av MIRMIR o sebeple başka yem almadım. Hava son derece sertleşti ve dayanmak son derece zordu. Bulunduğum bölgede avıma başlarken avlanan en az 10 kişi vardı. Rüzgarın şiddetinden yarım saat içinde kimse kalmadı. Ben de buradan balık almadan gitmem diye inat edince kısmetime 3 tane MIRMIR nasip oldu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrik ederim murat abi cok iyi av olmuş daha nasipli avlar dileğimle rastgelsin ....
|
tebrikler murat yavaş yavaş ısınıyorsun güzelbahçeye. bu arada hafta sonuna bizede balık kalsın geldiğimizde elimiz boş dönmeyelim.
ilk zamanlar bende boru kurdundan başka yem kullanmıyordum ama bir hafta sonu boru kurdu bulamadım mecburen sülünezle avlandım daha verimli oldu. kısacası mırmır sadece boru kurduna gelmiyor sülünezde iş yapıyor bol şans |
Murat kardeşim oltana sağlık kaç gündür paylaşım yoktu ilaç gibi gelid afiyet oslun
|
Murat mırmırlar şahane, emeğine sağlık tadından yenmez valla bunlar :)
|
Alıntı:
İnşallah sana daha güzelleri nasip olur. |
Alıntı:
Haftasonu cumartesi sabah yüksek ihtimalle avlanıcam. ... Yem konusunda İstanbul alışkanlığı olsa gerek kurt bu av için idealmiş gibi geliyor. Tabi avlandıkça ve merayı tanıdıkça çeşitli versiyonlar deniyeceğim. ... Hafta sonu gelirsen haber ver bende sana eşlik etmeye çalışırım. Kendine iyi bak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) :) :) |
Tebrik ediyorum Murat abi bu sert havalarda yine balıksız dönmemişsin :) Devamının yine seninle olmasını diliyorum.
|
Alıntı:
Hava git gide sertleşiyor, ava çıkacaklar için üzücü fakat balıklar içinde bir o kadar sevindirici bir durum. Biz hava sertleşince ava çıkamazken. Balıklar da denizde cirit atıyorlar. :) :) :) Kendine iyi bak kardeşim. |
Muratım tebrikler :helal:afiyet olsun
|
Murat hocam parıl parıl parlayan şahane mır mır lar..ellerine emeğine sağlık..gözümüzün feri solmuştu sayende şenlendi:) rastgelsin oltan dolu gelsin..
|
Tebrikler, devamını diliyorum.
|
Alıntı:
Bu havanın Bonusu bu kadar oldu. |
Alıntı:
Alıntı:
Güzel msj ve temennin hepimize olsun. |
Alıntı:
Devamı inşallah gelir benimde temennim bu doğrultuda. |
Murat,O sert hava da o denizin karşısında durabildiysen sana bravo..Tabii durabilmeninde mükafatını almışsın..Tebrikler,afiyet olsunlar..
|
Alıntı:
Fakat balık sevdası sınır tanımıyor. :) :) :) |
Çok iyi bir av olmuş tebrikler.
|
Murat tebrik ederim .....
Kısa günün karı...Bir de sert hava daha ne olsun.....Ben 2 gündür sadece yemliyorum tık yok:helal: Güzelbahçe balıkçı barınağına gidip Reis'in teknede pişirip yanınada keyfine göre bir içecekle bir öğün gider bu avla :cool: |
Sevgili Murat bey, bahse konu yöre benim çok eski avlarımdan...O yörede geçmiş tarihte çok güzel avlarım olmuştu...
Özellikle de kış aylarında sert esen poyrazda gece avlarında çok güzel levrek avlarım olmuştu...:rolleyes: Devamı gelmesi dileği ile rastgele kardeşim..;) |
Murat abi Güzelbahçenin sert rüzgarları seni yıldırmıyor, balıklar çok çekecek senden :) tebrikler
|
Mırmırlarda Mırmır hani, kutlarım,paylaşım için teşekkürler...
|
Murat tebrikler güzel mırmırlar eline sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Kısmet olursa pişirme işini beraberce yaparız. Balık, dostluk ve paylaşımlar paylaşıdıkça değerlenir. Selamlar... |
Alıntı:
Benim evimin yakını olması sebebiyle burada avlamaya daha çok ağırlık verdim. Bu avlak yerinde aslında çok yeniyim. Tecrübe sizin gibi deneğimli abilerimizin fikirleriyle daha da gelişecek. Ben değişik fikir ve görüşlere daima açık biriyim keza insanoğlu ölene kadar birşeyler öğrenir. |
Alıntı:
Alıntı:
Balıklar yem peşinde, ben balık peşinde galip gelen maçı alıyor. Kendine iyi bak kardeşim. |
Alıntı:
Sizlere daha güzelleri nasip olsun. |
Alıntı:
Alıntı:
Selamlar... |
Saat 04:01. |