![]() |
Rastgelsin Kahvesi
Bir önceki kahvemizin yıpranmış ve eskimiş olmasından dolayı kahvemizi tadilata almış bulunuyoruz :) Bundan sonra çaylarımızı yeni kahvemizde içeceğiz :D
Tüm rastgelsin ailesine hayırlı haftasonları ve izmir tarafındaki üyelerimize ise pazar günü için rastgelsin :) |
rastgelsin ailesi ankaradan selamlar, kar yağışı yok ama dışarısı bem beyaz...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Orta şekerli bir kahve ne iyi giderdi şimdi.
:) :) :) Herkese selamlarımı sunarım. Tüm üyelerimize iyi hafta sonları dilerim. ... Vallahi balığa çıkmayı özledim. |
tekne ile olursa tam zamanı aslında balığın
|
yenilenen kahvemiz çok şık olmuş ben yandan çarklı sakızlı bir kahve istiyorum.
|
Alıntı:
Aslında çok şişen konuların yenilenmesi çok güzel. Elinize ,emeğinize sağlık. cumartesi ve pazar günü balık düşünen dostlara:aklınızı peynir ekmekle yemeyin oturun sıcacık evinizde.illa gideceğim diyenlere Rastgele. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
O zaman soğuk havada içimizi ısıtacak çaya ihtiyacımız var :) Çaylarda benden olsun ;) Afiyetle.. |
çay için teşekkürler anılım sakızlı kahve yapmasını öğren bence ben ondan istiyoum.
|
Alıntı:
Gel ben sana teknede denizin ortasında yapayım ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen gel yeter Tuncay abim ;) |
Al haaa yeni bişey daha öğrendik.Sakızlı Kahve nedir, nasıl yapılır,neyle,nasıl içilir?
ya bu İzmir liler ne çok şey biliyorlar.2 yıl önce bir dostum "İzmir e gelinirde KUMRU yenmeden gidilirmi" diye öve öve bitiremediği KUMRU yu takdim ettiğinde "ya bu bizim peynirli böreğimiz" demiştim.bu sakızlı kahve de öyle bişey olmasın.Anıl İzmire ilk geldiğimde Bende isterim. Avlarınız bereketli olsun Rastgele. |
Alıntı:
|
30 cm kar altında ki bembeyaz Çankırı dan tüm dostlara günaydın.Çalışanlara hayırlı işler,bol kazançlar,balığa çıkmayı düşünenlere ise RASTGELE.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Rastgele. |
Tüm dostlara hayırlı cuma lar.çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar.balık düşünenlere ise RASTGELE.
|
Kar
Bugün sabah İzmir'imizin alışkın olmadığı bir görüntüyle karşılaştık :) çokta güzel oldu soğuğun kırılmasına da neden olacak bu kar yağışıyla tüm çocuklar kar hasretini giderdi :)
Herkesin ellerinde cep telefonları bu anı ölümsüzleştiren yüzlerce İzmirli vardı fakat bir ben ölümsüzleştiremedim :) |
Alıntı:
Yani denize nazır, manzara seyrederken gelsin sıcak çaylar, oh içim ısındı, sağol Anıl. |
Alıntı:
|
Aminnn. inşallah o günlerde gelir.
|
Tüm ailemize hayırlı ve uğurlu haftalar dilerim.
İzmir'imizin depremle uyandığı bir günde bu depremlerin daha büyüğünün başımıza gelmemesini dilerim.. |
sağ olasın anıl tüm aileye hayırlı haftalar. depremlerin sık sık ve de küçük şidtetlerde olması iyidir allah büyük sidtetli depremlerdem korusun.
|
Tüm İzmirli'lere ve depremi hisseden yerlerdeki arkadaşlara geçmiş olsun. Bizim 99 depreminde yaşadıklarımızı yaşamamaları dileklerim ile...Hoşçakalın.
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar. |
Alıntı:
Allah büyük depremlerden tüm Ülkemizi korusun. |
Alıntı:
Saygılar ve sevgilerle. |
İnternet hattımdaki arıza nedeniyle daha yeni girebildim.Tüm İzmirli dostlarıma geçmiş olsun.Rabbim afetten korusun.
|
İnternetimdeki problemimden dolayı pek aktif olamıyorum fakat ara sıra kafeden bağlanıp kontrolleri yapabilecek fırsat bulabiliyorum.
Eksikliğim için affınıza sığınıyorum. Haftasonuna doğru tekrardan sizlerle olacağımı ümid ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cezamı İzmir'e geldiğin zaman kesersin sayın abim tabi yolu biliyorsan ;) |
Alıntı:
dur şimdi bodruma gidiyorum. :) sonra sıra da sen varsın 5 şişe soğut gazozları fıstıklar benden tago da yancı olsun :) |
Herkese günaydın.
Yeni başlayan bir haftaya merhaba. Herkese hayırlı haftalar dilerim. |
İyi haftalar ve herkese selamlar.
|
Tüm dostlara Soğuk,Rüzgarlı ,Dün gece yağan karla bembeyaz olan Çankırı dan Merhaba.Bahar geldi diye sevinirken Kış geri döndü.Belliki gideceği güzergahı unutmuş.Meteo. hava durumunda Çankırı yı bir hafta daha karlı göstermekte olduğuna göre kış bizim buraları sevdi galiba.
Balıktan haber ver derseniz:bu karda kışta gidemediğim için haber yok.zaten 15 mart tada yasaklar başlıyor.gölet kenarı ırmak boyu kurbağa sesi dinlemeye gideriz artık yasaklar bitene kadar. Hayırlı işler diledim.Rastgele. |
Teknemi tadilat dolayısıyla 2 hafta önce pazartesi günü karaya aldım fakat işler tek başıma istediğim kadar hızlı gitmiyor çok yoğun çalışıyorum.
Siteye akşamdan akşama girip faaliyet gösterebiliyorum fakat yolu Güzelbahçe 2. liman tarafına düşen herkesi sıcak bir çay içmeye ve muhabbete beklerim. :) |
Kahve
Alıntı:
|
Onarımı tamamlanmış olan kahvehanemize bol bereketli, kazançlı günler dilerim....hayırlısı olur inşallah...
|
Allah kolaylık versin.
|
Alıntı:
Bahsettiğim kahve sitemizde bulunan sanal kahvedir :) Sanırım yanlış bir anlaşılma olmuş :) Bayramyeri'nden bahsettiğine göre sende buraları biliyorsun. Yakındaysan eğer bir telefonunu beklerim. Görüşmek üzere abi.. |
Tekne bakımı tüm hızıyla sürüyor. En geç cuma günü denizde olacağım. Anca eve geldim yorgunluk çok yüksek seviyede.
Evde ki süremi de istirahatle geçirmem gerekiyor yoksa işler bitmeyecek :) İlgilenemediğim herkesin affına sığınıyorum :) Yakın zamanda bol fotoğrafları avlara imza atmak ümidiyle.. Güzelbahçeye yolu düşenin 1 telefon kadar uzağındayım unutmayalım :) |
Saat 18:22. |