![]() |
25.03.2012 Zokayla Lidaki Avı
Havaların ısınmasıyla balığın kıyılayacağını düşünerek sabah 6.30'da kaptanımla buluştuk.Yem olarak mamunumuzu temin ettikten sonra av yerine hareket ettik.Zokalarımız suyla buluştuğunda saat 9.30 gibiydi.Derinlik 8m,hava sakin fakat balık iştahlıydı:)Kaptanımla uzun zamandır hasret kaldığımız zokayla av oldukça verimli geçti.Oltalarımızı lidaki,kaba lidaki,eşek ısparozu ve sarıkanat istavritler ziyaret etti.Yemimiz saat 14.30 gibi bitti.Kaptanım hep söyler ''yem olur balık olmaz,balık olur yem olmaz'' diye.Ben bundan sonra hepimizin çok bereketli avlar yapacağına eminim.Daha güzel avlar da buluşmak dilekleriyle,rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tamer abi çok güzel bir av olmuş bizlerle paylaştığın için teşekkürler resimlerde çok canlı olmuşlar
|
çok güzel bir av olmuş :D nerde avlandınız ?
|
Tarem kaptan resimler çok güzel ama avındız daha güzel afiyet olsun ama yanlış anlamadım 8 m derinlikmi rasgelsin
|
Güzel bir av olmuş tebrikler.
|
tebrik ederim usta işi bi av olmuş.kaptanda işi biliyormuş.daha iyileri rasgelir umarım.
|
Tamer abi tebrik ederim öncelikle . Kaptanınız yeri biliyormuş . daha bol ve büyüklerinin sizlerle olmasını diliyorum rastgele saygılarımla...
|
tamer bey güzel bir av olmuş paylaşım için tşkler rastgelsin
|
Tamer abicim ellerine kollarına sağlık daha nice güzel avlara :)
RASTGELSİN... |
abi tebrikler... yine konuşturmuşsun ustalığını:)
|
Tebrik ediyorum Tamer abi çok güzel bir ava imza atmışsın, bu demek oluyor ki zokayla lidaki avların başladı :)
Daha nicelerini göreceğimizi ümid ediyor ve inanıyorum. Avların daim olsun.. Rastgelsin ;) |
tamer harika bir av olmuş lidalar pırıl pırıl ... tebrikler
|
Tamer bey çok güzel bir av olmuş, yerinizi söyleyebilirmisiniz, bende karşıyakada oturuyorum, balığa eski foçadan çıkıyorum, teknem var, iyi akşamlar:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kolay kaptan kolay usta olunmuyor Tebrikler ellerinize sağlık bu fotoğraf kareleri herşeyi gösteriyor.Tamer kardeş avınız daim ve bereketli olsun en kötü gününüzde AVLAR ınız böyle olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamer abi senin avların benim favorilerimin başında geliyor bilesin sen paşayı ben kırmızıyı seviyorum. senin kırmızı avların da çok muhteşem inşallah sizinle beraber kırmızı avı yapma şanşını yakalarım lidakiler isparozlar çok güzel afiyet şeker olsun avların hep bereketli olsun.
|
Tuncay teşekkür ederim,beraber av yapmayı bende çok arzu ederim.Çok uzak gelmese Kazıklıya benide çağır diyeceğim ama uzak.Belki Anıl bir organizasyon yapar bizi biraraya getirir.İğnen her daim keskin olsun,rastgelsin.
|
tebrikler bereketli olsun kardeşim.de nerde av yaptınız genel olarak söylesen yeter.veya mesaj yaz.
|
Alıntı:
Kendine iyi bak abi.. |
Tamer sezonu açmışsınız tebrikler.Artık balık yavaş yavaş oynamaya başladı.Bundan sonra denizlerde şenlik var.. Güzel paylaşımın için teşekkürler.fiyet olsunlar...
|
Valla helal olsun torbacı dedikleri bu olsa gerek....
|
Saat 21:07. |