![]() |
Güzelbahçe Kalamar Avı (Kıyıdan)
Şanslı bir gündü benim için.
Normalde devamlı gittiğim iskeleden bu sefer iri kalamarlar ile ayrıldım. Geçtiğimiz haftanın raporudur ve o gün 5 kalamar , 1 sübye yakalayabildim. Herkese rastgelsin diyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Murat abi kalamar da kalamarmış gerçekten, tebrik ederim.
|
Murat kardeşim Harika bir av olmuş...
Tebrikler. Bu arada son fotoğrafta gözüme takılan bir şeye açıklık getirmek istedim ve aşağıdaki resmi yükledim. Yorumsuz.... (Muratım affına sığınarak) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Murat abi ellerine sağlık inşallah bir daha ki avlarında daha bol ve büyüklerinin seninle olmasını diliyorum sevgi ve saygılarımla rastgele .
|
murat kardeşim ellerine sağlık güzel bir av günü geçirmişsin rastgele
|
muradım helal sana imremdim valla kalamarlar çok güzel yakışmış da hani :) afiyet şeker olsun. havalar ısınıyor desene senin raporlarını sık sık göreceğiz.
|
Murat hocam şahane vallahi afiyet olsun, tebrik ederim.
|
Tebrik ederim ellerinize sağlık
Kalamar avının sistemi zargana topu arkasına kurşunsuz 2 adet kalamar zokası bağlıyarak mı yaptınız yada daha değişik bir sistem varmı. Daha irilerine rastgele |
Murat kalamar avın için seni ayrıca tebrik ediyorum,rastgelsin.
|
Murat; Paylaşım için teşekkürler...devamını dilerim....
|
Kalamarı pek sevemedim (yemesini). Ama ellerinize sağlık güzel av olmuş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Abi Türk kası o gördüğün :) :) :) ve senin resimlerdeki balıkların rezervi de diyebiliriz. |
Alıntı:
İnşallah sana da denk gelir. |
Alıntı:
Alıntı:
Av bereketli oldu ayrıca şans'ta benimle beraberdi. |
Alıntı:
Bende sana imreniyordum. :) :) :) Uzun zamandır balık tutmaya gidemiyordum fakat son zamanlarda şansım döndü galiba. Ayrıca artık bu gaz'dan sonra beni tutabilene aşk olsun. |
Alıntı:
Alıntı:
İnşallah daha güzelleri sizlere de nasip olur. |
Alıntı:
Dediğinize yakın bir sistem. Sadece 1 zoka var ve bu kendinden kurşunlu Karides sahtesi At, çek yaparak aldım. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Avı yemek kadar güzel. |
Murat kardeşim eline sağlık
|
Alıntı:
|
vallahi canım çekti çok güzel kalamarlar hatırlı yani paylaşım için sağol
|
murat öncelikle tebrikler. afiyet olsun
resimlerden anladığım kadarıyla iskele ürün vermeye başlamış. oltaları depodan çıkarma vakti geldi gibi? |
Alıntı:
Günün kısmetlisi bendim. |
Alıntı:
Alıntı:
Uzun zamandır görüşemedik bende kayboldu ortalardan diyordum senin için. İskele de balık konusunda ufak ufak hareket başladı. Şimdilik isparoz ağırlıkta çıkıyor tesadüf ederse mırmır denk geliyor. ... Kalamar konusuna gelirsek artık son demleri. Bu sezon iyi kalamar aldık iskeleden fakat yavaş yavaş kesildiğini hissettiriyor. Bilgine olsun derim. |
tebrik ederim kalamar güzelmiş
|
Alıntı:
denedim. mirmir gopez isparoz yilan baligi ve karagoz aldim. ama baliklar biraz isteksiz geldi bana o yizden biraz daha bekleyecegim |
Muratım eline sağlık kardeşim Afiyet olsun:helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şansımız yaver gitti. |
Murat, genç irisi diye bir tabir vardır ya hani, bu kalamarlara ne kadar uyuyor, hepsinin maşallahı var. Çok çok tebrik ediyor, afiyet olsun diyorum.
|
Gerçekten boyları çok iyi ellerinizi sağlık .. afiyetler olsun . :D
Sorum olacak ; 1.Kalamar avlarken en dipten çok yavaş mı cekiyorsunuz yoksa,yavaş sararken çok ani bir aksiyon yapıp hızlımı sarıyorsunuz . 2. hangi saatlerde avlanıyorsunuz ? saatine göre hangi renkte ? çok bunalttım ama son sorum :D 3.ne tür yerlerde avlanıyorsunuz ? (metre açısından kayalık,kum vb. ) |
Alıntı:
Ege'cim merhaba sorularına cevap arıyorsun fakat kalamarı karadan tutmak için son demleri bilgin olsun. 1 - Ben genelde toplu sahte kullanıyorum ve topla arasındaki mesafe yaklaşık 2 mt. kadar bırakıyorum. İki türlü avlanma şekli var : a) Topu ileri at ve yakalanmasını bekle. b) Topu ileri at ve ister yavaş çek, ister hafif aksiyonlar yaparak kıyıya doğru çek. NOT : Ben topu ileri doğru atıp yavaş ya da aksiyon yaparak avlanıyorum. 2 - Akşam saatlerinde avlanıyorum. Turuncu karides sahtesi ve yazuri marka sahte(kurşunlu) 3 - Evime yakın iskeleden NOT : Unutma kalamar gezici bir av hayvanı ve kumluk olmazsa daha iyi olur düşüncesindeyim. İnşallah merakına ve sorularına cevapverebilmişimdir. |
Alıntı:
Açıkçası yemek daha kısmet olmadı fakat o vakti iple çekiyorum. Selamlar... |
muradımmm kalamarlar gözüme takıldı gene canım felaket çekti ye şunları artık. :) sonrada buraya yaz nasıl temizledin nasıl pişirdin nasıl yedin yerken neler hissettin yanına süt koydun mu of yaaaaa canım istedi işte çok kötüsün yaaaaaa ye şunları
|
teşekkürler ben tek sahte kullanarak avlıyordum şimdi
3lü setleri deneyeceğim sağ olun :D |
Alıntı:
Keşke yakın olsaydın beraber tadına bakardık. . |
Hey maşallah kalamar avının çok yakınında olmama rağmen uzun zamandır böylesini görmemiştim.
Tebrik ediyorum daha iyilerinin ve güzellerinin yine seninle olmasını dilerim abi :) Rastgelsin :) |
Saat 23:43. |