![]() |
Oltayla Barbun Avı
Oltayla Barbun Avı
|
Yalçın kardeşim bu güzel vidiolar için teşekkür ederim çok güzel.
|
Alıntı:
|
Yalçın; Bu ne bolluk Barbun'a at çek yapıyorlar....Demekki çok var dibinde...Bir tekir ağı atmak gerekecek...teşekkürler...
|
urla özbek koyundan açıldığımız bir avımız da benim oltama da gelmişti teknede tazecik yağlı tavaya yatırmıştık ne tatlı olmuştu. :)
|
Alıntı:
Yemeğe kuyruk ucundan başlayacaksın çıtı çıtır gevrek gevrek. Kafaya doğru mızıka çalıcan. Sonra balığın başını emip suyunu hüüp içine çekicen ense kısımları didikliycen. Ee ne oldu şimdi bizi burda duman ettin. Bu saatte nerden bulucaz şimdi. Saygılar. |
Alıntı:
|
Videolar güzel ama daha güzel olan bir şey var ki o da yorumlarınızı iştahla okumak :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne halt yedim ben..asıl neyi unuttum biliyomusun,bir dokunursam bin ah işiteceğimi..kendim kaşındım kabul..en yakın zamanda geliyorum limanda kayığın içinde ithal uskumru ızgara yapıyoruz o zaman..hem mangalı körükleme işini sana bırakırım fizik tedaviye yardımcı olur..nasıl fikir :)) bundanda kaçamazsın heralde..bende öpüyorum..
|
Alıntı:
|
vallahi yazdıktan sonra aklıma geldi eyvah dedim ama Allah tan girmedin mevzuya :) ne yeriz iki kişi baba ya..ben gelirken alırım 6 tane 2 si benim 4 ü senin..sıcakta ekmek alırız fırından..pööff..en kısa zamanda ordayım inşaallah..sen mangalı hazırla aç kollarını ben geliyorum :)
|
Alıntı:
Sende bir unutkanlık başladı. O balık her yerden alınmaz. Buzu ilk bizde çözülmeli, anlatırım sonra. 2 tane 1 kişiyi keser, 1 kişiye 4 tane dersen herkes yuh çeker. Önceden telefonlaşırız, hala aç kollarını diyorsun sen hakikaten unutkan oldun oğlum sol kolum kalkmıyor dedim ya az önce. Tek kol dersen o başka. Öptüm gene. |
Saat 21:41. |