![]() |
28.04.2012 - İzmir/Çeşme/Ildır Balık avım
Güzel bir hava olması sebebiyle soluğu balıkta almaya karar verdim ve ıldır yolunu tuttum.
Sabah saat 06:00 da hareketle avımıza başladık. İlk denememiz Levrek tutmak için sırtı ile yola koyulduk, adaların etrafını dolaşmamıza rağmen balık alamadık ve yemli atacağımız meramıza doğru yola koyulduk. Avlak yerimize geldiğimizde hava çok güzel deniz 0-2'iydi ilk balığımız İstavrit misafir olarak kovadaki yerini aldı ikinci misafirimiz Mercan gelince tamam dedik ve yerimizi bulduğumuza karar verdik balık vuruşları çoğalmaya başladı ve 45 dk. sonra merayı patlak göz mercan yada diğer adıyla erkek mercan sardı. Yaklaşık 1 saat olmuştu ve yarım kova balık kova da yeri almış benim de havamdan geçilmiyordu. İğne takımım 4'lü olmasına rağmen tüm iğneler dolu geliyor ve beni bir hali şaşırtıyordu kaptanımızın adı Nail ve kendisine soruyordum abi rüyamı bu diye bana bakarak gülüyordu. Arkadaşlar teknemeniz de ne radar nede sonar vardı. Önemli olanın kaptanın bilgisi ve deneğimleri olduğunu çok iyi biliyordum. Balık avımız sırasında Nail kaptan bana hep sorar nereye gitmek istersin diye benim cevabım kaptan sensin ve götürdüğün yere diyerek demir atarız. . Dönüş yolunda sırtı yaparak geri döndük ve nasibimize 2 levrek düştü. . Tutabildiğim balıklar : Mercan Çupra İstavrit Levrek Fazla sizi yormadan avımdan bazı kareler size sunmak istiyorum. İNŞALLAH VİDEO SORUNSUZ AÇILIR Manzara [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık Avımda Kareler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha güzelleri sizlere de nasip olması dileğimle RASTGELE... |
muradım ellerine sağlık kardeşim bereketli bir yaşamışsın yüzünde ki ifade balığın bereketini ayna gibi yansıtıyor afiyet şeker olsun. bu arada yem olarak boru kurdu kullandın sanırım.
|
Murat; Şansın iyi gitmiş anlaşılan...Seni kutlarım...emeğin için teşekkürler....
|
Murat tebrikler,eline emeğine sağlık.Güzel bir av gerçekleştirmişsiniz.Afiyet olsunlar...
|
Murat kardeşim güzel bir paşlaşım eline sağlık
|
Abi çok güzel paylaşım. Bereketli olsun. Balıkların resmini eklemesen sadece yüzündeki gülümseme ile ne kadar balık tuttuğunu anlamak zor değil.
|
Eline sağlık çok güzel bir av olmuş.
Artık Ildır'dan güzel haberler gelmeye başladı. İnşallah bundan sonraki avlar daha güzel geçer. |
Murat kaptan tebrik ederim. çok güzel görünüyo balıklar. şu anda tenefüsteyim ve okuldan yazıyorum. artık tenefüs aralarında rastgelsine girer oldum. o kadar özledim balığa gitmeyi. rüyalarıma girmeye başladı. Allahtan evli değil bekarım da uyandığımda birilerinin boğazına sarılmış olmuyorum...:D
|
Murat kardeşim harikasın valla. Yakın zamanda balık sevdalısı bir arkadaşın düğününe gidersen 4 ü bir yerde diyeyi takabilirsin. Bu ender rastlanan görüntü herhalde 5 i bir yerde den daha kıymetlidir. Anlayana tabii.
Afiyet şeker olsun. |
Tebrik ederim
Bu ne zamandır beklediğimiz güzel görüntülerdi nasibiniz güzel olmuş daha irilerine rast gelirsiniz inşallah :helal: |
Ellerine sağlık murat abi afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
|
murat bey görüntüler ve verdiğiniz haberler süper. teşekkür ederim güzel paylaşımınız için. afiyet olsun. :)
|
Alıntı:
|
Murat tebrikler, gerçekten avın güzelliği yüzüne yansımış.Bu hafta bizim de programımız Çeşme bakalım aynı güzellikler bize de denk gelecekmi?Paylaşım için teşekkürler,rastgelsin.
|
Yürü be Murat abi kim tutar seni...
Daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum. İğnen her daim keskin avın hep pullu olsun :) 2. Limana bekliyorum abi bu aralar sürekli o taraftayım ;) |
Bravo tebrik ederim.
|
Alıntı:
|
Murat 2-3 seferdir sessiz sedasız nevaleyi topluyorsun denizden. geçenlerde kalamar şimdi bunlar. dünya sana güzel :D
afiyet olsun ufaklığa bolbol yedirmeyi unutma |
Murat tebrikler,maşallah bu aralar hızlısın, eline emeğine sağlık,
|
Alıntı:
... Şimdi balık tutmaya gitmişsin birde üzerine deli gibi balık tutuyorsun şimdi sorarım sana o gözler nasıl parlamasın :) :) :) Kutup yıldızı yanımda sönük kalır. . Yem olarak karışık kullandım. Mamun Boru Kurdu Sülünez Büyük balık mamuna geliyor yada bana öyle denk geldi. Erkek Mercan istilasına uğradığımız zaman ne olsa yer. Galiba ben yine o gün şanslıydım nedenini sorarsan etrafımızda belki 10 tekne vardı ve tek balık tutan bizdik. Kaptanın da faktörünü unutmamak lazım. |
Alıntı:
Alıntı:
:) :) |
Alıntı:
Emekler sizlerle paylaşınca keyif buluyor. Bu arada balığa çıkacağım arkadaşlarımın işi çıkması nedeniyle ben ve kaptan beraber avlandık. O güzelliği sadece biz yaşayabildik. Alıntı:
Alıntı:
Balıklar ayrı bir güzel fakat asıl güzellik sizin yüreğinizde. İnşallah daha güzelleri size de nasip olur. Alıntı:
Vallahi benim favori yerim ILDIR ve kaptan son derece iyi bir kişi. Tekne moder olmasa da kaptanın bilgileri radarlar dan ve sonarlardan daha iyi. Etrafımızdaki tekneler den görüntüler malumdu. Selamlar. Alıntı:
Benim de senden aşağı kalır yanım yok açıkçası. Balığa çıkamak ayrı bir keyif, balık tutmak bambaşka bir mutluluk. |
Alıntı:
O anki duygularım tarifsiz bir duyguydu. Acaba dedim rüyadamıyım :) :) :) Mercan tutmaya gideceksin ve 4'lü çekeceksin görmeden inanmazdım. Yaptım OLDU :) :) :) Latifemi mazur görün. ... Mübarekler de ayıptır söylemesi lokum gibiydi. |
Alıntı:
Şanslı günümdeydim, kısmetimize düşünleri hasat ettik. Alıntı:
|
Alıntı:
Ben teşekkür ederim. |
Alıntı:
İnşallah sizin de avınız bereketli geçer. Çeşme güzel bir mera fakat her derinliğin ve meranın balığı ayrı çeşit. Rastgelsin. |
Alıntı:
Sizin elinize su dökemem orası da ayrı bir mesele , bizimkisi amatör şansı işte :) :) Fakat balık olması sevindirici en azından gittiğine değiyor ve yüzler de ayrı bir tebessüm oluşuyor. . Yakın zaman da geleceğim yanınıza kısmet olursa. |
Alıntı:
Alıntı:
Kısmetimizi arıyoruz ve deniz bize cömert davranıyor. Ufaklıkta büyüyor yavaş yavaş oltayı eline alıştırmaya başlıyacağım. Selamlar. Alıntı:
Senin de emeğine, yüreğine sağlık. Selamlar. |
Murat abi onlar ne öyle on numara kareler hele o dörtlü kare imrenmemek elde değil daha güzelleri her zaman livarını doldursun ellerine sağlık...
|
Muratcım valla supersin resimleri görünce o gun gelemediğim için çok daha fazla üzüldüm.Ama en kısa zamanda inşallah beraber Nail Kaptanı ziyaret ederiz.
Mehmet |
Murat'çım afiyet olsun. Bundan sonrakilerde daha babaları olsun, her zaman adın gibi Muradına eresin. Tüm avların bereketli olsun. Saygılar.
|
Alıntı:
Bir dahaki sefere hedefimizi büyüterek avlanacağımıza eminim. Tecrübe edindikçe daha ne avlar yapar burada paylaşma imkanı yakalarız. Alıntı:
Allah rızkını bol etsin. |
Saat 16:22. |