![]() |
Blue eye cod
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Arkadasim sami arkadaslari ile gittikleri avda 5 adet almislar, Derin su baligidir , 400 metrede elektirikli vinc ile yakalamislar, Resmini paylasti, cok lezzetli balik diye biliniyor, banada bir parca ayirmis tadina bakicaz kismetse , kiyidan 40 km uzaklikda belli bolgelerde cikar. |
Bahri kardeşim bu güzel paylaşımın için teşekkürler..Onu çekmesini hayal etmek bile güzel..Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..
|
Çok zorlu bir av olduğu verilen bilgilerden belli, kıyıdan 40km uzaklık demek zorluğunun kesinliğini veriyor..
Umarım bir gün seninde elinde bu balıktan görürüz Bahri abi. Arkadaşlarını tebrik ediyor devamını diliyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadas teknesi ni getircek bakam sydneyden benide davet ettiler bende onlari kendi teknem le mercana soz verdim , planlari kurduk, |
Iste rasgelsin ailesinin nerelerde olursa olsun ailemize katıldığı eline sağlık bahri afiyet olsun
|
Alıntı:
Bahri'cim bundan mangalda güzel şiş olur. Afiyet olsun. Saygılar. |
resmini gonderdi AMA daha baligi gormedik yalcin abi, arkadas sydneyde pazar gunu getircek, tadina bakicaz sayesinde mangalda kesin denerim
|
Paylaşım için teşekkürler:helal:
|
Bahri Günaydın;
Paylaşımın için teşekkürler...Ancak bu balık ne balığıdır...40km açıkta derin suda yakalamış bir balık...merak ettim... |
Alıntı:
Benim kaldigim bolgede kiama canyon diye bir bolgede cikarlar, top sahasi buyuklugunde 300 metre derinlik limandan 28 km uzaklikda, sysneydede bir kac bolgede cikiyor, limitleri cok sinirlidir, tekne basina 5 adettir, karisik olsa dahi, yakalanmasi cikriklarla mumkun, Oda belirli bolgelerde ne ozelligi varsa bolgenin bizde gps marklarini yukleyip gidiyoruz Benim tekne ile 15 sefer toplam gitmisizdir, cok iyi havayi sectik, bize gemfish kismet oldu , resimdekini bir turlu yakalayamadik, Dediklerine gore bu bolgede magaralarda yasarmis tam yerini tutturmak gerekirmis, bu sene gidemedik arkadaslar gelirse onlarin teknesi ile daha guvenli gidicez tekrar kismetse, Bu bolgede diger yakaladigim turler olcak bulabilirsem resimlerini eklerim, Youtube de verdigim balik isimleri ile search yaparsaniz bir cok video izlemek mumkun, Markette en pahali balik turu her zamanda bulunmuyor, bende pazar gunu denicem bakam dedikleri kadar lezzeti varmi |
Saat 12:10. |