![]() |
Sazan vidiosu
25 saniyelik bir görüntü. Balığı yakalayan ben, görüntüyü çekende ben olunca görüntüdeki arkadaşım doğal olarak. :artist:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kuzu kuzu kuzuuuuu :D
Kim tuttu onu Erol Hoca süper video erol abi sazanda hakikatten kuzu gibi :) |
Görüntü geçen seneden. Bu sene daha büyüklerini ekleyeceğim umarım. Hele bi sezon açılsın.
|
Yani Serkanı geçeceğim. Çalışmalar bu yönde. :dans:
|
Erol Hocam Cok Guzel Bir Sazan Isallah Daha Buyukleride Takilir Oltana Darisi Basimiza Diyelim Rastgele Hocam..
|
Sağolasın Turnacı daha büyükleri senin oltana vursun (gerisi sana kalmış)
|
Erol Hocam tebrikler, güzel sazan. bir dahaki sefere balığı çekme aşmasından itibaren video bekliyoruz :) .
|
Alıntı:
Teknoloji güzel şey :D Kim derdi ki bu sazana "seni biri tutacak ve video görüntünü [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adlı güzel insanların bulunduğu bir sitede yayınlayacak..." Valla ben sazan olsam inanmazdım... Şaka bir yana güzel sazan hocam. İki yıl önceki barajda tuutuğum sazanı hatırladım şimdi :'( Güzel sazan. Darısı başımıza... Saygılarımla.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mütevaziye gerek yok. Ben ne zaman 7 kg lık bir sazan yakalarsam o zaman ancak sana yetişmiş olurum. Bunu da bu yaz gerçekleştirmeyi düşünüyorum. :deli: |
Erol hocam tebrik ederim abi balık şahane daha irilerini tutman dileklerimle. SAYGILAR
|
Alıntı:
|
Alıntı:
HOCAM ISALLAH TAKILIRSA OLTAMA SIZLERLE PAYLASACAM RASTGELE.. |
"Erol hocam tuttu Erol hocam" :D Tebrikler Erol hocam çok güzel balıkmış
|
Tebrikler hocam bi Eskişehirli olarak sazanın şöyle bi buhulamasının tadını biliriz yem ne kullandınız merak ettim yazarsanız sevinirim.
|
Alıntı:
Önceleri solucan aramaktan helak oluyordum. Ama sonra öğrendimki sazan için en güzel yemlerden birisi mısır. Marketten aldığım mısır konservesi beni hiç boş çevirmiyor. |
Saat 17:00. |