![]() |
Bu arkaşımız kim?
Sitemize üye değerli bir arkadaşım fotolarını msn den benimle paylaştı. Bakalım tanıyabilecek misiniz kendisini?
Bir dalış hastasıdır kendisi. |
Kardeşim Mustafa,resimler nerede? :D
|
1 Eklenti(ler)
İşte macera başlıyor zorlu engelleri aşarak yol alıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Denize az kalmış hazırlıklar tamam...
|
1 Eklenti(ler)
İşte kendisi denizde...
|
1 Eklenti(ler)
İşte denizin dibinde dolaşıyor...
|
Bu dalışı yapan arkaşamız kim sizce? Ayrıca dalışta vurduklarını birkaç gün sonra eklemeyi düşünüyorum. Sizce ne vurmuş olabilir?
|
erol.....yo yo erol olamaz o yüzme bilmiyor :deli: ....toyata yabancı gelmedi..alman plakalı bu araba oda şu demek bu kişi almanya,da yaşıyor ve bu siteye üye...tamam Selim abi...ben onu herşekilde tanırım....
|
Haldun diycem ama 4. resim buna engel oluyor,çünkü su biraz sığ gibi,göbeği dibe sürter o yüzden o değil...
Selim olabilir mi??? Olamaz hem parayla resim çekil hem suda ıslan,ne gereği var elde balıkla çekilir daha iyi,yani o da değil... Erol değil pos bıyıklar nerede... Bence %99 Muvaffak Abi,%1 Volkan :dans: :dans: :dans: |
Nasılda yanılmışım...Doğruya Muvaffak Abi......
|
Alıntı:
Arkadaşlar...benim hiç dalgıç giysim olmadıki!!ben..paleti + şnorkel... ufak ufak kıyılarda gezerdim...deniz dibini süzerdim... ama bukardeşimiz.. kelli felli tam takım giyinik.. ben o olamam... :( |
volkan diyeceğim ama eğer bu volkansa elbiseyi değiştirmiş, avatardaki resimdeki elbise farklı :D .
bu arada muvaffak abi sen hepimizden gençsin, kendini yabana atma valla :) ... |
Resimdeki ben değilim. Haberiniz olsun. Hani olur a. Tahminlerinizi ona göre yapın. :deli: :deli: :deli:
|
VOLKAN bu ben biliyom :D
1-Onun arabası 2-kilo desen aynı 3- ya üçü boşver VOLKAN işte bu :D |
Bu amasyalılar yokmu bunlar sağ gösterip sol vuruyorlar..abicim bu resimdeki Sami üstündeki yeşil beyaz eşorfman üstünden tanıdım,vay Sami kardeş dalgıç olayı ha...yakışır.
|
Mustafa vurulan balıkları yayınlasın,kesin olarak isim veririm.Volkansa levrek vurmuştur,Muvaffak abiyse kefal...Bence Muvafak abinin gençliği bu...
|
Alıntı:
:D :deli: :P |
Yapma Erol ya bunu söylemeyip işi Muvaffak abinin üzerine atıcaktık...Tüh,Mustafa kızacak şimdi... :D
|
Alıntı:
ÖDÜL NEYDİ ABİİİ..... |
Tahminler bayağı iyi gidiyor vallahi... Yaklaşan da var bilen de... Ama Serkan değil.(yoksa senmisin Serkan?)
|
Alıntı:
|
Ödülleri bilenlere paylaştıracam ama elinize geçmesi bayağı bayağı hemde çok bayağı bir zaman alır. :deli: Dedimya ödül bu arkadaşımızın yakaladıkları olacak... Ne yakalamış olabilir?
|
Meraya bakarsak levrek, kefal ve muhtemelen sargoz vurulmuş olma olasılığı yüksek :) .
|
Volkan değil bu volkanın elbise picasso bu deep hunter
ama volkan bu ne yapıcağı belli olmaz bu volkan diyorum :) |
Alıntı:
erol abiye aynen katılıyorum serkan abi işte erol abi ödülü kardeş payı yaparız artık dimi :deli: :deli: :camoka: :camoka: :D :D |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben açıklıyorum .Bu Volkan sebepleri açıklıyorum.
Volkan dememin birinci nedeni arabanın kirliliği, ikinci sebebi Volkan ağırdır o yüzden üzerinde 10 kilodan fazla kurşun var(anca batıyo o vucüt) genelde onun kullandığı kamuflaj rengi daha ne diyim tip desen o ,boy desen o ,araba desen onun araba başka ne diyim VOLKAN diyorum ödülümüde sonra isterim :deli: |
Arkadaşlar, bu şahsı muhterem arkadaşımızın vurduğu şey halen canlı olarak dolaşmakta. İpucu verecek olursam kabuklu ve çelik yelekli cinsinden... Daha fazla ipucu yok...
Kim ve ne vurmuş ? |
Bence bu bir ıstakoz ama evrim geçirmiş eee tabiki türkiye sularında yaşıyo sularımızda o kadar ağır metaller varki birazınıda sırtına almış olsa gerek :D
|
Tamam şimdi buldum.Avcı Sami,vurduğu da su kaplumbağası.Oltasına da hep o gelir zaten... :dans:
|
Haa aklıma gelmedi de değil haa Muvaffak abide olabilir çümki su kaplumbağasıyla yakından ilgilenir o :D
|
Burası azmak ve buda Muvaffak abimiz :D
|
Alıntı:
yeeee serkan abının ayaklara bak hele serkan abi resmın sana aitolduğunu herkez bılıyor Kandıramassın biziiiiiiii :deli: :P :P :camoka: :camoka: :ninja: |
Deniz yayını ve seko diyorum...evet evet bu kesin kararım...kabuklusundan tabiki...
|
Yanlız sitemizin bi dalgıçı daha var unutmayın mert abimiz oda olabilir onun öle bi elbiseside olcak mert abide olabilir kafa karıştı iyice ..
|
Anıl benim elbisenin ve zıpkının resimleri sitede var kontrol edebilirsin oradan ;) :D .
|
Evet evet bu kesin Volkan ama içimden Selim Abi demek geliyor ModErol da aklımdan geçmiyor değil kesin kararım Haldun gerçi bu hafta içi dalınmış gibi o hafta içi çalışıyor tamam tamam şimdi buldum bizim sveltop vedo.....
Vedo demişken arkadaşımında bugün bir oğlu oldu.....Allah analı babalı büyütsün.... |
Arkadaşlar birinci resimdeki yüzde yüz Sami eşeorfmanından tanıdım..yemezler Sami yakalandın abicim çık ortaya.
|
ben buyum işte
1 Eklenti(ler)
Yav arkadaşlar benim yaramı deşmeyin.. zaten yapmak isteyipte yapamadıgım bir iş/bir olay...aaaaa...
işte ben burdayım alel /acel bir fotom.. kendim poz verdim kendim çektim.. yani ben saçı sakalı beyazlanmış bir adamım.. selamlar :soru: :D |
Alıntı:
:deli: :deli: :deli: |
Saat 08:40. |