![]() |
sazan (sezonu açtık)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
cok umutla gittğim avdan kısmetime düşen daha iyilerini bekliyordum fakat :( :( kısmet değilmiş |
Daha ne olsun be Volkan, onu da bulamayanlar var :( :( :(
|
Volkan kardeşim bu balık amasya ekibine hediye olarak gitsin. Artık onlardan da bekliyoruz güzel balıklar.
Senide tebrik ediyorum |
Volkan bu zamanda hala millet balıksızlıktan kırılırken sen almışsın güzelim sazanı bir de şikayet ediyorsun :) .
ellerine sağlık... |
Volkan'cım bu zamanda bunada şükür! en azından boş dönmemişsin. Daha iyi avlar temenni ediyorum kardeşim tebrikler.
|
teşekkurler abilerim tago kardeşim
yarın tekrar gidecem kısmetse inşallah umduğum balıkları yarın alıcam hehe :deli: :deli: :deli: |
Selam Volkan abi balık çok güzel nasıl yakaladığını da anlatırsan güzel olur :D ama sazanın için avlanma yasağı kalktı mı? :(
|
walla ii miş sazan bilmem gerisi neder:D:D:D:D
|
Volkan maşallah çok güzel bir sazan daha ne olacak be kardeşim.
|
Bu arada hangi mera:)?
|
Volkan kardeş sazan çok güzel ,ama sezon daha açılmadıki herhalde acelen vardı.
|
arkadaşlar gerceçekten avın yasak olup olmadığını bilmiyordum.Duyduk ki çıkıyor gidelim mi gidelim o bakımdan yani bir daha olmaz;) haziran 20 filan dediler sanırım serbes olcakmış
|
Volkan kardeş olur böyle şeyler, 1 temmuz dan sonra kimse yasak diyemez.
Sazan takımlarımın temizlik ,bakımını yaptım.1 temmuz da kimse beni tu ta maz. |
Alıntı:
Hadi bakalım rasgele hehe ;) :deli: :deli: |
volkan tebrik ederim güzel sazan
|
Cok Guzel Sazan Daha Irileri Takilir Isallah Oltana Hadi
Rastgele Balikci.... |
[tebrik ederim volkan kardeşim çok güzel bir sazan herkese nasip olmaz haaa böyle nasip maşallah hadi bakalım rastgelsin......
|
Saat 17:07. |