![]() |
kurbaga bacagi
kurbaga bacgi yiyen war mi arnizda bence mukemmel bir tadi tadi war....
ben izgarada yedim aninda gorun tu asli yagda yumartaya batirilip,unlanip kizartmasi yeniyomus daha okadar yakalayamadim. Ama gercekten tavsiye edrim denenmesi gereken bir et turu.. :dans: |
Kurbağa bacağı hiç yemedim açıkçası. Her cins kurbağa uygun mudur, yoksa sadece belirli cinsler mi yenir acaba?
|
bildigim kadariyla tatli su kurbagalari yeniyor. Ben sahsen onlari yiyorum :)
|
Kurbağa Budu Provensal
KURBAĞA BUDU PROVENSAL
5 Adet Kurbağa Budu 1 Adet Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çay.kaşık Worcehester sos 1 Çay.kaşık Soya sos 1/2. Çay.kaşık Kekik 1 Çay.kaşık Maydanoz Yapılışı Kurbağa butları temizlenip ,gereksiz kemikler kesilip,alınacak.Tereyeğı ile ince kıyım soğan ve ezilmiş sarımsak ezilmiş tane karabiber ile sote edilip,şarap çektirilir.Taze domates rendesyle pişirilir.Tuz,soya sos ve worcehester sos,kekik ince kıyım maydanoz ile tatlandırılıp servis edilecek. |
Ne kadar lezzetli olsada içime sinmez heralde yerken rahatsız olurum ama başka bişey diye verseler beğenebilirim psikoloji meselesi yinede teşekkürler Salih ;)
|
dunyada tadilmasi gereken 50 tat arasinda. bence bi gun denemelisin
|
Yeni yemekleri denemek konusunda pek de tutucu sayılmam, denemeden karar vermemek lazım. İlk fırsatta denemeli... :D
|
Arkadaşlar burası balıkcı sitesi ,lütfen kimse konuyu değiştirmeye kalkışmasın.
|
ben sadece bilginiz olsun istedim. bi cok balik etinden daha guzel. memlekette zaten bicok sey yenmio salgangoz sumuklu bocek vs.
|
turkiyeden fransaya kurbaga bacagi ihracat ediliyo fakat bizim ulkede tuketen yok sanirim hadi soyleyin o zaman su sitede kac kisi kurbaga bacgi yedi zaten yalniz bacaklari yenio..
|
Yemem Salih tiksinirim.Fransızlar salyangoz da yiyolar.Eminim lezzetlidir ama bilmeden yemem lazım.Bile bile yiyemem...
|
Yaaa Güzelim dana eti , balık eti , tavuk eti varken kim gidip kurbağa eti yer zate hayvan görüntüden kaybetiyo bi kere..
|
derisini soyun ca ole durmuyo :D karides veya isktokazda pek goruntulu sayilmaz.
|
Alıntı:
|
tuzlu sulardaki bi cok canli sekil tatali suda pek sekil yokki:D
|
denemek için yakalıycaktım ama kaçtı bayaetli bi kurbagaydı
|
ben capariyle yakaliyorum iki cabuga baglayip yerden bir karis kadar yukarda kalmasini sagliyorum. ole kendi kendine yakalaniyolar
|
Ben denemek isterdim fakat annem pişirme işine ne der bilmem...
|
1 Eklenti(ler)
Yabancı bir sitede gezerken gördüğüm bir karikatür.Bu yemeğin doğruluğunu kanıtlıyor...
|
Yunuscan süper karikatür :)
|
bencede cok hos bi karikatur :D :D
|
Süper bi karikatür helal olsun çizene düşünene.
|
HAkikaten güzel bir karikatür.Kafama takılmıştı bu konu bende rastlayınca paylaşayım dedim...
|
valla uzak doğuda da hamam böcüü yiyollarmış:oha::deli: ... benim kurbağa yiyebilmem için inanamayacağınız kadar aç kalmış olmalıyım...
yunuscan bu karikatür bu konuyla beraber yayınlanmasaydı belki bu kadar gülmezdim...yer ve zamanlama mükemmeldi...eline sağlık... rastgelsin... |
Alıntı:
|
ya abicim kurbagayi nasil yiyonuz anlamadim:) balikmi yok memlekette:) saka bir yana zevkler ve renkler tartisilmaz benim komsu salyongoz bile yiyor:oha:
|
Alıntı:
|
kurbağa balığını yerim ama bacağını asla...:)salih sen naptın hocam ya mesala kuzu eti yesek abi:) bence ekonomimizden kaynaklanıo,ihracat ülke olarak biliyosun harıl harıl paraya ihtiyacımız var e bizde de kurbağa çok demek ki....:)rastgelsin...
|
Alıntı:
Abi öyle deme bende senin gibi düsünüyordum bir kere yedim dilimdamagim düstü gercekten cokleziz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sende bi alemsin ya :) |
vay madem bu kadar talep var abi ben balığı bırakıp kurbağa aramaya çıkıcam..evet arkadaşlar ücretleri öğrenelim..
|
Alıntı:
|
yunuscan burda karikütür tam yerine oturmuş ama kurbağa hakkında'' no comment''
|
bence iyi yem olur ondan..
|
ben taygun a katılıyorum. bilerek içime sinmez ama, bilmeden olur da belki güzel bile gelebilir.
|
öghhhhh eyyak:(.....
|
kurbaga bacagı hıc sorun degıl buluruz omerlıde cok ama yakalaması sorun olur
|
Saat 00:37. |