![]() |
24 Haziran 2006-Çeşme
2 Eklenti(ler)
Cumartesi sabahı saat 6'da sudaydım. Gerçekten bol balık vardı ama ben biraz kısmetsiz ve yeteneksiz günümdeydim. Toplam hasılat aşağıda. Bunun dışında atış yapamadığım 7-8 güzel çipura, bir porsiyonluk mırmır, yine o büyüklükte bir sivriburun karagöz, iki kez vurulup kaçan ve en son taş altından çıkaramadığım kiloya yakın bir sargoz :'( ve 7-8 adet sinarit de günün beni sinir eden kısmıydı tabii...
Bu sefer tüm balıklar kule ile vuruldu. Sinarit 2 m suda denk geldi. Ben de şaşırdım aslında :D . Darısı sizlerin başına... |
Tebrik ederim mert abi sinarit olsun bizim olsun.Keşke bi tanede çupra vursadın çeşit olurdu :D Olsun yinede TEBRİKLER.
|
Tebrikler Mert,
işte nihayetinde suya daldın ve de alacağını aldın,bol bol dal emi,sevgilerimle |
Mertim nefesine kuvvet, tebrik ederim kardeşim. Canın sağ olsun onlarda kısmet olur inşallah zaten oradaki balıkların hepsinide vurmaman iyi olmuş kalanları beraber irilerinden ayıklarız kardeşim. Tekrar tebrik ediyorum kardeşim.
|
oleyyyyyyyyyyyy
bizede balık kalsın be bilader biz ne yapacağız oraya gittiğimizde :) harika bir görüntü yaw.. tebrikler mert
|
Hepinize teşekkür ederim :) . Güven biz Haldun'la balıkları ayıklamadan yetiştin yetiştin, yetişemezsen geriye pek birşey kalmayacak ona göre ;) :D .
Yalnız orada Erol Abi'ye irisinden bir sinarit ayırdım ben, teknem olursa o sinariti ona avlatacağım sırtıda, sözüm var ;) :D . |
Mert abi bahsettiğin sinariti sonunda haklamışsın tebrik ederim :)
diğer balıklarda güzel ama sinaritin ve barbunun yeri başkaa :) |
Eyvallah Mert cim ,kayalığı geçince 50 metre sağdaydı demi,adı sino necdet idi demi :D
|
saol kardesim afiyet olsun herkeze ben hakkımı diğer parsaya saklıyorum....bol sans umarım hep böyle bereketli olur
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler balıklar harika
|
Mert tebrik ederim. Desene balıklar için korkulu günler başladı. ;)
|
Mert abim 1 hafta çeşmede dönüşünde güzel resimler bekliyoruz ondan :)
|
Çok güzel balıklar Mert abi...
|
Saat 17:06. |