![]() |
depremli bir gün ve mürekkep balıkları
depremden sonra stres atmak için gittim nasipte bunlar varmış
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bugünkü sitresine iyi gelir hiç şüphen olmasın afiyetle ye
|
Ya Taygun bizi kudurtma Allah aşkına neresi burası Karataş mı?
|
Alıntı:
|
İyi de Taygun bu kadar tutup da neslini kurutma bunların :) Sonra Anadolu Sübyesi diye yeni başlıklar açmayalım abicim :D
|
adam sübyeye taktı abicim harbi böyle giderse neslini tüketecek bırak biz tadına varmadan tükenmese bari
|
Taygun...Bitirdin mi abicim sübyeleri?... Ses seda yok bu aralar... ;)
|
abi havalar kötüüüü işler okul yoğun deniz kenarına inemedim ama aldığım duyumlara göre tek tük çıkıyomuş hala.
|
ya karatas mis orasi bu benim bildigim adana karatas mi yoksa memleketin baska yerimi , eger adana/karatas ise vay halime turkiyeye vardimda adana da balik avlayacak yer bulamadim baraj dan baska ordada bir halt yakalayamadim
|
Yok kardeş burası İzmir Karataş...
|
Aaaa vasak aşk olsun Adananın sazanları nı hiç bir şeye değişmem ayrıca Adanada o kadar çok yer var ki karataş güzelim akdeniz sahilidir ayrıca yumurtalık sahilleri karaisalı nergisli barajı mersin ve kıyı şeridi anamur yolu veya merkez mersin limanı yine tarsus göleti ve seyhan barajı yada çevre yolu seyhan nehri inanılmaz avlak yerlerdir peki can bunları nerden biliyor diye düşünürsen kolay değil 13 senem Adanada geçti bizzat kendim avlandığım yerlerdir garanti ederim
|
Saat 17:36. |