![]() |
tatlısu canavarları
1 Eklenti(ler)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
arkadaşlar bunlara bir bakın...alligator gar..mış |
evet abi görmüştüm bunları, sanırım Selim Abi de göndermişti daha önce. Sanırım turna cinsi falan bir balık olsa gerek...
|
Evet bende görmüştüm...Selim abi de göndermişti..
|
abi alligator diye sanırım amerikan timsahına diyorlar...bu balığıda mert in dediği gibi daha önce bizim stede görmüştük...timsah turna karışımı bişeye benziyor bu balıklar...katır misali...
rastgelsin... |
Balık demeye insanın dili varmıyor bunlara. Allah karşımıza çıkarmasın:)
|
çıkarsın çıkarsın...
rastgelsin... |
bu balık değil van gölü canavarı beeeeeeeeeee
|
abi bu benim oltaya takilsa oltayi moltayi birakir kacarim...
:) |
ya bu balık nerde yaşıyo
|
Alıntı:
|
Allıatörmüş ismi ama bence terminatör olmalı imiş:D
Konu için teşekkürler Muvaffak abi... Tırsmayacak olana böyle balıkların rastgelmesi dileği ile... |
:D :D :D İyiki bu balık bizim buralarda yok, olsaydı çoğunu ben yakalardım:D :D :D
|
balıga bak be benim boyumdan daha uzun ?????
|
abi bu balığı cekmek icin kac kisi lazım :P
|
Bu balık türünü ilk defa gördüm şahsen :S
|
ARkdaşlar böyle bişey ola bılırmı Hala halaa :)
|
Turna timsahla oynarsa böyle olur
|
Türkiyede Böyle bir tür varmıdır acaba ^o)
|
Ustam tatlısu canavarları deyince üzerime alınmıştım. Sonra sayfa açılınca anladımki bize değilmiş, (( Bizde tatlısucuyuzya ondan)) Paylaşım için teşekkürler koca üstad. Saygılar.
|
muvaffak abi paylaşım için teşekkürler. bu balıklar ne tür besin alırlar bilgi verirmisin bayağı korkutucu eti yenirmi acaba lezzetlimidir? yoksa spor olsun diyemi tutuyorlar? saygılar sevgiler..
|
Maşallah o ne yaaaaaaaaa.
|
abi benim oltama takılsa bu balık benide alır götürür ben onu yiyeceğime o beni yer beya
|
de get ya bu balık beni yer valla dişlere baksana. sevmediğin adamları tak oltaya at göle. bu balığa saygı duyuyor ve hiç karşılaşmamayı umuyorum. kardeşimsin balık :)
|
ben gene de balık oldugundan dolayı karsıma cıkıp oltama takılmasını yeglerım :)))) bunu cekmesı cok zevklı olur
|
abavvvvv ne acayip bi balık allah bilir kaşıga geliyordur bu:)))))
|
Saat 16:47. |