![]() |
Herkeze Selamm
Bunun için Burdayız Vazgeçilmez Bir duyguuuuuuuu;)
|
Yirtik merhabalar. Hos geldin.
Adin, soyadin nedir? Nerde yasarsin? Yasin kactir? Hangi yontemle ne avlarsin ? |
buna bir bakın.....................................
|
Çanakkale de yaşuyorum İsmim Yalçın Değirmenci boyum 1.80 kilom 80 yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.:)
|
Yalçın aramıza hoşgeldin. Adınla, yaşınla, yaşadığım yerle ilgili bilgileri imza kısmına yazarsa arkadaşlarımızın da sana hitap etmesi daha kolay olacaktır :)
Rastgelsin... |
Ya fotorafları nereye ve nasıl koyacam denedim oldu gozuktu ama sayfada gozukmuyor bugun kü balıkların fotoraflarını koymak istiyorum
|
Alıntı:
Genelde Sahte balık Pulluyada sadece yaz sezonlarında Lufer ve levrek Katiliyimdir :) |
Once burdan,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha sonra da burdan, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
1 Eklenti(ler)
3.3 kg Çipuro Karadan Olta ile
|
Yalçın, internette istemedigimiz kadar balik fotografina ulasabiliriz.
Tamam kardan olta ile ama; * Nereden? * Hangi yemle? * Kullanilan misina? * Kullanilan igne? * Kiyidan kac mt. aciktan? * Havanin ve denizin durumu? * Hangi mevsim? vs. vs... Yani bu tarz bilgi ve deneyimleri paylasmadiktan sonra fotografin pek anlami olmaz degil mi? Not: 1. link' i atlamissin ;) |
Alıntı:
* Nereden? (Çanakkale boğazı alçıtepe koyunun orlarda bir mera var ordan) * Hangi yemle? ( Mamun ile ) * Kullanilan misina? ( 50 lilik misna çok kaliteli bir misina değil ) * Kullanilan igne? ( Mustat 505 02 iyne ) * Kiyidan kac mt. aciktan? ( 50 - 60 metre kadar uzaklıkta ) * Havanin ve denizin durumu? ( Yaz ağustos gece 3.50 gibi hava tam yaz avası ) Hatta bu balığı benden ve ayak zedeli şekilde çektim ...... Yani misinanın oltanın havanın önemi kadar bence nasipin de bir okadar onemi var |
Maşallah şu ana kadar forumdaki en büyük çipura sanırım :)...
|
hiç zannetmiyorum ;) ............
|
yalçın katılımın için teşekkürler..........
|
Alıntı:
Ben bişey sormak istiyorum genelde herkez İzmirden benim gördüğüm kadarıyla. Benimde bir ayağım izmirde sayılır. Karşıyakadan evliyim. İzmirde Levrek veya Lüfere sahte ile avlanabilecek meralar varmı? |
Aramıza hoşgeldin balıkcı dostum.
|
Alıntı:
Levrek için de kıyıdan pek çok yer olabilir. Tamamen zamana ve havaya bağlı olarak... |
Saat 21:03. |