![]() |
arkadaşlar nerdesiniz ya
arkadaşlar orda kimse varmı.ben siteye üye oldum herkez kayboldu arkadaşlar bi silkinin kendinize gelin ya.;)
|
Alıntı:
|
haklısınız tabiki herkez tatilde
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi biliyorsun bizim buralarda yazla kış arasında pek bahar olmuyor. Tago ondan şaşırmıştır :D...
|
Yeşilçama gönderdğim resimlerden kalmamış,bi resimde koymak isterdim ama.:D :D :D :D :D :D :D
|
bende avatara resim koymaya çalıştım ama başaramadım.bilgisayar bilgisi sıfır neyse oğlum kıbrıstan gelsinde o koyar
|
theimam 35 hoş geldin.İmza ayarlarını yaparsan çok iyi edersin,sizi daha iyi tanımış oluruz.
|
slm
slm yeni dostum öncelikle aramıza hoşgeldin şunu söyleyebilirimki bayram nedeniyile herkez tatilini geçirmek için bir süreliyine siteden uzaklaştı kızma hemen dostum neyse geçmiş bayramın mübarek olsun bakalım:D
|
Alıntı:
:hıııı: bu arada eski üyemiz olmanıza rağmen hala imza hanenizi doldurmadığınızı görüyoruz.:( |
imza ayarlarımı yaptım inşaallah olmuştur
|
Alıntı:
:D turgay abi teşekkür ederiz. böylece büyüğümüz olduğunuzu ve izmirde olduğunuzu öğrenebilmiş olduk. :D |
ben teşekkür ederim kardeşim tanıştığımıza memnun oldum
|
ben burdayım. okul ve oğrencilerden vakıt bulamadım. ama sımdı tatıl ve işte burdayım:)
|
Sevgili öğretmenim haklısın, öğrencilerden zaman bulamadım demişsin, eminimki yoğun bir şekilde çalışmaktasın, akşamları 10 dakika girdinmi iş bitiyor.isim hanen boş olduğu için öğretmenim diye hitap etmek zorundayım. şimdi senin anlattığına göre seni sadece tatillerdemi göreceğiz. 15 tatil bitmek üzere yarısı gitti, eeeee sömestriye daha çok var, sen genede arada bir kaçamak yap derim,Bu memleketin senin gibi insanlara çok ihtiycı var,biliyorsun değilmi. SAYGILARIMLA.
|
bertuğ hocam hoşgeldin.
|
hepınıze tesekkur ederım.daha sık gırmeye calısırım.gıremedıgım zamanlarda bılınkı gercekten yogun calısıyorumdur lütfen kızmayın. böyle çıkarsız paylasımların oldugu cok az yer kaldı dünyada. ve ben burada aranızda olabıldıgım ıcın cok mutluyum:)
|
Saat 04:32. |