![]() |
balıkçı89 dan selamlar;
ben genç bir balıkçıyım sizler kadar tecrübeli abilerin arasına katılmak istiyoruim.(izin verirseniz)
saygılar |
Aramıza hoşgeldin hüseyin,bu arada sitemizde bayağı,,balıkcı NİCLİ,,arkadaş oldu zanedersem,iyi de oluyor en azından balıkcılar çoğalıyor:D :D :D
|
aramıza hoş geldin kardeşim.
|
Hüseyin hoşgeldin baba oğul ve dede olaraktan bize çupra bırakmadınız biz boşa kürek çekiyoruz :D
|
selim abi;
soyadım balıkçı olduğu için bende balıkçı89 olarak yaptım |
hoşbulduk ilker abi sağolasın :)
|
teşekkür ederim taygun hemen anladın başarılar
|
Alıntı:
|
selim abi;
abi msn yi yanlış yazmışsın galiba ekliyorum adres yanlış diyor |
Hüseyin aramıza hoşgeldin, deniz ve balık sevdalısı kimseyi kabul etmemezlik yapmayız :)...
|
Alıntı:
|
Hoşgeldin Hüseyin, aile olarak balık sevdalısı olmak çok güzel, aslında çok şanslısın... :)
|
Hüseyin hoş geldin .. katılımcı olman dileği ile..
|
hoşgeldin genç kardeşim. inşallah tez zamanda ustalaşırsın. selamlar.
|
sağolasın savaş abi hoşbulduk:)
|
sağol abi;katılımcı olacağımdan emin olabilirsin
|
hoşbulduk ismail abi;senin av resimlerini gördüm ve çok beğendim.senin gibi bir usta balıkçı olabilmek için elimden geleni yapacağım
saygılar; |
hüseyin hoşgeldin arazmıza..
|
aramıza hoşgeldin kardeşim
|
hoşgeldin hüseyin umarım klıcı ve katılımcı olursun....
|
hoşgeldin hüseyin.katılımlarını bekliyoruz.Bu arada hep izmir ya.ne kadar amatör balıkçı varmış izmirde arkadaşlar.:P :D :D
|
Slm Hüseyin,
aramıza hoş geldin. |
Alıntı:
|
aramıza hoş geldin...
rastgelsin... |
Hüseyin aramıza hoşgeldin kardeşim...kimin kimden ne öğreneceği hiç belli olmaz;) ...biz de senden birşeyler öğreniriz bakarsın...Ne de olsa çupra katili bir baban var...:D...Eh genelde de armut dibine düşer derler....inşallah boynuz kulağı geçer kardeşim...
|
Aramıza hoş geldin,kalıcı olman dileğiyle.
|
yılmaz abi; izmir bir deniz şehri olduğu için haliyle balıkçı da çok oluyor,
saygılar |
sağol doğan abi:)
saygılar |
sagolasın onur abi:)
|
Aramıza Hoşgeldin Hüseyin...
|
sağol erol abi sizlerle beraber olmak çok güzel
saygılar; |
hoşgeldin sevgili kardeşim
|
sağol Turgay abi;
hoşbulduk .saygılar |
Hüseyin babandan duyduğuma göre sübye avında baya iyimişsin bildiklerini bizimle paylaşırsan en çok ben sevinirim :)
|
eğer kordon da karşılaşırsak orda ipuçları verebilirim.eğer gıdebılırsen e. foçada gece kıyıdan ılerleyerek el fenerıyle avlaya bılırsın:)
|
Kordon tarafından ziyade karataşta avlanıyordum uzun süredir gitmiyorum balık var mı şu sıralar?
|
Taygunum cipura dedektorum, bildigin gibi Karsiyaka Bayraklidan taaaa uckuyular araba vapuru iskelesine kadar balik avlamak yasaktir, sirkulerde belirtilmistir. Neden avlamamaliyiz, cunku gerek ege su urunlerinin gerekse diger kuruluslarin yaptigi arastirmalarda bu baliklarin bir suru zehirli madde icerdigi saptanmistir, bazilari korfeze gezici balik girer birsey olmaz desede riske girmemek en iyisidir.
hepinizin sirkuleri bildigini biliyorum , hatirlatma babinda aklimizda bulunsun |
Saat 21:16. |