RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   ZIPKINLA SUALTI AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=4)
-   -   6 kglık çupra (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2301)

Güven ÖZYELDAN 25-01-2007 14:20

6 kglık çupra

1 Eklenti(ler)
zıpkıncı comdan Arda Demirağ arkadaşımızın (kusura bakmasın izin almadan sitemizde paylaşıyoruz ama anlayışla karşılayacağını umuyorum) zıpkınla avladığı bir çupra böylesine ilk defa gördüğüm için koymak istedim siteye harika bir av olmuş gerçekten dünyada kaç kişiye denk gelebilirki böylesi birşey
arda arkadaşımızıda burdan kutluyorum eline nefesine sağlık :helal:

giritli 25-01-2007 14:48

Abooooooooooooooooğ.....:deli: :deli: :deli: :deli:

aganta borina borinata 25-01-2007 14:52

güven balığa defalarca baktım walla...hakikaten mükemmel büyüklükte...ama kart horoz misali tatı bozuk değildir di mi bunun...

herkese denk gelmesi dileğiyle....

rastgelsin...

Güven ÖZYELDAN 25-01-2007 14:56

Alıntı:

aganta borina borinata tafarından gönderildi
güven balığa defalarca baktım walla...hakikaten mükemmel büyüklükte...ama kart horoz misali tatı bozuk değildir di mi bunun...

herkese denk gelmesi dileğiyle....

rastgelsin...

valla ben yerim kardeşim bunu tadı istediği kadar bozuk olsun hem şarap misali yıllandıkça güzel olmuyomu bak buda yıllanmış lokum gibidir lokummmmmmmmm:D

Taygun KOCABIYIK 25-01-2007 15:20

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Abooooooooooooooooğ.....:deli: :deli: :deli: :deli:

Bu balığı tutacak biri varsa oltayla işte bu kişidir. ve yorumu çok çarpıcıdır :D (bu yorumun altında tutsam bunla 1 senelik meze çıkar anlamını çıkartabiliriz)
Vuran arkadaşı tebrik etmek lazım dede ötesi birşey olmuş balık :)

giritli 25-01-2007 16:55

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Bu balığı tutacak biri varsa oltayla işte bu kişidir. ve yorumu çok çarpıcıdır :D (bu yorumun altında tutsam bunla 1 senelik meze çıkar anlamını çıkartabiliriz)
Vuran arkadaşı tebrik etmek lazım dede ötesi birşey olmuş balık :)

Tagocum....ben bunu tutsam yemem ve hatta yiyemem kardeşim....içini doldurtup hayatımın trofesi olarak duvara asarım kardeşim...:D

varior 25-01-2007 22:35

Paylaşım için teşekkürler Güven,
Extraçupra diye buna denir... :D

Egeli 25-01-2007 23:31

Ben hayatımda bu kadar güzel birşey görmedim....:'(
Arkadaşı tebrik ediyorum...

Uzm.Dr.Rastgele 26-01-2007 08:09

Maşallah.............

Arkadaş için herhalde hayatının trofesi olsa gerek................:D

Rauf 26-01-2007 09:34

Benim hayatımda gördüğüm bu ikinci büyük cıpra birincisinde geliboluda 16 yaşında iken yaz tatilinde carşıda yedek parca satan dükkanda calışırdımbir gün el arabası ile bir balık taşıyorlardı carşı icinde isteyene bir lira karşılığı numara yazılı bir kupon veriyorlardı balık cok büyük olduğu icin satılamıyor kurra yapıp kime cıkarsa ona vericeklermiş balığın burnu yepyeşil olmuş sanki yosun tutmuş gibiydi ustama dedimki ne balığı bu hüseyin amca cevabı kısa idi buna cıpra derler .selamlar

Çağatay 26-01-2007 11:18

Gözlerime inanamadım, valla. Bunun rekor olarak tescili gerekir bence. Herhalde ben böyle bir şey tutsam, törenle jübile yapar bu hobiyi bırakırım gibi geliyor.

Güven ÖZYELDAN 26-01-2007 11:31

Alıntı:

Çağatay tafarından gönderildi
Gözlerime inanamadım, valla. Bunun rekor olarak tescili gerekir bence. Herhalde ben böyle bir şey tutsam, törenle jübile yapar bu hobiyi bırakırım gibi geliyor.

valla bana denk gelse böyle birşey bir sonraki hedefim kambur balina olurdu :D bu şansla....

CaTSiLeNcE 26-01-2007 11:56

çok büyük bu yaaa...sadece kuyruğu üç kişiyi doyurur bunun :D :D

Güven ÖZYELDAN 26-01-2007 14:36

Alıntı:

CaTSiLeNcE tafarından gönderildi
çok büyük bu yaaa...sadece kuyruğu üç kişiyi doyurur bunun :D :D

benim tahminimce bu sulak bir yerde büyümüş:P :D

katiti 26-01-2007 16:30

Alıntı:

Çağatay tafarından gönderildi

Dünya rekoru 14,8 kg çipura için :)...

aserkansatı 26-01-2007 21:55

Lidaki, kaba lida, çipura, ......... Buna ne demek lazım acaba? Çipura falan karşılamaz bu heybeti.Ben isim bulamadım.Maşallah demek lazım...

MEHTERAN 26-01-2007 23:13

Tutandan allah razı olsun. bizleride zevklendirdi. tebrikler kardeşim.

Cullinan 27-01-2007 02:02

1 Eklenti(ler)
Bu balığın pulları bile gözlük camı gibi olmuştur. :D
Mert işte bak 14,5 kg'lık rekor Çipura'nın resmini ekledim. ;)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

katiti 27-01-2007 09:10

Alıntı:

Cullinan tafarından gönderildi
Bu balığın pulları bile gözlük camı gibi olmuştur. :D
Mert işte bak 14,5 kg'lık rekor Çipura'nın resmini ekledim. ;)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Olay budur, teşekkürler. Şunu da söyleyeyim: Ben bunu suda görsem çipura olduğunu anlamam, ne olduğunu anlayana kadar da zaten balık kaçar sanırım :deli: :D :D :D ...

aganta borina borinata 27-01-2007 12:43

mert zaten bu artık çupra değil...başka bişeye dönüşmüş...

paylaşım için teşekkürler...

rastgelsin...

Uzm.Dr.Rastgele 27-01-2007 15:25

Kartdır o.....Kart........:D

igmsva 27-01-2007 15:39

14,5 kg. çipura ha... valla kusura bakmayın dayanamıyacağım, simdiden herkesten özürdilerim......OOOHAAAAAA............:deli:

erdem 27-01-2007 15:58

mükenmel

güven abi süpersin ya vallah çok güzel av olmuşya helal sana vallah güzümü alamadım

varior 27-01-2007 16:07

daha neler göreceğiz.. :deli: bunlar oltayla yakalansaydı nasıl bir çekme gücü olurdu acaba... :soru:

aganta borina borinata 29-01-2007 07:37

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
daha neler göreceğiz.. :deli: bunlar oltayla yakalansaydı nasıl bir çekme gücü olurdu acaba... :soru:

oy oy oy...dadından yenmezdi herhalde savaş...

rastgelsin...

giritli 29-01-2007 07:41

Alıntı:

varior tafarından gönderildi

Savaş bu benim oltama gelse herhalde mırmırın intikamı alırdı benden...bu mahlukat bana sörf yaptırırdı kesin...:D :P :D

ykmk 29-01-2007 11:17

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
benim tahminimce bu sulak bir yerde büyümüş:P :D

Güzellll...Bu arada bu balığı vurana helal olsun...Kısmet ve şans...Tabii vurmak ta bir profesyonellik...

ykmk 29-01-2007 11:19

Heheheh

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Kartdır o.....Kart........:D

İshak abicim kıskançlığa mahal vermeyelim....:D ;) :deli:

Güven ÖZYELDAN 29-01-2007 14:58

Alıntı:

erdem tafarından gönderildi
güven abi süpersin ya vallah çok güzel av olmuşya helal sana vallah güzümü alamadım

erdemcim keşki bunu tutan olsaydımda şöyle karşısında kasıla kasıla poz verseydim ama malesef ben resmi siteye ekleyenim :'( umarım bir gün banada böyle bir av nasip olur...sevgiler..

giritli 29-01-2007 16:51

vallaha ne yalan söyliyeyim ben bunu tutmak istemezdim arkadaşlar....
abicim bunu tuttuktan sonra ne tutsam zevk vermez ki artık...
bunun bir üst modeli sanırım trança,kılıç,orkinos falan olurdu sanırım...

bertugdogan 02-02-2007 00:12

bu balık adamcagızı yakalamıs olmasın baya kudretli gözüküyor adama su kayagı yaptırır bu balık:)

MEHTERAN 02-02-2007 04:47

Sevgili......... öğretmenim, isim ve adresinizi düzeltirseniz daha güzel olacak.

giritli 02-02-2007 07:51

Bertuğ kardeşim..."memleket amasya (hatta varay)" cümlesindeki "varay" neyi ifade ediyor...amasyanın bir ilçesi falan mı yoksa başka bir anlamı varmı...

cevat2 02-02-2007 11:30

gerçekten çok güzel bir av olmuş tebrikler..

bertugdogan 03-02-2007 02:45

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Bertuğ kardeşim..."memleket amasya (hatta varay)" cümlesindeki "varay" neyi ifade ediyor...amasyanın bir ilçesi falan mı yoksa başka bir anlamı varmı...

evet cevat abi varay amasyanın bir kasabası. genelde amasyalılar bizim kasabamızı bılırler.bu nedenle yazdım.dıkkat cekecegını dusunmemıstım:)

Wetblue 09-02-2007 22:06

Bunu Tek BaŞinami Yedİn Dostum Onu Merak Ettİm Bende....

MEHTERAN 10-02-2007 22:07

Alıntı:

Wetblue tafarından gönderildi
Bunu Tek BaŞinami Yedİn Dostum Onu Merak Ettİm Bende....

ohooooo sen geç kaldın, hep beraber toplandık ve malı götürdük.:D :D :D :D şimdi sıra senin tuttuklarına geldi bizi nezaman çağıracaksın. Bu arada aramıza hoşgeldiniz. isim memleket ve doğ.tarihinizi eklerseniz hitapta yanlış yapmayız.

aserkansatı 28-04-2007 11:51

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
valla bana denk gelse böyle birşey bir sonraki hedefim kambur balina olurdu :D bu şansla....

Harika espri...:D :D :D :helal: :helal: :helal:

gıracemi 28-04-2007 12:42

serkan abi mesajı hortlattığın iyi olmuş yoksa göremiycektim :) hakikatten dehşete düşüren bi balık.. benim tuttuğum çipuraları bile gölgede bıraktı :'( :'( ama böyle bi balığı suyun altında zıpkınla vurmayı istermiydim bilemiyorum:) süper süper süper :helal: :helal: :helal:

nevzat 29-04-2007 00:15

Bu kadar büyük bi çuprayı zıpkınla değil de ,oltayla yakalamanın zevki çok daha müthiş olurdu bence...Tek kelimeyle mükemmel.

Saat 17:57.