![]() |
6 kglık çupra
1 Eklenti(ler)
zıpkıncı comdan Arda Demirağ arkadaşımızın (kusura bakmasın izin almadan sitemizde paylaşıyoruz ama anlayışla karşılayacağını umuyorum) zıpkınla avladığı bir çupra böylesine ilk defa gördüğüm için koymak istedim siteye harika bir av olmuş gerçekten dünyada kaç kişiye denk gelebilirki böylesi birşey
arda arkadaşımızıda burdan kutluyorum eline nefesine sağlık :helal: |
Abooooooooooooooooğ.....:deli: :deli: :deli: :deli:
|
güven balığa defalarca baktım walla...hakikaten mükemmel büyüklükte...ama kart horoz misali tatı bozuk değildir di mi bunun...
herkese denk gelmesi dileğiyle.... rastgelsin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vuran arkadaşı tebrik etmek lazım dede ötesi birşey olmuş balık :) |
Alıntı:
|
Paylaşım için teşekkürler Güven,
Extraçupra diye buna denir... :D |
Ben hayatımda bu kadar güzel birşey görmedim....:'(
Arkadaşı tebrik ediyorum... |
Maşallah.............
Arkadaş için herhalde hayatının trofesi olsa gerek................:D
|
Benim hayatımda gördüğüm bu ikinci büyük cıpra birincisinde geliboluda 16 yaşında iken yaz tatilinde carşıda yedek parca satan dükkanda calışırdımbir gün el arabası ile bir balık taşıyorlardı carşı icinde isteyene bir lira karşılığı numara yazılı bir kupon veriyorlardı balık cok büyük olduğu icin satılamıyor kurra yapıp kime cıkarsa ona vericeklermiş balığın burnu yepyeşil olmuş sanki yosun tutmuş gibiydi ustama dedimki ne balığı bu hüseyin amca cevabı kısa idi buna cıpra derler .selamlar
|
Gözlerime inanamadım, valla. Bunun rekor olarak tescili gerekir bence. Herhalde ben böyle bir şey tutsam, törenle jübile yapar bu hobiyi bırakırım gibi geliyor.
|
Alıntı:
|
çok büyük bu yaaa...sadece kuyruğu üç kişiyi doyurur bunun :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Lidaki, kaba lida, çipura, ......... Buna ne demek lazım acaba? Çipura falan karşılamaz bu heybeti.Ben isim bulamadım.Maşallah demek lazım...
|
Tutandan allah razı olsun. bizleride zevklendirdi. tebrikler kardeşim.
|
1 Eklenti(ler)
Bu balığın pulları bile gözlük camı gibi olmuştur. :D
Mert işte bak 14,5 kg'lık rekor Çipura'nın resmini ekledim. ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
mert zaten bu artık çupra değil...başka bişeye dönüşmüş...
paylaşım için teşekkürler... rastgelsin... |
Kartdır o.....Kart........:D
|
14,5 kg. çipura ha... valla kusura bakmayın dayanamıyacağım, simdiden herkesten özürdilerim......OOOHAAAAAA............:deli:
|
mükenmel
güven abi süpersin ya vallah çok güzel av olmuşya helal sana vallah güzümü alamadım
|
daha neler göreceğiz.. :deli: bunlar oltayla yakalansaydı nasıl bir çekme gücü olurdu acaba... :soru:
|
Alıntı:
rastgelsin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Heheheh
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vallaha ne yalan söyliyeyim ben bunu tutmak istemezdim arkadaşlar....
abicim bunu tuttuktan sonra ne tutsam zevk vermez ki artık... bunun bir üst modeli sanırım trança,kılıç,orkinos falan olurdu sanırım... |
bu balık adamcagızı yakalamıs olmasın baya kudretli gözüküyor adama su kayagı yaptırır bu balık:)
|
Sevgili......... öğretmenim, isim ve adresinizi düzeltirseniz daha güzel olacak.
|
Bertuğ kardeşim..."memleket amasya (hatta varay)" cümlesindeki "varay" neyi ifade ediyor...amasyanın bir ilçesi falan mı yoksa başka bir anlamı varmı...
|
gerçekten çok güzel bir av olmuş tebrikler..
|
Alıntı:
evet cevat abi varay amasyanın bir kasabası. genelde amasyalılar bizim kasabamızı bılırler.bu nedenle yazdım.dıkkat cekecegını dusunmemıstım:) |
Bunu Tek BaŞinami Yedİn Dostum Onu Merak Ettİm Bende....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
serkan abi mesajı hortlattığın iyi olmuş yoksa göremiycektim :) hakikatten dehşete düşüren bi balık.. benim tuttuğum çipuraları bile gölgede bıraktı :'( :'( ama böyle bi balığı suyun altında zıpkınla vurmayı istermiydim bilemiyorum:) süper süper süper :helal: :helal: :helal:
|
Bu kadar büyük bi çuprayı zıpkınla değil de ,oltayla yakalamanın zevki çok daha müthiş olurdu bence...Tek kelimeyle mükemmel.
|
Saat 17:57. |