![]() |
bogaz levrekleri 2
1 Eklenti(ler)
en son yakaladığımız balıklar. iri olan levrek arkadaşım ibrahim tarafından yakalanmıştır. agırlıgı 4 kılodur.
selamlar. |
1 Eklenti(ler)
benim kullandıgım makıne ve sahte balık
|
İsmail abi senin için klasikleşmiş cümleler kuracam kusura bakma. Balıklar yine nefis, Avınız bereketli geçmiş, herşey yine harika tebrikler abi. Yapay yemi de görmüş bulunmaktayız abi paylaşıma teşekkürler. RASTGELSİN.
|
:) ismail abi sende olmasan bu sene levrek yüzü göremiyeceğiz valla.malum izmir ahalisi uyuyor.heyyy izmir uyanın artık bakın levrek çanakkale boğazını geçmiş geliyor izmire...;)
|
İsmail Abi ne yaptın, şimdi bir tane de o sahteden aldıracaksın bize :D...
Abi tebrik ederim ne diyeyim, sayende gözümüz levrek görüyor valla... |
İsmail abi sen olayı aşmıssın,levrekler abone olmuş adeta sana rastgelsin abi.
|
Arkadaşlar harikasınız gerçekten.Tebrik ederim...
|
İsmail abi fazla söze gerek yok, yine mükemmel bir av.. Eline sağlık, afiyet olsun abicim... :)
|
ismail abi tebrik ve teessüf ederim.bıraksanızda balıklar biraz aşağıya inse yani biz taşmı yiyeceğiz burada abicim.:D
|
Üstadım tebrikler harika balıklar
|
ismail abi sayende gözüm gönlüm aıldı.ellerin dert görmesin
|
arkadaşlar hepinizin iyi dileklerine teşekkür ediyorum. bu taraflara yolu düşen olursa haberim olsun. selamlar.
|
ismail abi balıklar çok güzel babam ve ben ne zaman gelelim ?
saygılar.:) |
Alıntı:
babanı ve seni yaza mutlaka davet edeceğim. selamlar. |
ellerine sağlık ismail abi...çok güzel balıklar... ama sen her hafta böyle yeni balıkların resimlerini eklemeyi rutin bi hale getirdin...nazara gelmeyesin sonra...:D :D :D
rastgelsin... |
İsmail bey avınız bereketli olsun.
Davetinize katılamadığım için üzgünüm. Yine zevkli bir balıkçılık yapmışsınız.Bu arada ibrahim abiyide tebrik ederim. Şansına mıdır nedir hep kloluklar yakalıyor.İnşallah bu hafta sonu size katılırım rastgelsin |
Ne güzel yenir o balıklar...Of of of.YAkacan ızgaranı,arkadaşların da olacak,bi ufak açacan yanına offf of.Tebrikler.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
selamlar. |
İsmail Abi şükret, onu da göremeyenler var :'( ...
|
İsmail abi bu 2 balık için neler vermezdim ahh ahh :D
birdahaki avın inşallah daha bereketli geçer abi |
levreeeeeeeeek.....süper balıklar abi....birşey itiraf edeyim hani bazı yazılarımda ben daha acemiyim diyorum yaaa...ben daha hiç levrek tutmadım arkadaşlar...:) :( :)
|
Alıntı:
|
abicim ellerinize sağlık valla ağzımızın suyu akıyor bu fotoları gördükçe gözümüz gönlümüz açılıyor valla sağolun...:helal: :helal:
|
levrek
merhaba ismail bey ben bu foruma yeni katıldım rastgele iyi balıklar yakalamışsın ben alanyadayım levrek yakalamak kolay degil çok az yakaladım bu gerçekten büyük zevk bol şanslar .1956 yavuz alanya
|
Alıntı:
|
maşallah ismail abi yatırmışın kuzuları ..afiyet şifa olsun....:)
|
Alıntı:
bahsettiğin gibi levrek yakalamak karagöz ve çıpra yakalamak gibi kolay değil. yemli balıkçılıkta oltaya yemi takıp atar ve beklersin. önceleri el takımı atıp elimizde balık vurmasını beklerdık. şimdi kamışı dikiyoruz zili takıyoruz ve zilin çalmasını bekliyoruz. ama at-çek levrekçilikte ayakta ve durmadan atıp çekiyorsun.balıkta her yerde olmaz galiba balıkçılıkta başarılı olmanın ve balığı yakalayabilmenin olmazsa olmazlarından birisi de BULUNULMASI GEREKEN YERDE VE ZAMANDA ORADA BULUNMAKTAN geçıyor. ama herşeyden önce NASİP senin ve bütün arkadaşlarımın nasiplerinin açık olmasını ve gönüllerinde balıkları yakalamalarını diliyorum. ayrıca katılımcı olmanı da bekleriz. selamlar. |
Alıntı:
zaten senin imzanda ÇUPRA DEDEKTÖR YAMAGI yazıyor.ama inşallah en kısa zamanda levrek balıgı da yakalarsın. selamlar. |
Alıntı:
750 gr. da olsa gene yakmışsın ortalığı...maşşallah... rastgelsin... |
Ismail abi, durmadan tahrik edioyorsun beni. atlar gelirim , benim derdim levrek değil gerçi, ben o çipuralara bittim
|
Tebrikler İsmail kardeş,boğazın bereketi hep sizinle olsun.
|
ismail abi bulduğun mera senin tecrüben ile birleşince iyi av çıkıyor soğandere demi avlanıyordun sabah erkenmi yoksa gecedenmi gidiyorsun bir hafta sonra o taraflara geleceğim tanışmak isterim senin gibi bir ustamız ile belki bizede bulaşır bu levrekçilik
|
Alıntı:
balık bahane olur . inşallah haberleşelim. balığın ve havanın müsait oldugu bir gun mutlaka beklerim. selamlar. |
Alıntı:
haberleşelim mutlaka beklerim. nasılsa gelecekmişsin. görüşmek dileğiyle selamlar. |
Alıntı:
iyi dileklerinize teşekkür ederim. inşallah daha iyilerini sizler yakalarsınız. selamlar. |
tebrikler ismail abi;:) yine cok güzel levrekler,yine cok güzel bir insan.Nasip olurda gelirsem;sadece seni ve o güzel levreklerini seyretmeye geleceğim.saygılar ismail abi
|
Alıntı:
yavuz bey formmumuza hoş geldiniz katılımınızın devamını dilerim.tecrube ve önerilerinizi bekleriz .bende alanyada ikamet etmekteyim ne güzel aynı site ve şehirde olmak selamlar. |
İsmail hemşo tebrikler balıklardan ne denli usta olduğun gayet acık burlarda (alanya) bu balık cok az olur bizde kıyı balıkcısı olmadığımız icin bu arkadaşların peşinden koşmuyoruz acıkcası ama bu sene rapala deniyeceğim senin rapalayı görünce bir tanede bundan alıcam kesin.sana bol şanslar dilerim rastgele.
|
işte bu budur
ismail usta arkadaşların dediği gibi gözümüz gönlümüz açıldı, tabii levrek yakalamak onu kıyıya çekmek, onu oltadan elini kestirmeden çıkarmak, ayrı ayrı zorluk birde şunu tarihini bilsek acaba hangi koydan hangi pazar geçer :D :D :D o kıyıda sabahlamak ne kadar güzel olur.:D :D
|
Alıntı:
size bogazın güzelliğini anlatmaya çalışırsam ayıp olur gerçekten kıyı balıkçılığı için müstesna biryer. burada olmak da bizim şansımız abi inşallah gönlünüzdeki balıkları yakalarsınız. selamlar aziz hemşerim.... |
Saat 04:15. |