![]() |
deniz ve balık fotoğrafları
merhabalar,
panaromik deniz ve balık fotoğraflarından oluşan, hoşuma giden bir powerpoint sunusunu paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
doyumsuz seyirlikti. köpek balığının dişleri korkunçtu.bu güzel paylaşımın için teşekkürler.
|
kardeşim eline sağlık harika paylaşımın için teşekkürler....
|
güzel fotoğraflar, teşekkürler...
|
Kayıp balık nemoya benzeyen kırmızı balıklar çok şeker çıkmış :)
bu güzel kareler için teşekkürler |
ulaş ellerine sağlık ...gerçekten güzel bi paylaşım olmuş...
bu arada 1000 mesajı geçmişiz yahu:D ... rastgelsin... |
Ellerine sağlık
Ulaş'ım eline ve emeğine sağlık...
|
beğenmenize sevindim.teşekkürler...:D
|
Çok güzel bir sunum, paylaşımın için teşekkür ederim.. Bilgisayarımda bulunması gerekenlerden.. :)
|
Ulaş teşekkürler. Öyle güzel resimler varki tablo diye as evinin duvarına.RASTGELSİN
|
Ulaş harika bir çalışma yapmışsın kardeşim...ellerine sağlık...
|
dosyayı indirdimde maalesef izleyemedim ben bilgisayar kullanmayı öğrenemiyeceğim galiba.
|
Alıntı:
|
dosyayı bende indirdim ama açamadım pps uzantılı dosya çıktı çok merak etmiştim ama bakamadım arkadaşlar bilgisayara program mı yüklemem gerekiyor
|
pps uzantılı dosyalar MS Powerpoint dosyasıdır. MS Office yüklü bilgisayarlarda sorunsuz açılır, eğer açılmıyorsa Office yüklemek gerek...
|
Alıntı:
bazı zip ve rar dosyaları üzerine çift tıkladığınızda yada fareye sağ tıklayı "dosyaları buraya çıkart" komutu verdiğinizde dosyaları açmayabilir...bu dosyaları açmak için fare sağ tıklayara "dosyaları çıkart" komutu vererek açılan pencereden dosyaların açılacağı klasörü seçerek tamam demeniz yeterli olacaktır... yukarıdaki dosya için söylemiyorum ama bazı rar dosyaları şifrelenmiştir...bu dosyalrı indirdiğiniz yerde dosyaların şifreleri varsa verilmiştir genelde...bazen unutulabiliyor ama...bu dosyaları açmak için şifre programları var fakat şifrelerini kırması adamın yüreğini tüketiyor vallahi... ek olarak...nereden indirirseniz indirin...kimden gelmiş olursa olsun...bizim forumumuzda da olsa bu vb. indirdiğiniz dosyaları açmadan yada programları kurmadan önce taramadan geçiriniz... rastgelsin... |
MS office lisanslı paralı bir üründür, Windows işletim sistemleri cd si ile ( örnek XP, 2K,98) beraber gelmez, ayrı bir üründür.
aşağıdaki linkten , gayet başarılı bedava office programları setini indirebilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yukarıdaki set Sun microsystems tarafından geliştirilmiş ( gönüllü olarak devam etmekte) linux işletim sistemlerinin başlıca office programlarından olmuştur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] benim en başarılı bulduğum, bedava arşiv, sıkıştırma programı, sanırım daha önce vermiştim |
Saat 04:12. |