![]() |
bogazin incileri-canakkale
2 Eklenti(ler)
yazdan kalan bereketli bir av!!!
|
Maşallah gerçekten bereketliymiş...
|
güzel balıklar...
rastgelsin... |
Birilerinin içi gidecek yine bu sargoslara karagözlere :)
tebrik ederim |
Ellerinize sağlık....sargoz a bayıldım...rastgelsin
|
tebrikler güzel balıklar.
|
Lüferler ve levrekler nerde volkan...
|
Volkan genc arkadaşım tepsinin en aşağısındaki balık ne balığı rengi pembe mercana benziyor ama sarı cizgileri var.
|
abicim tepsinin asgisindaki balik iskatros yavrusu karagöz familyasindan
|
Volkan balıklar görüntüde güzel umarım yerkende güzel gelmiştir. Afiyet olsun. RASTGELSİN.
|
maşallah .afiyet bal şeker şifa olsun kardeşime:)
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu balıkmı acaba. |
Rauf Abi o balık ıskatarı, maviş, kara kupa (Karaburun'da) ya da fırtına olarak anılır. Bu şekilde ararsan belki bulursun. Resmini koyduğun balıktır...
|
canakkaleye hususi gideceğiz artık........
|
Alıntı:
|
selim abi yakin zamanda levrek ve lüferlerde gelcek zaten alt yapiyi senle her pazar günü hazirliyoruz cok yakinda bak görceksin!!!!!!!!!!!!
|
Alıntı:
|
arkadaşlar marmaristen hatırlıyorum ıskaroz denilen balık başka balık..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde elemanın elinde de var birde: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde altta muhtar mehmet in elindeki kırmızı balıklar...ki bunlardan marmariste çok çıkardı.. |
Arkadaşlar bir araştırma yaptım yukarıdaki balık sanırım
SPONDYLIOSOMA CANTHARUS, Choupa, ambua, casaleira [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesinde görüntüsü var: Akdeniz balıgı |
evet rauf abicim ben almanyada ikamet ediyorum burda AUDI araba fabrikasinda calismaktayim okuldan sonra burda kaldim ailem canakkalede yasiyor. selamlar sevgiler abicim!!!
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evet muvaffak ustam iyi yakalamış bende bu ismim bana yabancı gelmediğinden sormuştum bir zamanlar bende zıpkın avı yaparken antalyada bu rasimdekilerden vurmuştum bağzısı kahve rengimsi bağzılarıda kırmızı renkte idi bunların biri dişi diğeri erkek olduğu söylenmişti ismide ıskaroz diyede söylemişlerdi demekki bağzı balıklar değişik yörelerde isimleri değişiyor.yukarda resimde ismi gecen sitede yanlış isim verileceğinede sanmıyorum.selamlar |
Alıntı:
|
evet rauf abi bu ıskaroz (Sparisoma cretense,parrotfish,papağan balığı) dediğimiz balık..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir kaç site buldum umarım yardımcı olabilmişimdir... |
Ersen teşekkürler bu kadar bilgiden sonra kimsenin aklında soru kalmamıştır iyi günler.
|
Iskaroz konusunda haklısınız, ben de dalgınlıkla yazmışım onu oraya;) . Düzelttiğiniz iyi olmuş gerçekten :teşekkkür ...
|
iyi dileklerin icin cok sagolsin rauf abicim ne mutlu sana buralara bagli kalmayip vatana döndügün icin Allah bizede nasip etsin . kendine iyi bak görüsmek üzere ellerinden öptüm.
|
Saat 04:33. |