![]() |
deniz ve gemi resimleri
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] arkadaşlar benimki farklı olcak ama elimde bu resimler vardı umarım beğenirsiniz |
Cansu resimler çok güzel......Şu resimdeki tekneyi pek beğendim.....İnşallah bir gün bu veya buna benzer-oturaklı bir tekne tüm arzu eden dostlara nasip olur...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:'( :'( benimde en büyük hayalim cerrah olmak ve kazandığım paraylada bir yalı almak ama deniz manzaralı değil ayağını kapıya attığın zaman direk deniz ayağının altında olcak
ahhh ahhh daha cerrah olcamda yalı alcam offfff:'( :'( |
umarım herşey gönlünce olur cansu...
rastgelsin... |
Resimler için teşekkürler Cansu. Güzel resimler, ama 2. resim adeta yağlı boya tablosu gibi. İnsanın içi gidiyor ya. RASATGELSİN
|
Cansu resimler için teşekkürler...
İshak Abi ben birinci resimdeki tekneden alacağım, bütün forum anca onla hep beraber balığa gideriz :D... |
paylaşım için teşekkürler.ilk resme bayıldım.herzaman böyle bir tekneyle seyahat etmek istemişimdir...
|
Alıntı:
Teşekkürler Cansu |
ben de Ishak amcama katılıyorum, o tekneden istiyorum
|
gerçekten harika resimler ,,,şimdiden masa üstü yaptım bile birkaçını...herşey gönlünce olsun kardeşim.:)
|
arkadaşlar 4. resimdeki natamam teknede benim hayalim bartın kurucaşile bu tip teknelerin hem hesaplı hemde iyi ustaların bulunduğu yer
|
arkadaşlar resimlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim umarım hepimizin hayalleri gerçek olur siz tekne bende yalı sahibi olurum
|
Saat 17:06. |