RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   hiç bir türlü avlanamayan bulut balığı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2421)

igmsva 14-02-2007 11:51

hiç bir türlü avlanamayan bulut balığı

5 Eklenti(ler)
arkadaşlar hep balık olacak değil ya....bende değişiklik olsun havadan kendi çektiğim o çok sevdiğim ve bir türlü avlayamadığım bulut fotoğraflarımından bazılarını yayımlayayım dedim. umarım seversiniz gelir...

CaTSiLeNcE 14-02-2007 12:00

ilker abi bu foto ları çektiğin yerden bulutlara balıklama atlamak mümkün mü :) güzel resimler teşekkürler..

igmsva 14-02-2007 12:14

Alıntı:

CaTSiLeNcE tafarından gönderildi
ilker abi bu foto ları çektiğin yerden bulutlara balıklama atlamak mümkün mü :) güzel resimler teşekkürler..

:deli: kesinlikle mümkün ama dayanabilirmisin bilmem:D

HALDUN YALIMLI 14-02-2007 12:34

İlker abi nefis resimler ya. Uçsuz bucaksız pamuk yatak gibi. Paylaşım için teşekkürler abi. RASTGELSİN

igmsva 14-02-2007 12:37

Alıntı:

HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
İlker abi nefis resimler ya. Uçsuz bucaksız pamuk yatak gibi. Paylaşım için teşekkürler abi. RASTGELSİN

haldunum daha istersen var........:P

Uzm.Dr.Rastgele 14-02-2007 12:45

İlker'im, harika görüntüler....Sanki ''göreve'' giderken / gelirken çekilmiş fotoğraflar gibi geldi bana...

Taygun KOCABIYIK 14-02-2007 14:00

İlker abi harika fotoğraflar insanın içine atlayası geliyor :)

aganta borina borinata 14-02-2007 14:11

paylaşım için teşekkürler...

rastgelsin...

igmsva 14-02-2007 14:43

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
İlker'im, harika görüntüler....Sanki ''göreve'' giderken / gelirken çekilmiş fotoğraflar gibi geldi bana...

:artist: abi şışşşşşşşşşşş

ismail çakır 14-02-2007 14:47

ilker,
ben bulutlara hep yerden baktıgım için görmediğim güzel görüntüleri paylaştığın için teşekkürler.:D

Lethe 14-02-2007 15:04

İlker abi gerçekten güzel fotoğraflar.paylaşımın için çok teşekkürler :)

balıkcı 14-02-2007 17:35

İlker fotolar çok güzel,bende merak ettim bu resimleri nasıl çektin diye,,,meslek,,,paraşüt,pilot falanmı?

katiti 14-02-2007 18:31

İlker Abi uçmuşsun ;) :P :D ...

Abi eline sağlık harika fotoğraflar gerçekten...

Uzm.Dr.Rastgele 15-02-2007 10:14

İlker'im, canımsın,ciğerimsin.............:D

Rauf 15-02-2007 10:45

İlkercim sanki bulut denizi emeğine sağlık bunlar her kezin cekiceği görüntüler değil teşekkürler biz genelde bulutların altından bakarız üstüde güzelmiş.madem konu bulutlardan bir meteoroji sitesinden alıntı yaptığım bu yaz sonu alanyadan cekilmiş bir fotayı da ekleyim seninkilere selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

mufi 15-02-2007 11:33

İlkercim çok hoş.. bir de bu bulutların arasında uçakta giderken Darude veya ATB nin trance parçalarını dinleyeceksin...

katiti 15-02-2007 13:38

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
İlkercim sanki bulut denizi emeğine sağlık bunlar her kezin cekiceği görüntüler değil teşekkürler biz genelde bulutların altından bakarız üstüde güzelmiş.madem konu bulutlardan bir meteoroji sitesinden alıntı yaptığım bu yaz sonu alanyadan cekilmiş bir fotayı da ekleyim seninkilere selamlar.

Rauf Abi o ne ya. Yakında tornado falan gelmez değil mi sizin oralara :oha: ...

aganta borina borinata 15-02-2007 14:52

alanya ve serik ilçeleri arası enteresan bi bölgedir...her yıl buna benzer hortumlar oluşuyor buralarda...karaya çıkanlar seracılara büyük zararlar verebiliyorlar...hatta yanlış hatırlamıyorsam avsallar ve konaklı beldeleri tam yeri bu hortumların...

resmin sağındaki kayalıklarda olta atmıştım...üstü alanya kalesidir...(tabi resimdeki yer bahsettiğim yerse:D )

rastgelsin...

CaTSiLeNcE 15-02-2007 16:03

bundan 3 4 ay önce bu hortumlardan birisi serik in belkıs köyünde maddi zarara yol açmış..birini ziyaret için gitmiştik bizimkilerle.. ve anlatılanlara göre fırtınadan herkes evin içine kaçmış.. ve biraz sonra çok gürültülü bir uğultu gelmiş bir kaç dakka sürmüş..hortum olduğunu sonra anlamışlar..

Rauf 15-02-2007 17:03

Evet ersen doğrudur.doğan bu görüntü alanya kalesi doğu tarafı orada olta atanlar hala var şükürki bu hotumcuklar cok büyümüyor amerikadakilerle kıyaslarsan onların bebeği bile olmazlar .

igmsva 15-02-2007 19:44

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
İlker'im, canımsın,ciğerimsin.............:D

:artist: canım abim benim sağolasın:artist:

igmsva 15-02-2007 20:06

:artist: rauf abi fotoğrafa bayıldım:artist:
:artist: muvaffak abi zevkin cok güzel:artist:

turna 15-02-2007 21:09

İlker cim ellerine sağlık ,uçak yolculuklarında hep düşünürüm şu bulutlara elim bir deysin yeter diye.
Abi üçüncü resimdeki kancalar dikkatimi çekti ,?

igmsva 15-02-2007 21:50

birkaç resim daha.........:)

varior 15-02-2007 22:37

İlker abi paylaştığın için teşekkürler, Bulutlarda gezmek bu olsa gerek.. :)

Rauf abi hortum var ve millet hiç istifini bozmuyor walla ben olsam tabanları yağlardım.. :D

katiti 15-02-2007 23:05

İlker Abi yine çok güzel resimler gerçekten, teşekkürler...

Aklıma geldi de abi, hazır oralara kadar çıkmışken bulutlara tembihleyiverseydin biraz yağmur bıraksalardı, susuzluk berbat bu sene :(...

Rauf 16-02-2007 09:13

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
İlker abi paylaştığın için teşekkürler, Bulutlarda gezmek bu olsa gerek.. :)

Rauf abi hortum var ve millet hiç istifini bozmuyor walla ben olsam tabanları yağlardım.. :D

savaş o bakanlar turistler avrupalılar garip insanlar neyse başlarına bişi gelmedi ayrıca sağile uzaklık 3km falan ve cok yavaş hareket ediyorlar.

aserkansatı 17-02-2007 00:09

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
Evet ersen doğrudur.doğan bu görüntü alanya kalesi doğu tarafı orada olta atanlar hala var şükürki bu hotumcuklar cok büyümüyor amerikadakilerle kıyaslarsan onların bebeği bile olmazlar .

Rauf iklimler değişiyor .Eskiden rastlanmayan hortumlar Sinopta bile görülmeye başlandı.Bu yıl yaşadığımız kışa bakın mesela.Kurak ve sıcak...Gitgide tropikal iklim kuşağına giriyoruz eksendeki sapma yüzünden.Umarım daha büyüklerini görmeyiz.

Bu arada İlker arkadaşım;gerçekten çok etkileyici resimler.Teşekkür ederiz...

Saat 16:45.