![]() |
17 Subat /Akbük raporu
Cuma akşamı yola çıkıldı, tüm gece 2 yer değiştirmemize rağmen balık çıkmadı, sabah balık çiftliklerinin ordan 1 saatlik çabamız da sonuç vermeyince, önceden kararlaştırdığımız ve ilk defa deneyeceğimiz Kazıklı koyuna geçtik.
Akşam suyunda çekilen 3 tanesi hariç tümü 1 saat içinde yağmur başlamadan ve rüzgar kesmeden önce tutulmuştur. Rüzgarın kesmesiyle balık ta kesti. Bolca ıslandık fakat müthiş keyifli, eğlenceli bir avdı. Bu arada ilk 1 saatlik avda solumuzda avlanan arkadaşların da 3 tane çipura çektiğini belirtmek isterim. Balıklar gene pırıl pırıl, yerli balıklar. Kullanılan yemler: mamun: Çoğu mamunla tutuldu borukurdu: 1 lidaki 1 isparoz madya: 2 tanesi madya yer:kazıklı koyu hasılat: 5 çipura ,4 lidaki, 1 eşek 4 isparoz,1 kerpe (yazılı hani) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Bütün gün bekleyip bir an şu eğlenceyi yaşamak herşeyi unutturur insana.. Elinize sağlık, balıklar güzel ayrıca önemli olan keyifli zaman geçirebilmek.. |
göksel tebrikler abi..birazcık yağmurdan zarar gelmez derim :) anladığım kadarıyla günü biraz daha eğlenceli yapmış:)..
|
Göksel tebrik ederim, çipura sayıları artmaya başladı hadi hayırlısı :D...
|
Bereketli olsun....
Amcam, bereketli olsun....Maşallah bu defa şeytanın bacağını kırmışsınız...Balıkları cuma gecesi mi, yoksa cumartesi gündüz saatlerinde mi aldınız....Yani öğrenmek istediğim çupra gece yeme basıyormu ?
Ayrıca, aşağıda verdiğin yuo tube linkini tıkladım ve senle ilgili bir şey bulamadım....Acaba ne yapmalıyım.... |
düzelttim Ishak abi, youtube saçmalamış. Yok abi gece çipura basmiyor anca belki yazın. Bu balıklar saat 10-11 veya 11-12 arası tutuldu , Taygun daha iyi hatırlar. Eğer sabah inat etmeyip 6 gibi direk buraya gelmiş olsaydık 10-15 çipura kesin olurdu, hatta rüzgar kesmese gene alırdık o kadar, fakat rüzgarın kesmesi ile bıçak gibi kesildi balık,deniz dümdüz sadece yağmur yağıyor. Burası zaten oldukça bilinen bir yer, biz ordayken balıkçılar geldi gitti
|
Harika 1 gece ve 1 gün geçirdim
2 çupi çektim daha ne olsun :D Göksel abicim herşey için teşekkür ediyorum sayende balık tuttum ağız tadıyla şu yağmurda olmasa daha da iyi olucaktı ama bunada şükür :) youtube linki çalışmıyor tekrardan el atarsan sevinirim |
tebrik ederim.bu yoklukta ve bu havada iyi iş bence.:helal:
|
youtube da sorun var abicim, düzeltsem de 1,2 açıyor sonra gene açmıyor yarın tekrar yüklerim
|
youtube linki yenilenmistir umarim calisir
|
maşallh göksel abi bereketli, bir av olmuş tebrikler..
|
göksel tebrikler birader....sinir stres kalmamıştır artık üstünüzde....bu mevsimde hemde kıyıdan balıklar şahane...youtobe açılıyor bu arada...
|
iyi bi av olmuş tebrikler...sanırım youtube da sorun var...
rastgelsin... |
Göksel yağmur pozuna bittim :D...
|
link canlı ve çalışıyor arkadaşlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Göksel'im senin ''İshak amca pozu'' dediğin pozu sağolsun Tago'cuğum verdirmişdi.Ah ulan ahhhhhhhhhhh......Şu yaz gelsede yine pozlar versek:D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Harika bir av olmuş.. çok güzel gün gecirmişsiniz...:)
|
balık lar coktan yerini bulmuştur biz raporu görünceye kadar yağmur falan boş dönmediniz ya bide muhabbet vardırki balıktan öte .selamlar ishak ustamın pozuda poz hani:)
|
Maşallah muhabbetler çok iyi..inşallah devamlı olur daha kalabalık oluruz...ben diyorum size..kıyının muhabbeti başka oluyor...baksanıza.. ishakcım nasıl uzanmış balıkların yanına/ balıklama atlamış gibi....
|
Güzel balıklar tebrikler....
|
Teşekkürler, hoşgeldiniz
Kontrol panelinizden imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta sorun yaşamayız, forum kuralıdır. Örnek Gokseldbuga 1976/izmir |
ulen insanın kalbi temiz olsun, 3 yaş gençleştirmişim kendimi :dans:
|
Yaptım ama niye görünmüyo?
|
tamam göründü.........
|
Tamamdır, kalıcı olmanız dileğiyle tekrar hoşgeldiniz
|
tebrikler şu çipurayı bi de ben tutsam gözüm açık gitmeyecek
|
Saat 16:57. |