![]() |
yeni bi lure daha...
adamlar yapıyor vallahi...böyle bi yemi deneyebilme fırsatımız olurmu bilemem...ama en azından varlığından haberdar olalım istedim...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkteki videoları izleyiniz... rastgelsin... |
Araştırmacı moderatörüm benim :D :helal:...
|
denizde balık olsa deneyecek daha çoook şey var da, olmadıktan sonra alasını icat etseler ne yazar. Her balığagittiğimde bir takımı bozup saatinde 30 dakka at çek yapıyorum rapalayla, bişi yok
|
bu yemler sanırım daha çok tatlı su için tasarlanmış...
rastgelsin... |
Dogancım ilk 2 si aslında tam etçil balıklara göre ...gelişigüzel hareketlerle resmen yaralı şaşkın balık görüntüsü...
|
Doğan cım,bunlardan Türkiye de satan bildiğin yer varmı ?Ben istiyorum.
|
Alıntı:
rastgelsin... |
Paylaşım için teşekkürler Doğan, uğur böceğine benziyor.. :)
|
Doğan cım teşekkürler.
|
Doğan paylaşım için teşekkürler....ben yanlış mı gördüm yoksa bunlar kendine doğru çektikten sonra tekrar ileriye doğru yüzüyorlarmı...sanki bana öyle geldi...
|
doğan verdiğin adresten clipleride izledim harikalar, paylaşım için teşekkürler.
|
bulunamaya bilinir yeni ürün olduğu için fakat kendi imalatımız ile tabiki bu işe eli yatkın abilerimiz ürüne yakın bir örnek üretip deneme fırsatı bulabilirler bu konudada bilgilendirirler bizleride görüntü olarak imalatı zor olacak bir takıma benzemiyor levrek avında kullanılan kaşık gibi bir görünyüye sahip suyun içinde yapacağı yaralı balık aksiyonu ve iş yapma olasığı yüksek....
|
Alıntı:
ama ne güzel yüzüyor değil mi...ilüzyon gibi...:D rastgelsin... |
Valla madem doğru görmüşüm süper bişey o zaman...sürekli at-çek yapmaya da gerek yok bu lure ile...at-biraz çek-bırak geri gitsin:D :D
|
Saat 04:06. |