![]() |
22-23 Nİsan Organİzasyonu
Eveeeeeet....Arkadaşlar Göksel'inde dediği gibi malum 23 nisan tatil....hani diyorum bir oylama yapsak da 22 ya da 23 nisanda en çok hangi gün oylanırsa o gün topluca bir organizasyona imza atsak diyorum...ne muhabbetler döner,ne videolar çekilir kimbilir...tabi bu organizasyonun kıyıdan mı yoksa tekneden mi olması konusunda da fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...
07/04/2007 de YABAN TV de başka bir sitenin düzenlediği Babakale-Sivrice organizasyonunu seyrettim,canım çekti vallahi... |
Benim için tarih farketmez ama kıyıdan olursa daha rahat daha ferah ferah avlanırız diye düşünüyorum ben varım zaten 1 ay oldu evde oturuyoruz :(
|
tago için tarih farketmiyor ama benim için deniz henüz erken. bir an önce yapılamsı gereken tarla-toprak işleri var. keşke bitirebilsem de katılsam sizlere :'( :'( :'(
|
Süleyman abicim üzülme sen...hiç belli olmaz belki biz senin oraya çıkarma yaparız...sanada emri vaki yapıp kaçırırız senide...;)
|
Onur seçenek eklesek:
22-23 Nisan Çanakkale ;) :D :D :D ... |
valla bana uyar gibime geliyor...;)
|
Alıntı:
nereden avlanırsanız avlanın...hepinize bol şans... rastgelsin... |
23 nisan bana uyar yer, mekan farketmez.. bu çocuk her koşulda affetmez :dans:
|
ben de isterem ama!!!
dostlar, bende isterim ancak 23 nsan tatil olursa bana denizli yolları gorunur. Ama sunu soyleyim, beni 2 kişi olarak hesaba katabilirsiniz. ama ancak o hafta icerisinde belli olur, pay bırakalım olur mu?
Taygun gibi, kıyıdan olması rahatlık acisindan iyi gibi. sevgi ve ışıkla kalın dostlar |
22 Nisan Pazara denk gelir, kalabalık bir grup olabileceğimizi , ve de çoğu kişinin de pazar günü balığa çıktığını göz önünde bulundurarak 22 Nisana oy veriniz ltf. (kıyı için konusuyorum)
|
22 nisanda gidecek olanlara rastgelsin.. ben pazar günü çalışıyorum.. saygılar
|
22 Nİsan Pazar Sanirim BİrÇok KİŞİnİn RahatÇa GelebİleceĞİ Bİr GÜn:artist: . Yer Olarakda Herhalde Urla Karaburun İstİkametİde BİrÇok Koy SeÇeneĞİ İle En Uygun Yerler Olabİlİr. Ben Varim, Organİzasyon Olmasa Bİle ,allah Kaza Bela Vermezse O GÜn Oralari Tavaf EdeceĞİm.:)
|
beyler kıyı da olur tekne de. ben de varım. bizim burada iğdeler çiçek açtı.
tercihimi ise tekneden 22 nisan için kullanıyorum |
Kıvanç arkadaşım nerelerdesin epeydir görüşemedik,bir problem yok inşallah.
|
arkadaşlar ben mert e katılıyorum gelin ismail abinin oraya çıkarma yapalım hem sakin bir yer hem balık var
|
tarih benim için farketmez ama bence kıyıdan olması daha iyi olur mangal partisi hiç fena olmaz bolca sohbet ve tanışma fırsatımız olur.karar çoğunluğun tabiki...
|
arkadaşlar ne oldu, sesler kesildi,kıyı mı deniz mi yer neresi????????
ben cuma akşamından kuşadasına geliyorum kısmet olursa.21-22-23 o bölgelerdeyim |
hayırdır inşaallah
Dostlar, hakikaten ses soluk çıkmadı, sonuç nedir?
|
Anket sonuçlarına göre şimdilik 22 ya da 23 nisan kıyıdan gidilecek gibi görünüyor...ama daha önümüzde 1 hafta olduğunu düşünürsek 1 günde bile herşey değişebilir diyorum ben...sizler nedersiniz bilemiyorum ama bana kalırsa oylama sonucu için 19 nisan akşamına kadar bekleyip öyle kesin karar verelim diyorum...oylama konusunda fikir beyanında bulunurken alınan duyumlar ya da geçmiş tecrübelere dayanarak avlanılacak yer konusunda da fikir verirseniz çok seviniriz....
|
Şöyle bir durum var ki, 23 ü benim 1. evlilik yıldönümüm olacak, eğer hatırlamadan Lilia'ya ben 23 ünde balığa çıkıcam demiş olsaydım, beni bir daha göremezdiniz sanıyorum. Bu yüzden 23 ü katılmam mümkün değildir,22 si Pazar da muhtemelen katılamayacağım
|
gökselcim,21 i alalım seni
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Göksel ilk yıldönümünü kaçırsaydın gerçekten seni balık yemi olarak kullanırdı sanırım Lilia :D. Şimdiden tebrikler...
|
valla bir kısmınıda tuzlardı...5 sene yeme para yok:P
|
Alıntı:
|
Yer konusunda fikri olan?
|
taygun ben misafirim,siz bölgeleri daha biliyorsunuz,nereye derseniz yeterki zillerimiz çalsın, birazda atçek yapmak istiyorum.cumarteside gelebilecek olanlarla buluşabilirim vallahi susuzluğumu gidermem lazım 3 gün egede,yarın uluabat gölüne turnaya gidiyorum inşallah size güzel fotolar yollayacağım.
|
Alıntı:
|
çarşamba günü altınkumda kıyıdan baya bi zorladım şansımı ama mangal öksüz kaldı:'( çok tutarsız bi hava vardı.. sabah bi ara denize falan girsem serinlesemmi diye düşündüm, sonra yıldız esmeye başladı, sonra hava kaldı, 15 dk içinde ince bi lodosla 10 dk sağanak yağmur yaptı derken keyif, teşkilat hepten sulara gömüldü.. isyan mı? elbette değil ama bana soracak olursanız kıyı için erken.. ama mangal yaparız muhabbet olur diyosanız o başka.. aslında ben de oyumu kıyıdan yana kullandım ama ya benim acemiliğim tuttu yada balık daha kıyılamadı...
|
aslında mufi '' muvaffak abi''yi yönlendirmek lazım forumun bu kısmına.. eminim o güzel biyer biliyodur...
|
Alıntı:
onlarla bütünleştir mangalı.. dimi ya?:D |
valla hava yıldız poyraz arası olursa karakoç deresinden selçuk a kadar her yerden şansınızı deneyebilirsiniz.. :rolleyes:
sonuçta hiç bir yerde balık bizi beklemiyor.. zaten öylede bir niyetleri yok hayvanların. da işte biz onlara rastlarsak.. iyi olur.. derim..ben.. |
biz her ihtimale karşı tavuklarımızı yanımızda götürelim derim :)
|
Organizasyon kesinlik kazanırsa ve uygun koşullar gerçekleşirse bende ordayım :) ...
|
Alıntı:
cuma gününden itibaren kepengleri kapatıyorum. ve bir hafta tatil yapıyorum. herkese duyurulur. her türlü organizasyona açığım. :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: |
Alıntı:
nice mutlu yıllar dilerim.:helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
arkadaşlar ben şu her zaman gitmek istediğim zeytineline gidelim derim. hemde gelebilen bir gurup varsa akşamdan gidip kamp ta kurabiliriz. yakarız varilimizi, açarız tekirimizi, havada güzel olursa doyulmaz muhabbete. nedersiniz? ha bu arada illa tekne denirse foçadan sağlam bir tekne (17mt yemekli) ayarlayabilirim. ancak erken haber verilmesi gerek çarşambayı geçersek tekne falan bulamayız. :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: |
arkadaşlar bu günlerde hava genelden kuzeyli yani İzmir için dersek ortalama manisa istikametinden.
22 sinde de de böyle olursa ki 21 i akşamı hepimiz bilgisayar başında olmamız gerekiyor. tahminlere bakıp eğer olta atılacaksa kıyıdan (ki çogunluk var hemde az masraflı olur) 1-sıgacık koyu mezarlık önü. 2-bademler köyü altı azmak mevkii (dere + deniz sahili) 3-demircili /süleymanlı mevkii /..(faruk ile gitmiştik çok harika bir yer) yada zeytineli (ben hiç gitmedim bilmiyorum. gidenler bilir) 4-eğri liman / gerence / ıldır (egeye bakan taraflar) 5- alaçatı tarafları olabilir.. yok eğer rüzgar güneyli olursa güzelbahçeden mordogana kadar yer beyenin.. şimdi ben derimki 1**** 20/21 akşamları bir şekilde ekran başında olalım... 2**** gelme ihtimali olan kişiler için bir liste oluşturalım. 3**** bu durumda kim / kimi nereden alabilir ortaya çıksın. 4****21 ine kadar gelme ihtimali olan arkadaşların cep telefonları beraber olacak arkadaşlara verilsin.. |
yazmıştım, yeri gelmişken yine yazayım pazar günü çalışıyorum ama 23 ü bana uyar.. hundai h100 var bende.. baya bi arkadaşı alabilirim.. ama pazar günü gidicek arkadaşların adına bol bol dua edices o ayrı :)
|
Saat 00:32. |